Supernatural - After the Apocalypse

• 28 373
  • 699
  •   1
Отговори
# 150
  • В средата на времето
всъщност колко остава до старта?

19 дни ако не бъркам нещо Rolling Eyes

# 151
Изи  hahaha hahaha hahaha
Аз днес пак го гледах невероятно клипче много добре направено Simple Smile
За Бела и мъжете Simple Smile Няма да коментирам не е за тук, но определено не трябва да се допуска до братята и до Импалата  Stop Naughty

# 152
  • София
пфууу много беее искам вече да почва ....

# 153
  • В средата на времето

Я метни насам да го видим Grinning

Ето едно от мен (любимо мое), от колекцията "Старо, видяно много пъти, но все така златно" Grinning

9 to 5

И още за добро настроение Simple Smile (нямат омръзване Grinning)

тук Heart Eyes Joy

aha...too sexy

Гадничко, но отлично направено Simple Smile

Последна редакция: вт, 07 сеп 2010, 12:18 от Izida

# 154
Никога няма да спра да се чудя как е възможно някой да бъде толкова, толкова страхотен... pletka

# 155

Я метни насам да го видим Grinning

Ето го пак Simple Smile Сори но ми е по лесно да го намеря така   Hug

# 156
  • В средата на времето
Ето го пак Simple Smile Сори но ми е по лесно да го намеря така   Hug

Аз бях те прочела, че си гледала още някакво клипче, друго, много добре направено Crazy Нищо де. То това си заслужава много пъти да се види  Grinning

Никога няма да спра да се чудя как е възможно някой да бъде толкова, толкова страхотен... pletka

Аха Grinning Там е давано, давано, та забравено... Grinning

# 157
Изи, ето нещо ново за мен Simple Smile В4ера стреляха Рали с него сега го видях страхотно е Simple Smile

# 158

Мдам, и аз се чудя същото. За Сам Flutter Joy

# 159

Не можах да го доизгледам.  ooooh! Изпълнението е страхотно. Идеята ме потресе. ooooh!

Аха Grinning Там е давано, давано, та забравено... Grinning

Направо е бил замерян с красоти. Heart Eyes

Fairy , аз позагубих нишката при младото семейство Падалеки. Госпожата не е бременна все пак, нали? Thinking

# 160
  • В средата на времето
Изи, ето нещо ново за мен Simple Smile В4ера стреляха Рали с него сега го видях страхотно е Simple Smile

О, да, Кас и Дийн като двойка отдавна се носи из виртуалното пространство Laughing и в youtube в частност. Аз понеже и друг път съм попадала на някакви такива клипчета, та съм претръпнала.  Crazy Имаше и някакво клипче за Сам и Дийн пак така удвойчени Crazy, което е доста по-голяма гадост за мен  Naughty Иначе клипа е направен наистина много добре. Чисто технически Laughing

Клипчето, което стои в първия пост, тук, за мен е най-доброто на тема Кас&Дийн Grinning

# 161
Имаше и някакво клипче за Сам и Дийн пак така удвойчени Crazy, което е доста по-голяма гадост за мен  Naughty

Клипчето, което стои в първия пост, тук, за мен е най-доброто на тема Кас&Дийн Grinning

ooooh! ooooh! Не съм попадала на "Сам и Дийн удвойчени" и не искам. no
Клипчето от първия пост нещо не ми се отваря. Rolling Eyes

# 162
Fairy , аз позагубих нишката при младото семейство Падалеки. Госпожата не е бременна все пак, нали? Thinking

Май ще се окаже, че и г-жа Падалеки  ще бременее по специалната зведна схема - няколко години Laughing За момента няма знаци да има малко Падалече, явно ще почакаме още известно време Grinning

# 163
Аха, благодаря.  Hug Те хубавите работи бавно стават. И малкото Падалече, и то тъй.  Grinning

# 164
  • В средата на времето
Клипчето от първия пост нещо не ми се отваря. Rolling Eyes

Я виж така

Май ще се окаже, че и г-жа Падалеки  ще бременее по специалната зведна схема - няколко години Laughing

На мен ми е интересно кога ще имаме малко Екълсче Laughing И дали ще прилича много на баща си Grinning

Общи условия

Активация на акаунт