Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 73-та тема

• 129 424
  • 737
  •   1
Отговори
# 390
  • DE
У нас
Пълнени кафяви печурки с кайма

Кракери с ленено семе и кашкавал
Благодаря за рецептата на Xenia

Хлебчета

# 391
  • на втория етаж
  Ох,какви апетитни хлебчета!Чудни са matze!

А аз нося нови бисквитки от следобед - Аржентински бисквити Алфахорес:

# 392
Здравейте, магьосници в кухнята!  bouquet

От мен кетчуп, че малкото го яде сутрин, обед и вечер, та да си е домашен поне :389:

home made ketchup by Kemi H, on Flickr

# 393
matze,много вкусно!  Grinning Кажи рецептата за хлебчетата,моля!  Praynig

lina kaz,с удоволствие бих се почерпила от бисквитките ти!  Heart Eyes

esy,както винаги супер изискана снимка!  bouquet

Не мога да пропусна и питката на hrisi74,както и мъфинките на De`Laplata и Вироглавка! Много-много са хубави!  Hug

# 394
Честит първи учебен ден на ученическите мами   bouquet

От снощи

картофени кюфтета с млечен сос

Печени ребра с лимон

Пица

# 395
# 396
Да се включа и аз в темата!

и аз да се включа в молбата за рецептата на този сладкиш  Praynig

# 397
  • Sofia
Честит първи учебен ден на всички ученици и родителите им!

Нашата питка по случая (с мед, но меда не е сниман Grinning)

# 398
Днес понеже имахме пилешка супа от вчера, само  един Сладкиш с карамелизирани круши

# 399
За мен деня тепърва ще започва и затова само със псевдо закуската.

Бишкоти с мед и бадеми

# 400
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
tutulina,чудесна сладка бомбичка!  Laughing Heart Eyes Как е направена?  Simple Smile

На вниманието и на frei, megans, totomaniiak

Момичета по рецептата на Лео е, но с малки промени от мен. Аз ползвам течна сметана 500 мл. и една кофичка кис.мляко "На баба" 4.5 % масленост, което подслаждам със захар на вкус. Смесвам кис.мляко и разбитата сметана, добавям желатина на Д-р Йоткер 1 пак., който разтопявам в МВ-та и плодове около 300 гр. Правила съм го с ягоди, малини, банани, праскови, къпини, със парчета сварена ябълка, каквито плодове имате и харесвате.
Иначе технологията е описана от Лео. Вкусът е чудесен, сладката бомбичка е много лек десерт, който ви препоръчвам. Лео за теб newsm51

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=141085.msg2687649#msg2687649

Neli4ka кошничките са разкошни.... Laughing Laughing Laughing

Пеп-4о, verabel, вече знам къде ще водя фамилията да хапваме домашна лютеница и печени чушки и.....и.......списъка е толкова дълъг и вкусен..... hahaha   Joy   hahaha   Joy

Tannita ,Tari Tasartir, The Girl, megans , Аелис, леля Ог, matze, lina kaz,  marabu, esy, ditsan , сигурно пропускам, но всичко е толкова впечатляващо и вкусно!  Heart Eyes   Heart Eyes   Hug   Heart Eyes   Heart Eyes

НА ДОБЪР ЧАС НА ВСИЧКИ УЧЕНИЦИ,СТУДЕНТИ И УЧИТЕЛИ!!! ЖЕЛАЯ ВИ УСПЕШНА УЧЕБНА ГОДИНА!

# 401
  • Варна
В началото на темата Лабрекс е пуснала разкошни Доматени оладушки. Може ли рецептата, че нещо не намирам количества и начин на приготвяне  Blush Praynig
Предварително благодаря   bouquet

# 402
Здравейте  Grinning
Няколко дни не си бяхме у дома и изпуснах последните страници, но от това , което видях, явно не сте почивали   bouquet
от вчера, баница с пълнозърнести кори:

брауниса на Венета, който в момента довършвам  Blush Страхотен стана, благодаря за рецептата   bouquet

свински пържолки:

Лек ден на всички!

# 403
  • Смолян
 Stop Аз търся рецептата за антикризисните картофки, ще ми помогне ли някой? Благодаря предварително!   bouquet

# 404
lina kaz, бисквитите изглеждат много интересни
esy, идеята за домашния кетчуп е направо велика, и у дома се консумира много, ще пробвам задължително просто  Hug
и при marabu и Tannita всичко изглежда много вкусно
Tari Tasartir, чудна питка и повод
Всички сте страхотни!  bouquet

От мен една второкласническа торта, празниците трябва да се уважават все пак Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт