Отговори
# 165
  • София
А от всички показани модели абсолютен фаворит ми стана този: http://www.babeswithbabies.com/product_details.asp?product=Winte … p;product_id=3032  thumbsup

Този модел е страхотен - елегантен и функционален  newsm74

# 166
  • До хладилника, който обичам
А от всички показани модели абсолютен фаворит ми стана този: http://www.babeswithbabies.com/product_details.asp?product=Winte … p;product_id=3032  thumbsup

На мен също! Това би удовлетворило претенциите и на тези, които не обичат поло, и н адругите, които обичат. Може да се направи и дълго като тунка. Бих си взела блуза за кърмене , шапка и термочаша.
Признай, че ханшът ти е двуцифрено число, щом мислиш за туники?

# 167
  • Видин
 Grinning

# 168
Аз съм за ей такъв модел поло блуза, защото обичам да ми е топло на врата:

Абсолютна фенка съм на тези двата модела!  newsm10 smile3521  love001

# 169
страхотни неща сте изнамерили момичета. каквото и да реши шаманката ще е страхотно. ако е повече от 1 модел още по-добре. все още няма опция за гласуване за детски блузки, но предполагам, че ще има тези който получих за лятото са страхотни  Heart Eyes

шаманке получих си блузата по пощата. не съм писала по-рано , защото бяхме на почивка до 09.09 , а от тогава е някаква лудница вкъщи. целия апартамент се пренарежда заради бебо, подготвям ванеса за градина и ме е хванала параноята, че ще родя преди да съм свършила всичко. ако стане така няма да има дрешките за изписването кой да ми изпере Sad

# 170
# 171
Да ти кажа, имам подобна, не е толкова практична или красива на живо всъщност Confused

# 172
# 173
Това не е лошо, ама много тясно около коремната област  Rolling Eyes
Не е, да ти кажа. Имам блузи от тая марка, тоя модел - добре са (талия нямам Mr. Green)

Е, аз 'щото съм с шкембе, и много ме е срам от него и все търся нещо по-широчко в талията, та да го крия  Embarassed ... може би ще му свикна де. Просто тоя път ще си поръчам  XXXXXXXXL белким прикрием шкембата  Mr. Green

Имам един пуловер кърмачески, отпред изглежда тип "прегърни ме", ама не е точно такъв де. Много дискретно може да се кърми с него и топли добре, защото от пред е двуслоен. Ако има интерес към пуловеро-подобно нещо да го снимам?

# 174
  • ул. "Мечтание"
Имам един пуловер кърмачески, отпред изглежда тип "прегърни ме", ама не е точно такъв де. Много дискретно може да се кърми с него и топли добре, защото от пред е двуслоен. Ако има интерес към пуловеро-подобно нещо да го снимам?

Има, има!  Party

Аз се нареждам за зимната сесия, очертава се отново да съм кърмачка, при това насред най-тежката зима!  Crazy Mr. Green

# 175
Еййй, страшна банда се е заформила пак  Peace 
Предложенията на всички са много хубави, но ако може кърмаческата блузка да е по-дългичка или тип туника наистина ще е по-добре и не защото ми се иска да си крия дупето или шкембенцето, ами кръста ми е слабо място и все се опасвам като бабичка. Миналогодишната блузка ми е супер (макар че в бюста доста я опъвам  Embarassed) и затова гласувах отново за кърмаческа блузка, детска шапка и термо чаша.
Шаманче, аз съм от онези дето плачат за Млечния бар и много ще се радвам, ако пуснеш нова серийка или римейк дет се вика  Mr. Green

# 176
# 177
Аз пък да ви кажа, ако няма пуловери, че зимната блузка реално лятото си я носих, такава съм си аз, все ми е студено  hahaha , та вие давайте идеите за надписи, аз ще си ги сложа върху пуловери, не се отказвам от топлото  hahaha

# 178
Грейки-пухенки да направим направо, а? С кърмачески шушони Mr. Green

# 179
Грейки-пухенки да направим направо, а? С кърмачески шушони Mr. Green

Да, да, да, да  Joy
А какво е шушони  Blush

Общи условия

Активация на акаунт