Отговори
# 150
  • Видин
Да де, ама дайте снимка да си го представя горе-долу  Praynig
Например  такава
Данке  Hug

# 151
  • Бургас
И аз като горда кърмачка бих взела пончо, шапка и чаша! Flutter

# 152
С нетърпение чакам да си взема пончо и кърмаческа блуза някаква  Grinning

# 153
Гласувах  Peace То хипотетично... към всичко имам интерес, вече въпрос на финанси  Sad

# 154
Вотнах се за кърмаческа блуза и термочаша,ама посли видях и детските шапки и пончото и всичко е мнооооого хубаво.

# 155
  • До хладилника, който обичам
Аз съм за ей такъв модел поло блуза, защото обичам да ми е топло на врата:

# 156
Страхотни идеи, всичко ми харесва  Flutter
Шаманке,  Hug
Такава термокутия е много удобна за зимата за храна на малките, независимо дали готово затоплено пюре или готвено, незнам дали е много по сложно от термочаша.
И аз бих си поръчала такова нещо Mr. Green

# 157
  • Mediterraneo
Аз съм за ей такъв модел поло блуза, защото обичам да ми е топло на врата:

Съвсем съм съгласна  Peace

# 158
Това не е лошо, ама много тясно около коремната област  Rolling Eyes

# 159
На такъв модел ще са възможни и интересни надписи. Да, харесва ми newsm10, но пък не ми се ще да е поло. Обичам да ми е свободно около врата Wink

# 160
  • София
Днес ходих в Джъмбото на Ботевградко шосе.Там има и термочаши и пончота на сносни цени.Чашите бяха 3-4 модела с цена към 3-4 лв.А пончотата също бяха различни като модел и материя с ценички 10-15-25 лв.

# 161
Термочаша звучи интересно, а също и подкрепяща обикновена блуза за мен или детето Simple Smile

# 162
  • До хладилника, който обичам
Това не е лошо, ама много тясно около коремната област  Rolling Eyes
Не е, да ти кажа. Имам блузи от тая марка, тоя модел - добре са (талия нямам Mr. Green)

# 163
А от всички показани модели абсолютен фаворит ми стана този: http://www.babeswithbabies.com/product_details.asp?product=Winte … p;product_id=3032  thumbsup

На мен също! Това би удовлетворило претенциите и на тези, които не обичат поло, и н адругите, които обичат. Може да се направи и дълго като тунка. Бих си взела блуза за кърмене , шапка и термочаша.

# 164
  • София
For your own safety, please keep chocolate and chocolate-scented products away from the nice breastfeeding lady. Simple Smile

Joy това е за мен

И за мен!  #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт