Предстои ми ИН-ВИТРО/ИКСИ,да поговорим-39

• 73 864
  • 763
  •   1
Отговори
# 105
  • София
bibka-bibibka ,ако си в Надежда-са 30 дни,в Щерев ни дават по 14-от деня на пункцията се брои

# 106
По време на стимолацията може ли да сеходи на работа newsm78 newsm78

# 107
  • The QC to be!!!
По време на стимолацията може ли да сеходи на работа newsm78 newsm78
Да  Peace

# 108
Ще го правя в Олимед -Варна там някой знае ли за какъв период дават болничен?

# 109
имаш право на болнични стига да си знаеш правата и ако д-ра те даде аз ползвах 14дена за стимулация и още 30дена от деня на пункцията.после ако всечко е о.к.имаш много болнични за бременност.но по-принцип има точки който д-ра е длъжен да ти даде болничен лист.

# 110
сори за спама, но да кажа за срещата  Embarassed
резервацията е направена за 18.30 ч. в ресторант Тино за 23.09.2010 г.
очаквам ви  Hug

# 111
  • Русе
Здравейте момичета наминавам да ви прочета и да пожелая на започващите процедура успех и скорошни положителни тесчета  Praynig Hug

# 112
Здравейте момичета и от мен. Днеска ми е 12 ден от стимулацията и съм само с 2 хубави фоликула. В четвъртък ще ми е пункцията ама вече нямам голяма надежда,че ще излезе нещо от този опит.

# 113
  • Русе
ani4ka82   НЕ ГУБИ НАДЕЖДА И ДВА СА ДОСТАТАЧНИ

# 114
  • София
ani4ka,най-дългата ми бременност-7 седмици беше именно от 1 яйцеклетка на ЕЦ и един ембрион преди месец. С 20 фоликула първия път не стигнах дори до положителен тест. Точно с този опит може да приключиш  Hug

# 115
Мерси момичета за подкрепата сега имам голяма нужда от нея. Като споделя с вас и ми олеква,защото знам,че ме разбирате.

# 116
  • Русе
желая ти успех и стискам палци ani4ka82

# 117
  • София
//Леле Тани, гледам ти подписа и настръхвам от вълнение: то не останало! Стискам ти палци за леко раждане.

# 118
  • Русе
мерси Sharky43 ще ви държа в течение  Hug

# 119
Тани07,и аз тази сутрин си мислих за теб.Даже вече си ви представих как се гушкате с бебо.Ама като видях,че си писала са казах:ето ги,още се носят Wink.

Аничка82,важно е качеството не количеството.До четвъртък има още време.Може да ги настигне по размер още някой фоликул.А на самата пункция може да изкочи още някой срамежлив.Така,че успокой се Hug.Ще видиш,че всичко ще е на ред.Пиши ни,след прегледите как се развиват нещата.Късмет мила  Peace.

Общи условия

Активация на акаунт