Дюкан ни учи какво да се яде за да ходим на море - 236

• 35 155
  • 745
  •   2
Отговори
# 30
i√k@ да си жива и здрава и все така обградена от любов  Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 31
  • Русе
Вещи страхотна нова темичка, благодаря.  Hug
За русенската среща, аз ще съм там, че на къде без мен  Joy Joy Joy

i√k@,
Пожелавам ти една ръка, на която да се облегнеш,
едно рамо, на което да стихват тревогите,
една обич, която да носиш в сърцето си,
един път, който да те води към хората,
една цел, която да те води в живота,
за да бъдеш истински щастлива!

# 32
Напоследък чувам от много хора, които са били на Дюкан, че имат здравословни проблеми. Кой направил бъбречни кризи, кой вдигнал кръвно, кой си повредил стомашната флора...Някак си вътрешно съм убедена, че този режим няма да ми навреди, но бих искала да чуя мнението на дюканките-ветерани...

# 33
Добър ден от мен и честит РД на i√k@!  bouquet Hug  bouquet
pavlina_k, мене Дюкян само ми е оправил здравословните проблеми bowuu bowuu:
1. Аз нямах редовен цикъл (на 3-4 месеца ако се вейне, вейне). От както съм на режима имам всеки месец на време. Peace
2. Имах проблеми с желязото (по-малко от на дете беше) сега вече е в норма. Peace
3. Не ми даваха да дарявам кръв щото показателите ми не бяха добри - преди 3-4 месеца дадох без никакъв проблем. Peace
4. Да не говорим за колена и глезени дето наболяваха след малко движение, но сега съм лека и не ме тормозят. Crossing Arms
Едиственното което е проблем и е в следсвие от режима е качеството на косата ми. Но съм си виновна аз защото не си вземах винаги витамините Blush Blush. Сега ги вземам и се поподстригах и всичко е наред. Crazy
По-горното е моят опит разбира се и за всеки е различно. АКО не се спазва прецизно всеки режим може да навреди. За това новичките недейте си прави свободни изпълнения  Naughty и четете и слушайте! Praynig
Мене ме мъчи един плюс 500гр, ама то заради МЦ дето цъфна (а аз завързах). #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 34
ДобрЮтро, сладуранки!
Знаех си аз, че Мименсита няма да ме забрави и сутринта бързах да видя каква картинка ми е избрала. Благодаря ти, мила.
И на всички за хубавите пожелания.

По темата- аз тази година все пак успях за два дни да се топна в морето и благодарение на Дюкан и на вас- беше с голямо удоволствие.
При нас нещата са стабилни. Съпружеското тяло държи фронта на 85-86кг.
Аз обаче от известно време се върнах с 2кг назад(от 53 на 55) и мерките които взех(намаляване на въглехидратите, увеличаване малко на протеините) нещо не дават резултат... но...то си има причина...очертава се МАЙска причината...
АйдИиии- пийте по Идна студена вода за наше здраве.

редакция: Мастърче, сега се върнах да чета...приеми и моите съболезнования...

Последна редакция: вт, 07 сеп 2010, 12:49 от i√k@

# 35
i√k@ newsm59 nbirthday newsm67  Gift  party023  cook newsm38  bigdance2  ura dance  Party Time newsm18 Tada  costumed034  4uu newsm59.Здраве,щастие и много късмет.

# 36
В предишната тема сте повдигнали въпроса за
хормоналните проблеми и Дюкан...
При подобни проблеми, безсилен ли е режимът!?

# 37
Здравейте,дружина. Hug Hug Hug

Първо да поздравя рожденничката:Ивка,честит рожден ден!Много здраве,усмивки,любов,късмет и всичкоото щастие на света да е в краката ти!
Мастър4е,много съжалявам за загубата ви.Моите съболезнования,мила!То в такива случаи каквото и да се каже,ще е излишно.Прегръщам те силно! Sad Cry

Ние бяхме 3 дни при едни приятели на вилата им и познайте ...днес се връщам по обед и направо на кантара. #Crazy ooooh!
Ужас.Тая късна вечеря ми се отрази много зле.4кг над лентичката. #Crazy #Crazy #Crazy Направо ми иде да се гръмна. #2gunfire #Cussing out Трябва да ги сваля,защото иначе лошо.Едвам се побирам в кожата си от яд.Днес съм на протеини и утре пак ,пък дано малко елиминирам последствията. Praynig Praynig #Crazy

Сега отивам да спя ,че не ми се мисли направо.В депресия съм. ooooh!

# 38
  • Basel
Здравейте и от мен!Не съм влизала отдавна и сигурно вече сте ме забравили.При мен от месец няма никакво движение на кг.,но предполагам че е така защото на тези килограми не съм била от преди 15 години,а и това са кг. на които съм била най-дълго време.i√k@  newsm59 nbirthday,много щастие ти желая.На лейди Камелия,честита дю годинка,но не видях снимки качени newsm78.Завиден резултат си постигнала Peace.Отивам да чета предишната тема,че май доста съм пропуснала.

# 39
И аз да се вясна след отпуска  Flutter

Режимът върви добра - с кратка нережимност на 29 август, че баща ми навърши 60 и хапнах 1 мъъъъничко парче торта и изпих едно доста разредено мартини Mr. Green

Отчитам намаление, както на окръжност така и на тегло- остават още 6 кг да боря, а другите 7 кг вече са в историята  Peace

Странно, че на 68 кг. съм с мерките, които бях на 64 кг., даже талията ми е по-малка. Явно много мас съм разтопил  Mr. Green

Бях решила да мина в трета фаза като сваля под 70 кг., но за сега организмът ми не изпитва потребност от това - вместо в трета минах на 1П/1ПЗ - резултатите са добри, не се тормозя психически и не съм изтощена. Това го казвам, за да споделя моя опит на вегетарианец спазващ протеинов режим - за сега успешно  Peace

Хайде успешна нова седмица от мен   bouquet

# 40
Хайде и аз в морето! Много работни дюканки: alex222 и 1 Гост преглежда(т) тази тема !!!!!
Страшно много ми капе косата, вероятно и от сезона и от режима. Кажете какви витамини да взимам. И да си кажа, че вече ям трици всеки ден, благодарение на СИСССС  Hug
Приятелките ми ме взеха за мезе... била съм кльощава и злобна  hahaha

# 41
  • Пловдив
Честит Рожден ден на Ивка! Щастие, късмет и любов!

envia, има и отслабнали дюканки, които са с хормонални проблеми. Ако някоя от тях те прочете ще ти отговори по-подробно.

И аз да почерпя за порасналото ми Писи, което днес става на 5 години:

# 42
Да питам през ударния режим може ли закуската да е вместо палачинка овесени трици в кисело мляко вместо палачинка? И дами да питам вие спортувате ли и какво.

# 43
  • Варна
Да питам през ударния режим може ли закуската да е овесени трици в кисело мляко вместо палачинка? И дами да питам вие спортувате ли и какво.

Може, може и каша от овесени трици, може и тутманик, може и други вкусни закуски с овесени трици.

Не спортувам нищо, не защото Дюкан забранява, а защото съм мързелива по душа. Само разходки с кучо. Идва есен и ще имаме време за дълги разходки покрай морето.

# 44
beb4oto80 , вече са ти отговорили. Само да се изкажа и аз- успеха на режима се крие в разнообразието. Редувай позволените продукти, за да не ти омръзне и после да има още едно изказване от сорта на "писнаха ми тия пилешки пържоли" или " толкова много яйца изядох, че..." да не продължавам  Mr. Green
За спорта- нещата са индивидуални. Но все пак може да поизчакаш, докато влезеш в трета. Тогава спортувай- това което ти доставя удоволствие.

Вещи- да ти е живо и здраво порастналото Писи.

Общи условия

Активация на акаунт