Защо мъжете си падат по лоши момичета

• 21 429
  • 149
  •   1
Отговори
# 30
Глупости hahaha Онези, за които беше пускала тема не изглеждаха добри - да те въртят, без да ти кажат, че са женени  ooooh! Hug Joy

Честно да ти кажа почти го забравих женения...вярно лошо постъпи с мен като скри факта, че е женен, но никога не съм го смятала за лошо момче...  

# 31
Това ли са критериите за лошо момиче, от първия пост?  Rolling Eyes  Че аз се припознах в почти всички, а съм добричка.  Flutter
Сега си отговорих защо не си падам по лоши момчета, явно аз съм лошата и двама лоши ще сме много.  Mr. Green

# 32

Това ли са критериите за лошо момиче, от първия пост?  Rolling Eyes

Тези съм изброила...може да допълвате... Flutter

# 33
  • някъде ...
Абе да е красива, с бяла кожа, черна коса и сини очи и поне 165 см, па ако още и наркоманка да е...

а иначе ... и аз издирвам ама не 1 ами много  Whistling ... да са еб..ви и да не искат пари щото няма да им дам ....  Whistling  не щото нямам ами щото съм скръндза  Crazy

изглеждат ето така

90/60/90 +- 5

руси/черни/кестеняви/червенокоси/лилави/зелени/бембени и др...

очи - зелени/кафяви/пъстри/сини/бежави/виолетови и др. ( без извращения с 2 различни плз )

етнос - бели/азиатки/муладки(не ромки)

език - ... Френски ми стига ... и да правят добро фе.ацио  Whistling

за въпроси ... на ЛС  Mr. Green

Последна редакция: сб, 04 сеп 2010, 22:12 от ddragon

# 34
Това ли са критериите за лошо момиче, от първия пост?  Rolling Eyes

Тези съм изброила...може да допълвате... Flutter

По добре не допълвайте, че ако взема да отговарям и на тях.  Laughing

# 35
ddragon и ти май днес си прекалил с опиати Rolling Eyes

# 36
Такива наивни разсъждения отдавна не бях чела.
Все едно слушам рубрика "Без зъби" ooooh!

# 37
  • някъде ...
ddragon и ти май днес си прекалил с опиати Rolling Eyes
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

НЕ внимаваш  Whistling Whistling Whistling

# 38

Сърце, да не би да искаш да кажеш 90/60/90 +- 5см.... newsm78

# 39
Цитат
Сърце, да не би да искаш да кажеш 90/60/90 +- 5см....

Така са получава един мъж кат тръгне да разбира от женски работи...

# 40
  • някъде ...
Обещавам, другия път като коп-на от нет-а да чета к'во точно съм копнал  Blush Mr. Green Hug

да се чете 90/60/90 + - 5 %

# 41
Обещавам, другия път като коп-на от нет-а да чета к'во точно съм копнал  Blush Mr. Green Hug

да се чете 90/60/90 + - 5 %

Hug Hug Hug
Стават грешки...
Успокойх се, вече бях започнала да си търся подходяща диета...но ми е трудно да си представя ханш 60см...талия 90см... Joy Joy Joy[/color
]

# 42
Такива наивни разсъждения отдавна не бях чела.
Все едно слушам рубрика "Без зъби" ooooh!
Точно. Ама  като е на припева на "аз съм само цвят лилав"

А и за лошите момчета има вече десетина теми, не се коси, Розичке.

# 43
  • Sofia
Честно да ти кажа почти го забравих женения...вярно лошо постъпи с мен като скри факта, че е женен, но никога не съм го смятала за лошо момче...  
Ами мило, то това е част от дефиницията за лошите мъже  hahaha
Да не мислиш, че лош мъж е този които е забавен, интересен, приятен, джентълмен, богат, красив ... и т.н. ?  Joy
Като се каже, че "жените харесват лошите мъже".. не се има предвид, че харесват техните лоши качества. Един боклук си е боклук (лош мъж) и си остава такъв. Пример: хващаш някакво ла*но, което се държи лошо с теб, не те бръсне за слива, тича след други жени и т.н. - харесваш го например защото не ти обръща внимание, защото гони вятъра и не се интересува от твоите желания. Един вид ти си казваш "как може всички да ме харесват, а точно тоя да не ми обръща внимание". И ти се вманиачаваш да го гониш, да го убеждаваш, че заслужаваш внимание и т.н... НО той няма да стане печен, няма да стане свестен и няма да стане мъж на който да можеш да разчиташ.
Има много грешно разбиране, че един "лош" мъж, всъщност е нещо хубаво Simple Smile Няма как на бялото да започнем да казваме черно и на черното бяло Wink
Тези, които си струват притежават много ПОЛОЖИТЕЛНИ качества и малко отрицателни Simple Smile

# 44
Ами мило, то това е част от дефиницията за лошите мъже  hahaha
Да не мислиш, че лош мъж е този които е забавен, интересен, приятен, джентълмен, богат, красив ... и т.н. ?  Joy
Като се каже, че "жените харесват лошите мъже".. не се има предвид, че харесват техните лоши качества. Един боклук си е боклук (лош мъж) и си остава такъв. Пример: хващаш някакво ла*но, което се държи лошо с теб, не те бръсне за слива, тича след други жени и т.н. - харесваш го например защото не ти обръща внимание, защото гони вятъра и не се интересува от твоите желания. Един вид ти си казваш "как може всички да ме харесват, а точно тоя да не ми обръща внимание". И ти се вманиачаваш да го гониш, да го убеждаваш, че заслужаваш внимание и т.н... НО той няма да стане печен, няма да стане свестен и няма да стане мъж на който да можеш да разчиташ.Има много грешно разбиране, че един "лош" мъж, всъщност е нещо хубаво Simple Smile Няма как на бялото да започнем да казваме черно и на черното бяло Wink
Тези, които си струват притежават много ПОЛОЖИТЕЛНИ качества и малко отрицателни Simple Smile

Аз не съм имала такъв...или не съвсем... Simple Smile
Бившето ми гадже, беше така в началото...сега тича след мен, и иска да се съберем...но аз съм непреклонна... Mr. Green Mr. Green :mrgreen
:

Общи условия

Активация на акаунт