Юнче гука сладко на мама и на татко - тема 4

• 26 294
  • 742
  •   1
Отговори
# 285
Аз пиша последна и първа  Joy Къде се изпокрихте всички?  Laughing
Не знам как се слагат снимки, така че се чувствайте почерпени за 4-тата месечинка на Рая. Как лети само това време...  Crazy

Последна редакция: нд, 06 апр 2014, 16:21 от Vache

# 286
Честита месечинка, Майче!   bouquet Да е жива и здрава малката сладурана!
Смилянова, какви са тези глупости в главата ти!  Naughty Всичко ще е наред с Ивана, ще го израсте и няма да има нужда от никакви лекарства! Виж колко добре се развива детето, ти си седнала да мислиш за депресии.  Naughty Кога ще пътувате за Турция?
Рафаелка, много гаден този вирус! Аз до болница не стигнах, но от повръщането почти ми беше спряла кърмата. А за тези лекари ....  ooooh! Малко ще ви се поразбута режима сега, но се надявам бързо да влезете в релси.  Hug
Ивайла също пиеше много вода, стигала е до 1л като бебе - не е имала проблеми. Сега почти не пие, най-много 1/2л на ден. Тя явно е пила и за Борето, той сега не ще да опита дори.  hahaha  hahaha Но и аз спрях вече да предлагам, като почна захранването ще го пробвам пак.  Peace Все пак се консултирайте и с педито.  Peace

# 287
Честита ви месечинка, Майче!

Вероятно  още спят, а после ни се оплакват, че са недоспали, хе хе хе  Wink

След ваксината засега всичко е ок.Сега се приспиваме отново.
до после

# 288
Майче честита ви месечинка  Hug Hug Hug Hug
Милкуз  Hug Тръгваме другата сряда  Tired
За водата само забравих да кажа  Crazy Ивана пие най много 100мл на ден, но пък кака и наваксва и за нея  Mr. Green Пие по 3литра на ден  Crazy

# 289
Здравейте! Hug
 Ние се завърнахме от Ямбол. Бяхме малко на гости на мама и тати и между другото изкарахме и сватбта на сестра ми  Grinning
Бях ви писала, че се притеснявам как ще издържи Гого, но той се предстваи страхотно. Беше му много интересно. Малко си поспа в ресторанта ( на силната музика).
От както се обърна моето мишле, не спира да го прави. Постоянно се дупи  Laughing В началото му беше доста трудно да си изкара ръчичката и аз му помагах, но сега вече се справя сам. Стана много опасен. Немога и за секунда да го оставя сам.
Още не се занимава много с играчки. Подавам му ги, хваща ги и бам в устата-но до там, после ги хвърля.
Разбрах, че е имало среща на варненските мамчета. Много ми се искаше да дойда но... Ако се събирате в събота или неделя с удоволствие ще дойда Laughing
Честита месечинка на Рая   bouquet
Да споделя и на тези, които ползват бебешка козметика на Нивеа-имат промоция в Кауфланд. При покупка на сапун -подарък лигавник. При покупка на други продукти Нивеа-детска шапка.
 Това е за сега от мен. Пожелавам лек ден и послушни бебчета  Simple Smile

P.S. Алексова, много благодаря за услугата, която ми направи. Hug

Последна редакция: нд, 06 апр 2014, 16:22 от Vache

# 290
  • Обетованата земя
Добро утро и от мен!
Сутринта направих пробно кърмене на нашия малчо. Слагам го с дрехите-6320 гр., хапна за 5-10 минути и определено не искаше повече. Тегля го -6520 и аз сънена го сметнах 100 гр  Laughing, и викам не можеш ли още бе маме, след 2 секунди пак смятам-200 грама изяло патето  Shocked. Явно вече доста здраво си изпомппва яденето, щом за 5-10 мини толкова изяде-ато се сетя преди по 1 час висеше на цицето докато се наяде. Сигурно през деня изяжда по-малко, защото сутрин са ми най-препълнени гърдите, но определено не очаквах толкова много. Все пак не качва много по принцип, до тук всеки месец качва по 800-900 грама, максимум килограм. Всичко това го направих заради татито, който снощи ми развиваше предположение, че след като яде толкова кратко значи по-малко яде. Е... не е така Wink
А иначе явно и Ивайло е от мързеливите бебоци-върти се насам натам, но никакви опити за обръщане не прави още Simple Smile.
Днес временцето се очертава па приятно и май пак ще го изараме по разходки навън! Хубав ден!   bouquet
Майче, честита месечинка!  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 14 сеп 2010, 10:42 от didi24

# 291
Добрютру! Mr. Green

Излюпихме се и ние и се кефя на хубавото време, та нещо не ме свърта у дома днес и си мисля да се преселя в морската следобед Flutter Има ли желаещи да се присъединят, че самичка не ми се стои до 19ч. Crazy Хайде, варненки, да направим една срещичка Grinning

# 292
Добро  утро!Майче честита ви месечинка да сте живи и здрави.Само радост да ви носи малката принцеса.  bouquet  bouquet  bouquet

# 293
  • Под липата
 Здравейте! Честит имен ден на всички носещи името Кристина, Кристия, Кръстина, Кристиян и т.н. ! Честита месечинка и на Рая - да е жива и здрава и да слуша много мама  Simple Smile
Смилянче, благодаря ти за информацията - няма да кърмя и днес за всеки случай. Това си е голямо изпитание за мен, защото цеденето на гърдите се оказа някакъв кошмар. Въобще не успявам да ги изцедя до край, а самата процедура отнема около час. Това означава, че аз само се цедя, изварявам води и шишета, приготвям храна. Останали ми бяха само две шишета и реално вчера както ми беше зле, крак не съм подвила  Crossing Arms Добре че беше мъжа ми у дома, та да полегна за малко след обяд, че ...

Последна редакция: нд, 06 апр 2014, 16:22 от Vache

# 294
Добър ден от мен!
Не съм чела само мернах поста за срещата: Оле аз съм на линия за среща. Знънях ти но не вдигна аз мога да дойда към 2 и половина някъде. Ще звънна пак. Други желаещи има ли?

# 295
Аз се чудя  newsm78

# 296
И аз бих искала, но няма кой да ме закара  Sad

# 297
Влизам набързо да почерпя за именния ден на нашата кака. Да ми е жива и здрава и все така послушна.

Честита 4-та месечинка на Рая и на всички други, които днес празнуват 3-тата си месечинка.

Последна редакция: нд, 06 апр 2014, 16:23 от Vache

# 298
Не съм се включвала скоро, че няма какво интересно да споделя. Иначе ви изчетох, че бяхме на вилата и ви бях изтървала за седмица. Ние сме добре, кърмим се успешно и активно, спим по десетина часа през нощта без прекъсване, но през деня максимум 1 - 2 пъти по петнайсетина минути, вече се занимава сама с играчки и се опитва да се изправя за сядане. От няколко дни ни пробиват двете средни долни зъбчета Crazy

Мая, честита месечинка на Рая, да е здрава и щастлива!

Киди, честит имен ден на вашата кака, прекрасно име носи!

Последна редакция: нд, 06 апр 2014, 16:23 от Vache

# 299
Майче, честита месечинка на малката кукла   bouquet
Киди, честита именничка   bouquet
Честито и на всички други , който празнуват
Никола днес става на 3 месеца , да ми е жив и здрав  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт