Защо мъжете си падат по лоши момичета

• 21 429
  • 149
  •   1
Отговори
# 90
  • Sofia
Би ли обяснила от кога средностатистическото "добро" момиче е скучно? Аз пък си мислех, че да си скучен не е нещо хубаво. Аз не бих определил някоя мацка като готина(добра), ако е отчайващо скучна. Но ако настояваш  Whistling
Всъщност размислих, я по-добре вместо това кажи какво ще правим с нашият отбор, след това 1:1 Grinning Ще сваляме ли шефа на БФС  Joy

# 91
Би ли обяснила от кога средностатистическото "добро" момиче е скучно? Аз пък си мислех, че да си скучен не е нещо хубаво. Аз не бих определил някоя мацка като готина(добра), ако е отчайващо скучна. Но ако настояваш  Whistling
Всъщност размислих, я по-добре вместо това кажи какво ще правим с нашият отбор, след това 1:1 Grinning Ще сваляме ли шефа на БФС  Joy
Той може сам да си ходи,се ми е едно.
Ами имам предвид,че общо приетата норма за добро момиче някак си хич не ме кефи. Всеки човек има в себе си нещо лошо.
Аз ако съм мъж,ще избягам с триста ако въпросното момиче,което съм свалил с хиляди зора се окажи смирена,леко лигава,постоянно мъркаща и пърхаща около мен,без чувство за как да кажа...лично пространство,да ми се обяснява постоянно в любов,да е като кученце и т.н Да реши,че след като сме заедно вече тя трябва да си донесе половината багаж в дома ми,да върви по мен и да чисти,да говори постоянно за разни "възвишени литературни произведения и автори".Когато аз заговоря за моите си неща да ме гледа неразбиращо но с такова внимание,се едно съм извадил вибратор пред очите й.
Просто не харесвам смирени момичета,които са съвършенното превъплъщение на доброта. Аз така  ги виждам нещата.
Може и да бъркам (сигурно бъркам),но в крайна сметка изказвам собствено мнение,така че нека не ми скачат сега някои хора да ми обясняват,че като стана на 40 ще мисля по друг начин.

# 92
  • Sofia
Разбирам позицията ти. Но не съм убеден, че добротата, наивността, лигавостта и глупостта трябва непременно да вървят ръка за ръка Wink
Това което описа по-скоро ми прилича на инфантилен човек и жена без собствена личност.

# 93
Разбирам позицията ти. Но не съм убеден, че добротата, наивността, лигавостта и глупостта трябва непременно да вървят ръка за ръка Wink
Това което описа по-скоро ми прилича на инфантилен човек и жена без собствена личност.
Ами да,аз свързвам тия прекааалееееено добричките за точно такива жени.
За това,както казах-във всеки човек има нещо лошо,и колкото и малко да е то,не мога да кажа че този човек е добър. Laughing

# 94
julian , от всичко, което си изписал на мен ми изглежда, че ти не си прочел не само тази тема, но и малко повече от интернет форуми. Ако за теб "лошо момиче" и к...ва е едно и също, за мен не е. И за много мъже, които познавам също. Боравиш с определения и категории, които ми звучат опростено и наивно. Стандартното определение за "добро момиче" на мен ми е скучно, да. Това е мое право.

# 95
  • В Космоса
Хахахах, интересна тема - поне разбрахме коя се смята за добра и коя за лоша. Grinning

# 96
И аз се обърках от толкова определения кое е лошо и кое добро.  Laughing Може би под лошо се има предвид своенравна и трудно подлежаща на укротяване? Ако е това съм от най лошите. Mr. Green Обаче, ако е курвенско държание ( особено пък преспиване с приятел на гаджето и да не ти пука за отсрещната страна  ooooh! ) съм крайно в другия лагер. Но не знам дали добрите са скучни, защото съдейки по мъжете, скучни има и от лошите и от добрите зависи каква жена им е насреща. Сигурно и с жените е така - за един си лоша кучка за друг добра душа.  Simple Smile

# 97
  • Sofia
simplyaven, това е несъмнено така. Повечето от интернет форумите НЕ съм ги чел и се чувствам горд от това  Peace А, за темата е малко съмнително дали не съм я изчел. Сигурно и за това си права. Може нещо да съм изпуснал  Peace

И за много мъже, които познавам също.
Странно. Какво НЕ съвпадение.

Как пък всички приятели (мъже) асоциират "лошо момиче" с основно два типа жени (това не е изчерпващ списък):
- Жена, която парадира с разкрепостеното си СЕКСУАЛНО поведение. Преспива със всеки който реши. Днес си и интимен приятел, а утре си харесва някой в дискотеката и само защото и се преискало потъпква всички чувства на човека с който е в момента. И да, тези жени, самите себе си не се определят за ку...и, а като жени които "взимат това което искат на момента". За един мъж дали е добре това? Може би.. ако искаш да преспиш с тази жена веднъж е ОК - харесваш и се и се наслаждаваш на момента.
- Вторият типаж, отново набляга на СЕКСА, но този път по отношение на меркантилност. Крайностите са жени тип "Николета Лозанова", за която е обществена тайна, че спи с мъже срещу хонорар Simple Smile

Това е за основните типове жени, за които се твърди, че са лоши момичета.
Как пък един мъж не е казал "тя е лошо момиче, защото е забавна" или "тя е добро момиче, защото е скучна". Как пък един единствен път не съм чул подобно нещо от мъж?!  ooooh! Whistling

В момента се сещам за едно "лошо" момиче от форума ни  Joy която е противоположност на "pasinet" и често влизат в конфликти. По пътя на логиката pasinet я слагаме условно към "добрите"  Joy
При еднакви други условия, избирам pasinet с огромна преднина  Joy hahaha

# 98
julian, жените които си описал не са лоши момичета, а са КУРВИ.... Това е съвсем друг тип жена... Лошото момиче може да флиртува, може да "дразни" мъжете около себе си, но никога няма да си позволи да си легне с всеки срещнат - било за пари или за да изживее тръпката... Това момиче си знае цената и никога не се "продава" така лесно.... Тя просто иска да е интересна и забавна... Нищо повече..

# 99
  • Sofia
lunna pateka: попитах вече няколко пъти - какво му е "лошото" на това което си описала (интересна и забавна) Simple Smile)) И още не получавам отговор. От кога интересна и "лоша" са синоними?!?

Тези жени, за които ти написа с големи букви, че са K...И, са лоши само в очите на теб, мен.. или общественото мнение. За тях няма нищо лошо и нередно. За тях, това са предразсъдаци и завистливи определения, на комплексирани хора. Те са "лоши" точно заради това си поведение. Те са различни и поради тази причина предизвикателни към голяма част от мъжете Simple Smile

Очевидно вие жените и ние мъжете имаме по-различна представа и инерпретация за това какво е "лоша" жена.

# 100
  • София
Тези лоши момичета с разкрепостеното си сексуално поведение просто правят това, което правят и повечето мъжа - гледат на мъжете като на партньори за секс, а не искат да се женят за тях! Наистина вземаат това, което искат. Тук, обаче стигаме до въпроса за стереотипите какво е позволено на един мъж и какво на една жена. Разбира се, че на много мъже не им харесва да видят своето поведение у една жена, защото се усещат използвани, ама това не прави жените к---и, а просто показва двойния стандарт в сексуалните очаквания според пола.
Колкото до втория тип, златотърсачки винаги е имало, не е изобретено сега. Имат си такъв мироглед, тяхна и работа. Не мога да го осъдя. Дори бих казала, че хич не се продават лесно, а точно си знаят цената! Поне не се дават ей така, за нищо!

Та, лично за мен, нито първия, нито втория тип са за порицание.

# 101
Аз лично смятам за грешно това да възприемате лошото момиче за лош човек.
И преди го казах и сега четейки ви отстрани виждам как се въртите около това,че лоша,значи ЛОША,а не е така.

За мен лошо момиче е тази ,която обича да се забавлява,която граби от живота с пълни шепи,който знае цената си.
Тя не си ляга със всеки срещнат,но секса за нея не е табу.
Тя е забавна и привлекателна,остроумна,секси,дива.
Тя те побърква във всяко едно отношение и въпреки всичко ти я искаш,тя е уникална и всяко едно преживяване с нея е незабравимо.
Тя е от жените ,с които ако си бил с нея и след това сте се разделили,още дълго си спомняш за нея с усмивка,а може би и никога няма да забравиш.
Лошото момиче знае как да извади душата ти с памук,а ти нямаш нищо против това.
Лошото момиче е жизнена,позитивна,дори наивна.
Тя има хиляди образи,винаги е интересна..тя е най-добрата ти приятелка,защото с нея можеш да си кажеш всичко и да направиш всичко.

Лошото момиче не е тъпа,меркантилна кучка.Не е лош човек и в никой случай не е скучна.

Лошото момиче просто се осмелява да направи всичко онова,което доброто момиче цял живот е смятало,че " не е редно"..... Wink

# 102
По-напред някой даде линк към книгата. Според мен лошо момиче би трябвало да е равно на кучка, ако условно приемем лафа за верен, т.е. ако наистина смятаме, че мъжете обичат да им е по-гадно, по-трудно итн. итн...Естествено не бива да се забравя, че обикновено лафът излиза от устата на гледащите отстрани, които могат да имат каквито си искат очни заболявания.
Ето аз например си мисля, че не съм "лошо момиче", но сигурно и за мен ще се намери някой да каже, че не съм цвете за мирисане,о  че не съм подходящата за мъжа си в очите на някоя, която в позицията си на страничен наблюдател се смята за по-подходяща.
Така че "лошото момиче" е измислица на другите постфактум. Не виждам смисъл някой да живее с предварителната нагласа да е такъв, че белким го харесат.
Или както се казваше в онази песничка : "О-о-о, бъди какъвто си!"

# 103
Тези лоши момичета с разкрепостеното си сексуално поведение просто правят това, което правят и повечето мъжа - гледат на мъжете като на партньори за секс, а не искат да се женят за тях! Наистина вземаат това, което искат. Тук, обаче стигаме до въпроса за стереотипите какво е позволено на един мъж и какво на една жена. Разбира се, че на много мъже не им харесва да видят своето поведение у една жена, защото се усещат използвани, ама това не прави жените к---и, а просто показва двойния стандарт в сексуалните очаквания според пола.
Колкото до втория тип, златотърсачки винаги е имало, не е изобретено сега. Имат си такъв мироглед, тяхна и работа. Не мога да го осъдя. Дори бих казала, че хич не се продават лесно, а точно си знаят цената! Поне не се дават ей така, за нищо!

Та, лично за мен, нито първия, нито втория тип са за порицание.
Много добре казано.
ПП Колкото по-малко подлагате на разбор клишетата, толкова по-малко те ще управляват живота ви.

# 104
  • Sofia
Ако спрем да се "въртим" около тезата за "лошото", като синоним на нещо, което е обществено непристойно или неприемливо и минем на тезата, така силно отстоявана, че "лошото" момиче, в синтезиран вид е нещо от рода на "интересна и забавна", то тогава правилното заглавие/въпрос на тази тема вместо да е "Защо мъжете си падат по лоши момичета" стане:
"Защо мъжете си падат по интересните и забавните момичета" ми се струва, че ще разберете защо едно така променено заглавие звучи глупаво и абсурдно!
Кое точно не е ясно? Та това си е въпрос, който съдържа и отговора в себе си Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт