Supernatural - After the Apocalypse

• 30 264
  • 699
  •   1
Отговори
# 540
Ето, най накрая и аз да се завърна там където не искам да съм ..... и отивам да ви изчета по подробно. Виждам не сте скучали и сте напускали едни прелести ..... Та отивам да им се наслаждавам again and again .... and again ....

П.П. Мириел .... невероятен сценарий  Hug и най вече невероятен край  Laughing. Уоми, както винаги твоите сценарий са "Убиец"  Hug

Последна редакция: ср, 15 сеп 2010, 21:40 от bicho malo

# 541
Галче, я си вземи още една салфетка  Laughing

Их бее, Злата, пускат ли се такива гифчета градинарски, та да ни разстройват спокойния сън... (ох, колко те обичам! Hug ) Напълно съм съгласна с Галчето, че туй ще да е за реванш за тренерските футболни снимки по без тениска... Simple Smile

Пинокия, права си за госпожата  - освен това е виновна за това, че белите мечки изяли пингвините на Южния полюс и за глада в Африка... Joy

bicho_malo, добре завърнала се, липсваше ни! Hug

ПОЗДРАВ за всички с едно "старо но златно" : http://www.youtube.com/watch?v=YZ05liZLi1o

Последна редакция: ср, 15 сеп 2010, 22:19 от Dana_Scully

# 542
  • # супернатурална #
Дейна, реванш, и то какъв! Heart Eyes
Като се сетя какви спортове му бях запланувала Laughing, то не беше плуване, то не беше гол шах, за полугол бодибилдинг не смеех и да мечтая Laughing

Joy
И още как Flutter

# 543
Добро утро!

# 544
  • срещу двата комина :)))
с такъв поздрав как да не е добро... Crazy

# 545
  • Разпиляна във въображението
Повече от добро, особено след като съм го сънувала Whistling

# 546
Повече от добро, особено след като съм го сънувала Whistling
Е, хайде разказвай де! Какво е това - похвали се и си мълчи после  Naughty.

# 547
Добро ще да е утрото  Rolling Eyes Айде разказвай Мириел, нека и на нас ни е хубаво  Mr. Green

# 548
Добър ден,
Мириел разказвай  smile3539 разказвай smile3539, па дано да е заразно и ние да посънуваме ......

Дейна, реванш, и то какъв! Heart Eyes
Като се сетя какви спортове му бях запланувала Laughing, то не беше плуване, то не беше гол шах, за полугол бодибилдинг не смеех и да мечтая Laughing

Joy
И още как Flutter

аз се сещам за още един "спорт" (ако може така да се каже), любим ако не бъркам на Джаред ..... Покер, ама бих предизвикала на с****п покер .... Нищо, че ще съм от вечно губещите ...  Embarassed Mr. Green

Последна редакция: чт, 16 сеп 2010, 15:22 от bicho malo

# 549
  • # супернатурална #
О, как ме обзе спортен дух  Flutter
http://www.tvchitchat.net/images/i161.jpg
Eто това, например, е много добро. Маса, щеки и...Сам. Колкото по-облечен, толкова повече за събличане Laughing

# 550
За мое щастие беше само Дийн в цялата си прелест и за мое нещастие не видях чаршафи около мен. Важното е, че останах с едно приятно чувство, с което се събудих сутринта.

# 551
  • В друго измерение
 Hug
Как сте, сладурки? Нещо спортно го раздавате  newsm53
Снощи от 21,30 съм заповтаряла "айде, само още една серийка, ооо, тази ще е много интересна, само нея и спирам" та откарах до 02,00 ч.  doh

А щом нямате против да показвам и вече гледани снимчици, ще се разпиша   bouquet
Тооо, замислих се, че любимите ми на Дженсън май трудно мога да ги изброя ooooh! Има няколко, на които не примирам по него, не че не го харесвам, просто не са ми толкова секси, но на фона на бройката на умопомрачителните са си смешна работа.
Ето една на Миша, която мнооого ми допада, поздрав за ангелолюбителките  Hug

# 552
Търся си нещо и попадам на този чистак нов клип. Обаче първо си помислих, че е посветен на Импалата
GIFSoup

Иначе това е клипчето. Песничката е доста забавна в началото - Rainy Day

# 553
# 554
Supernatural - Episode 6.02 - Two and a Half Men - Promotional Photos

Давам ги с линк защото някой може да ги сметне за Спойлиращи. Водят се промо обаче Simple Smile И са много сладки.

Общи условия

Активация на акаунт