Supernatural - After the Apocalypse

• 28 413
  • 699
  •   1
Отговори
# 135
  • # супернатурална #
Знам, знам, че ще пропуснеш, просто проектирам своите желания върху другите Flutter

# 136
  Joy Joy
 hahaha Няма да му плача на рамото аз, дори и да ми достигаха сантиметрите до там. Приятелките, дето плачат на рамото на Сами са заплашени да ги целне дръжката на лопатата/мотиката, дето е облегната там. Та мерси съм.   Hug Joy

Ето такива нови попълнения в темата ни харесвам - хем са дълбоко посветени на Дийн, хем им е ясно, че а са кръшнали, а са ги тръшнали верните пазачи на Сами Flutter Joy

# 137
Eх, момичета, Hug толкова обичам като не съм ви чела два дни, после ми се е насъбрал материал за поне три часа забавление Joy Аз тъкмо реших да пиша сценарий и то дойде един свръхдълъг уикенд, в който ама хич не успях да се добера до компютър, та утре като ми остане време, ще ви пусна и моята скромна версия на еп. 1, която държа да подчертая, е далеч от виртуозната заигравка, която Галето пусна с нейния еротичен трилър още в самото начало.
Твърдо съм "за" идеята ви Галчето да си доразвие мисълта в по-подробен епизод, но иначе като една истинска Даяна Скълиан не мога да не съм повече от доволна и задоволена (и аз като Бед Уитметъл). Mr. Green
Та, Hug bouquet за Галчето и продължавай в същия дух, току-виж Сера или Ерик те забелязали и те поканят за сценаристка (ще правиш достойна конкуренция на Сера с "гол и плачещ Сами", сигурна съм) Mr. Green Mr. Green

Първо, добре дошли на новите попълнения в темата, явно с наближаването на новия сезон все повече и повече фенове на сериала се сещат за любимата дата 24.09 и напрежението расте. Wink

Импала, много интересно звучи съня ти, направо живо си го представих (и леко позавидях даже за Ди-и-йн на задната седалка), ама и аз реших, че Самито е бил несправедливо "отсвирен" първоначално, та се зачудих защо ти като видна ненаситница би причинила подобно нещо на любимото по-малко братче, ама при втори прочит разбрах, че не било точно тъй, както се бях сетила в началото. Joy hahaha Mr. Green

За вампирския епизод - нямам търпение да излезе! Младежът, който играе Едуард?Робърт или каквото е там, много ми прилича на прототипът на Едуард от "Vampires Suck", (нещо, което горещо препоръчвам на негледалите го анти-фенове на сагата (сред които визирам и себе си), няма такъв смях просто! Joy )
Банерът с двамата братя и свръхестествените под прицел е супер - пуснете и сайта, на който смятате да го сложите като лице - максимално кефи! Wink

Мръснишките ви заигравки нямат равни - не бях се смяла така от дни! hahaha - то не бяха пакети с подаръци, то не беше влизане и излизане от Импалата... нямам думи! Twisted Evil Много обичам, когато темата ни започне да добива многопластово семантично ниво, при което думите никога не са това, което са и "винаги има едни снимки, които нагледно могат да докажат това, за което си говорим в момента". Simple Smile Joy Joy Twisted Evil

Накрая да не забравя и аз да поздравя любимия ни ангелчо с едно: "Браво, Миша! Браво, Колинс!"  newsm18 Впечатлена съм от постижението му и от сумата, която е успял да събере! Браво, още веднъж!

И тъй като преминахме и психологическата граница от 20 дни, оставащи до началото, да ви поздравя с нещо старо, но любимо, докато чакаме s6e01_Supernatural да се появи като надпис в Замундата“ Simple Smile

http://www.youtube.com/watch?v=6-k8ubLvECc

# 138

Банерът с двамата братя и свръхестествените под прицел е супер - пуснете и сайта, на който смятате да го сложите като лице - максимално кефи! Wink

Ами явно не го харесаха Simple Smile Тъй като не можахме да стигнем до консенсус понеже има още едно предложение за шапка и пунахме анкета за сега моето виждане пада поголовно с гръм и трясък Simple Smile Но се ла ви Simple Smile ПОне се амбицирах и започнах да уча фотошопа Simple Smile

# 139
  • # супернатурална #
Дейна, добре завърнала се! Липсваше, както знаеш. Хвърлих се в мисли, дали не си много изморена от задоволителните разходки, или пък си се затворила с журито за избистряне условията по конкурса. Ако даде Чък стимулиращи сънища, подобни на коментирания, нямам нищо протв да поразширя откъм....бля-бля-бля сценария, само да отбележа, че за разлика от Сара, при мен Сам няма да е плачещ. Само гол и задоволен (евентуално вързан и/или мокър), но това е още работна идея. Чакам с нетърпение твоите излияния и дано повлечеш крак, че другите нещо се ослушват. Hug

# 140
Дълга платонична връзка бих искала със Сам /разбирай приятелчета/, за да му разказвам с години колко хубаво ми е било с Дийн през единствената ни нощ. Crazy Нищо екзистенциално.  Joy Joy
Рио, дете мило, не се залъгвай с таз платонична връзка със Самито  Naughty. Историята още помни как Фейчето искаше само да си приказва с него и да гледат платонично звездите, а я я виж сега  Grinning. Хич и няма да се усетиш как най-платонично му разкъсваш ризата, докато му разказваш за страстната си нощ с Дийн.

Добре завърнала се, Дейна!  Hug

# 141
  • # супернатурална #
Тоест, Зла, вместо да разказва за страстната нощ, направо ще...показва Joy

# 142
Ихааа! Изчезвам за три дни, а вие изписвате цели романи. Сега ще си имам интересно четиво...
Ха, честита темичка и по една целувка за всеки  Hug

# 143
Дейна, добре завърнала се! Липсваше, както знаеш. Хвърлих се в мисли, дали не си много изморена от задоволителните разходки, или пък си се затворила с журито за избистряне условията по конкурса. Ако даде Чък стимулиращи сънища, подобни на коментирания, нямам нищо протв да поразширя откъм....бля-бля-бля сценария, само да отбележа, че за разлика от Сара, при мен Сам няма да е плачещ. Само гол и задоволен (евентуално вързан и/или мокър), но това е още работна идея. Чакам с нетърпение твоите излияния и дано повлечеш крак, че другите нещо се ослушват. Hug

И вие ми липсвахте Hug Hug и да си призная, наум доста поработих над сценария на с1, та чак сънища ме споходиха (е, не толкова интересни като на Импала, но момчетата пак се мярнаха за малко). (Насън бях завъдила полтъргайст в мазето и се обадих (не ме питайте какъв е телефона) на Дийн, който беше така добър да намине и да "оправи" проблема. Естествено, доведе и Сами със себе си, но Самчо почти не го отразих насън, само Дийн ми беше в главата. Обаче тъкмо стигнахме до интересната част, в която трябваше да се отблагодарявам за добре свършената работа с премахнатия полтъргайст и взех че се събудих, та така и не разбрах, аджеба, дали съм се отблагодарила подобаващо на Дийн или не... Mr. Green. Надявам се тази вечер да си го досънувам, та да го включа в сценария Twisted Evil Mr. Green

# 144
Мръснишките ви заигравки нямат равни - не бях се смяла така от дни! hahaha - то не бяха пакети с подаръци, то не беше влизане и излизане от Импалата... нямам думи! Twisted Evil Много обичам, когато темата ни започне да добива многопластово семантично ниво, при което думите никога не са това, което са и "винаги има едни снимки, които нагледно могат да докажат това, за което си говорим в момента". Simple Smile Joy Joy Twisted Evil

А най-хубавото е, че си имаме и емотиконки за трите основни състояния:
(благодарение на изключително скромната и невинна Импала) за пасивно-агресивното съзерцание;
(благодарение на bicho malo) за вътрешната, уви безнадеждна, борба за запазване на благоприличие;
– и култовата (благодарение разбира се на Злата) за отдаването най-накрая на естествените пориви и пълното им задоволяване. Една от нас има(м) и снимка, но хайде от нея да мине, няма да се самоизтъква(м) пак. За по-културните е тази luvbed , а за най-срамежливите, почитателките на платоничната – my bagajniko-auspuhen – любов – някоя като тази Heart Eyes .

PS. Dana Hug , спомням си че и миналия път, когато беше сънувала Дийн, се беше събудила точно преди най-интересната част (аз пък само нея сънувах Blush ). Съвет: лягай си по-рано Peace ! Моля, не гледай от колко часа е поста ми...

PPS. “многопластово семантично ниво” – CHE #Crazy ?!

Последна редакция: вт, 07 сеп 2010, 04:00 от Impala

# 145

Рио, дете мило, не се залъгвай с таз платонична връзка със Самито  Naughty. Историята още помни как Фейчето искаше само да си приказва с него и да гледат платонично звездите, а я я виж сега  Grinning. Хич и няма да се усетиш как най-платонично му разкъсваш ризата, докато му разказваш за страстната си нощ с Дийн.

Тя историята нали е за това- за да помни.  Grinning Ама тц.  Naughty Най- хубавото на Сам е брат му.  Heart Eyes   Grinning Няма подлъгване при мен. Grinning

Fairy  Hug

P.S. Добро утро!

# 146
  • София
аууу какво сте направили...няма ме 3 дни и нова тема...10 страници.... много пишете, мноооогоооо Simple Smile

# 147
  • В средата на времето
аууу какво сте направили...няма ме 3 дни и нова тема...10 страници.... много пишете, мноооогоооо Simple Smile

Смятай ако те няма седмица Grinning Wink

Агенте, добре завърнала се и на теб Hug

Вчера покрай клипчето, което Уоми беше пуснала за Ед vs Братята се разтърсих в youtube за клипчета, в които да е намесен Джейк vs Уинчестерови Laughing Намерих някакви извратени  Crossing Arms, от сорта на Дийн и Джейк като together together Crazy А да не обяснявам колко клипчета има за Дийн и Бела Crazy ooooh! Не знам защо това ми се видя по-гадно Laughing

Последна редакция: вт, 07 сеп 2010, 10:22 от Izida

# 148
  • София
всъщност колко остава до старта?

# 149
А да не обяснявам колко клипчета има за Дийн и Бела Crazy ooooh! Не знам защо това ми се видя по-гадно Laughing
Joy Joy Така е, и аз бих избрала Джейк пред Бела, anytime Laughing

Общи условия

Активация на акаунт