На пазар във Варна-11

• 65 138
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
има ли магазин за обувки karyoka във Варна?
Освен по Пискюлиев съм виждала (но преди 1-2 месеца и съотв. летни модели) в едно магазинче за обувки, точно до ДИКА-та.

# 121
Тези обувки съм ги виждала в бараките на Пюскюлиев от страната на пазара, когато се върви от центъра към самия пазар, бараките точно след кръстовището с Бенковска. Поне едната беше доста заредена с тази марка по принцип, не знам дали е официален магазин, обаче ....
за след закуските ли говориш,веднага след светофара посока старата рибна борса

# 122
  • София
ще проверя и там   bouquet

# 123
Тези обувки съм ги виждала в бараките на Пюскюлиев от страната на пазара, когато се върви от центъра към самия пазар, бараките точно след кръстовището с Бенковска. Поне едната беше доста заредена с тази марка по принцип, не знам дали е официален магазин, обаче ....
за след закуските ли говориш,веднага след светофара посока старата рибна борса
Ами да след закуските, ако идваш от центъра, пресича се кръстовището, има едно голямо за сребро магазинче и някоя от следващите барачки .../бившите рибни борси станаха много - едната е долу, която е сега магазин Хумана, другата е горе, която е просто закрита, затова вече не знам кой на кое казва "бившата рибна борса"  Crazy/

# 124
не бившата,а старата рибна борса-да днес е хумана,от светофара на бековка и пискюлиев вървиш на тротоара от дясно посока рибната и там първия и втория магазин за обувки може и да ги има тези

# 125
Къде мога да си намеря тиранти? От известно време не нося колан, че ме дразни и едва днес се сетих, че мога да си държа дънките на място с тиранти, а не постоянно да ги придърпвам, но не се сещам някъде да съм виждала дамски тиранти /ако изобщо биват дамски и мъжки де Simple Smile /

# 126
В магазините за колани провери за тиранти  Peace

# 127
Къде мога да си намеря тиранти? От известно време не нося колан, че ме дразни и едва днес се сетих, че мога да си държа дънките на място с тиранти, а не постоянно да ги придърпвам, но не се сещам някъде да съм виждала дамски тиранти /ако изобщо биват дамски и мъжки де Simple Smile /
Миналата година по това време, тъкмо покрай манията leggings, jeggings и т.н., които са само с ластик и няма как да се сложи колан, реших да диря тиранти. Октрих такива в Ню Йоркъра, издържаха точно 1 слагане и се счупиха Simple Smile. После ги заших, махнах счупените закопчалки и така ... Но пък се разтеглиха много бързо и пак си остана проблема със свличането ...та не знам колко са удачни или прости тия са били калпави  Thinking .....
По тия масовите конфекции по моловете съм виждала тиранти редовно, нали са нещо като модерни, успех ...

# 128
Кой  е новият Кауфланд?
ЕЕЕ, как не съм се сетила за Жар, за боички, аз там съм постоянен клиент!
Мерси за информацията!

Новия Кауфланд е до мол Варна !
А за боички - ти препоръчвам на една руска фирма / изкочи ми от акъла в момента името /  пак в Жар ги има , малката палитра е във формата на рибка има и големи  .

# 129
Да знаете къде -при кой обущар мога да дам едни нови обувки малко да ги разпънат, че много ми обиват отзад  #Crazy newsm78

# 130
Да знаете къде -при кой обущар мога да дам едни нови обувки малко да ги разпънат, че много ми обиват отзад  #Crazy newsm78

В Мартинито имат машина за разпъване, а иначе в Пикадили има един препарат / пяна който се използва за разширяване на обувки и ботуши, много е ефективен. Аз съм я използвала и съм доволна  Peace

# 131

В Мартинито имат машина за разпъване, а иначе в Пикадили има един препарат / пяна който се използва за разширяване на обувки и ботуши, много е ефективен. Аз съм я използвала и съм доволна  Peace
Кое е това Мартини  Rolling Eyes...
В Клиника за болни обувки - http://www.dnevnik.bg/morski/svobodno_vreme/2006/06/08/266086_kl … _za_bolni_obuvki/, една уличка успоредна на Дрин, в частта между пазара и Владислав, там имат машини за разпъване ....

# 132
Ahim_sa Мартини е магазин за обувки, намира се от Пикадили ( окръжна билница ) по Пирин посока Чаталджа Peace

# 133
  • ул. "Мечтание"
Има ли някъде Индийски магазин?

# 134
На Севастопол.

Има ли някъде Индийски магазин?

ПП - има и едни под Валентина, в уличката към Областната управа (май е ул. Преслав)

Общи условия

Активация на акаунт