True Blood сезон 3 - Всичко хубаво има край - 33 тема

• 21 492
  • 727
  •   1
Отговори
# 30
И к'во сега? Янееее,ела тука да потвърдиш искаш ли Сам или не,докато мога да редактирам.  Peace Абе Томи ще остане много самотен там Tired Дали да не го "обвържа" със Сам като промоция? Thinking Взимаш Сам и получаваш бонус-питбул ...... Mr. Green Два шифтъра на цената на един Crazy

Пуци,Хаус е супер як. Аз започвам да се смея още докато го видя. Joy Не съм го следила редовно,но ми дадохте добра идея Wink

smile3532 smile3532 smile3532 Брилянтна идея!

# 31
  • срещу двата комина :)))
Защо никой не го иска това секси кънтри момче Сам, а?  Thinking
има нешо сбъркано в него,нешо му липсва за да е интересен ...май  newsm78

# 32
  • Ænima/Albuquerque
Слънчо,взимай го милу,че не останаха!   hahaha

# 33
Не съм териториална, сърцето ми е широко и нищо не пазя само за себе си  Mr. Green  hahaha

# 34
  • Ænima/Albuquerque
Ти го 'земи,пък после ще го даваш назаем,глей го милия как самотно си седи...  Tired
Не ти ли е мъчно?!?  Shocked
Как може да си толкова коравосърдечна?!?  Crossing Arms

# 35
 hahaha

Ми да, и аз брат'чедите ги взех с цел отдаване под наем.

# 36
hahaha

дано има само кой да ти ги поиска Joy

# 37
hahaha

С цел печалба значи,а? Crossing Arms Тц,тц,тц,материалистка такава Mr. Green

# 38
  • София
Абе като гледам ние в повечето теми сме си едни и същи Joy я си кажете фейсбуците,че да мога и да ви видя бииии Joy

в групата за гугутките ще ни намериш всички фейсбуци Wink

# 39
Абе като гледам ние в повечето теми сме си едни и същи Joy я си кажете фейсбуците,че да мога и да ви видя бииии Joy

ама и аз съм умна  Whistling не ми обръщайте внимание  Joy

# 40
  • София

ама и аз съм умна  Whistling не ми обръщайте внимание  Joy

Нем...просто си отнесена от тея мъжее  hahaha то не са клубове, то не са Черешки, то зеленчуци, то плодове и други работи

# 41
Ам мноо искам да поздравя скъпия ни командир Пуци с придобивките, особено за многоуважавания от мен гусин Тери. Същински аграрен Джеймс Хетфийлд е за мен тоз човек   Mr. Green

Молим, молим, дайте ред да се публикувам  Crazy

# 42
Е, отдаването под наем ми е само една от целите, де, нали казах. От една страна, ще им правя терапия, щото нали и двамата са не съвсем стабилни индивиди, от друга ще са ми охрана, пък чак от трета ще отдавам под наем ако някой приреве, че си няма заплюто. Пък материалната печалба е тъй, встрани и не е толкова важна  Flutter

Мури, верно си добре, ей сега ще те намеря у фейсот. Намерих те, да знайш.

ПП Я, виждам непознати имена в клуба, я да си признаете кои сте тия, дето не ви знам  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 43
  • КиТ
Здравейте кога стигнахте на 3та страница  Crazy Crazy Crazy Crazy Thinking Mr. Green

Плами,добре дошла.  Hug Със Зиска не може да се преговаря,затова по-добре не споделяй бляновете си по Бил. Stop Виж,за Суки може да се разбереш с Уоми Mr. Green
Сега да ти кажа под секрет,че ние със Зиска сме от най-видните фенки на Кенан(Бурак).  Sunglasses Големи войни водехме(особенно аз) със Дебилките(Джемилки) ooooh! Ама това няма да ти помогне за Бил де..... Whistling

Като заговорихме за групите у Фейса,по-добре се включи в групата на Клуб "Гугутка",че в другата почти не влизаме. Peace

Ехе няма се преговаря то се е разбрало взимам тоя до Сам(не го знам още кой е ама по вашите думи е брат на Сам),че да хвана промоцията иначе всички ще се изиме  Crazy Crazy Crazy
Още един фен на Бурак Heart Eyes,от къде да предполага човек  Hug Hug Hug Hug Hug Hug,даже още си седя в темата с Джемилките готинки са бе Rolling Eyes,само че вече гледат Езел,а аз не го гледам само прилитам tooth tooth tooth

Честит рожден ден на малкия мъж   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet newsm59 newsm59 newsm59 newsm59

О, Плами, добре дошла!   bouquet казвам, казвам, добричка си, готина си и то много. Нема да се пУашиш.

Ох добре че си ти инак щях да се депресирам Wink Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Hug

Правилно си разбрала сега се тегли 2ри сезон newsm51

п.п Аднах се в гугутката още снощи Peace

# 44

Мури, верно си добре, ей сега ще те намеря у фейсот. Намерих те, да знайш.

ПП Я, виждам непознати имена в клуба, я да си признаете кои сте тия, дето не ви знам  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Видех те,видех те  Hug я верно си кажете кой кой е,че много е трудно да свържа ник с име  Joy

Общи условия

Активация на акаунт