Предстои ми ИН-ВИТРО/ИКСИ,да поговорим-39

• 74 394
  • 763
  •   1
Отговори
# 510
  • Русе
Ани на 8 ден уринарен е твърде рано аз го знам от личен опит и аз правих на 7 ден уринарен който се оказа отрицателен ,но на 10 ден кръвния показа положителен резултат и вече гушкам малкия си сладур.Така че спокойно и си изчакай деня за кръвен тест и само положителни мисли до тогава .
Желая на теб и на всички момичета само положителни тесчета и успешни процедури Praynig Hug Hug

# 511
  • София
ani_bs ,много е индивидуално,няма как някой да ти каже със сигурност,че уринарният е 100% верен в този случай. При мен -при третия опит показа бледа черта на осми ден ,но на десети ЧХГ-то ми беше и 89,при четвъртия-също  я видях на девети ден,докато Тани,която вече се радва на бебчето,по това време имаше напълно отрицателен уринарен тест.
Въпреки,че и аз напоследък се пристрастих към тези тестове, смятам,че е рано да си правиш изводите от тях  Hug
Зайче,дано и толкова бързо те връхлети положителния тест  Praynig
ELJ4 ,късмет този път  Hug  Браво на шампиона-един,ама колко момичета и с два не я докарват тази бройка  Praynig
P.S. докато напиша за Тани и,тя взела,че лично се включила  Wink

# 512
  • Плевен
Ани имай търпение още е рано според мен! Знам, че всимки сме нетърпеливи в тези тооолкова дълги 14 дни, но сега е момента да мислиш за себе си като за бременна жена  Wink до доказване на противното. Дано бременноста ти свърши щастлива след 9 месеца! Стискам палци да имаш много спокойна и щастлива бременност!

# 513
  • София
Влизам да се запиша със старта на 2рия опит, утре ми е 2ри ден от началото на МЦ, прегледът ми е по обед. Микробиологичните ми изследвания са изцяло отрицателни, сега, като не знаем каква е причината да не става, да се надяваме, че със стимулирания опит ще стане.

# 514
  • София
Влизам да се запиша със старта на 2рия опит, утре ми е 2ри ден от началото на МЦ, прегледът ми е по обед. Микробиологичните ми изследвания са изцяло отрицателни, сега, като не знаем каква е причината да не става, да се надяваме, че със стимулирания опит ще стане.
Шарки, Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 515
  • София
Шаркиfingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 516
Може ли някой да ми каже, на 5 ден след трансфер, какви трябва да са стойностите на бета ЧХГ , Progesteron-a и Е2.

Sharky43 - желая ти успех
ani_bs - стискам палци, на 14-тия ден да е положителен. мисля че сега за уринарен е още рано
ELJ4 - желая ти успех
zai4e_86 - леко чакане и успех
-=Деси=- - Аз също съм питало док, казаха ми че ако цикъла ти дойде до обяд се брои за първи ден, а ако цикъла ти дойде след обяд за първи ден се прои следващия ден.
*snezhinka* - дано всичко се оправи

Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover  Успех на всички  Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 517
  • София
mariy , 5 ден не е показател за изхода на опита-каквито  и да са стойностите,важно е какъв ще е тестът на десети ден./всъщност, най-важно е какво ще види лекарят на монитора,поне на мен така ми каза/ Това е само за информация на лекарите ни,дали изобщо се случва имплантация. /дори не го пускат навсякъде, а само в Щерев/ Аз съм имала стойности на естрадиола  9000 и 5000, ЧХГ-9 и 7,с отрицателен тест на десети ден. Стискам ти палци да имаш късмет и всичко да е наред след още пет дни  Praynig Hug

# 518
  • на брега
Следя темата, но не съм се включвала до сега.Ние сме с мъжки фактор и ИКСИ - такава е програмата.   От една седмица 3 пъти дневно впръсквам в носа Suprefact 100 (вместо "Декапептил") по схемата от доктора, а от 26  окт. започвам с инжекциите.
Ползвала ли е някоя от вас този назален срей Suprefaсt?

# 519
Здравейте момичета  !! Hug Hug

много съм притеснена днес трябва да ми бият Лукреин Депо инджекцията, за да ме блокират за ЗЕТ ,но на последния преглед ми взеха -Микробиология ,Хламидия ,Уреоплазма( ако така се пише),и още не са готови изследванията ,не знам какво да правя  newsm78..ако ми бият инжекцията и после изследванията ако излезнат положителни и ще трябва да се приложи някакво лечение което да пречи на ЗЕТ... Tired Tired Tired Tired ОХХХХХХ , много се притеснявам ,дори немога да се изразя правилно... Weary smile3518. Какво да правя ,никой не ми вдига тел. ,знае ли някой дали тези изследвания са важни за ЗЕт..
Успех на всички момичета.. Peace Praynig Praynig Praynig

# 520
БЛАГОДАРЯ ВИ МОМИ4ЕТА ЗА БЪРЗИЯ ОТГОВОР ТАКА МЕ УСПОКОИХТЕ  И ВДЪХНАХТЕ МИ НОВА НАДЕЖДА Hug :hug:tani_07,hristina21,*snezhinka*,mariy,благодаря ви още веднъж слава богу 4е ви има.....Успех и късмет на вси4ки моми4ета  bouquet  bouquet  bouquet

# 521
  • София
kremche,по принцип, не би трябвало да започваш опит или трансфер,при положителна проба и преди напълно да сте я излекували,още повече,че понякога са доста упорити и им трябва време.До колкото знам, това е важно за имплантацията и развитието на ембриона. Сигурно няма нищо притеснително,но най-добре и резлтатите да го потвърдят. Щом днес ти е лукрина,а никой не вдига,предполагам,че не пречи да ти го сложат,пък,после,ако нещо се обърка,просто няма да продължите.

# 522
  • София
kremche83, обади се направо в Геника по телефона (аз така направих) - стига да са ти затам микробиологичните изследвания...моите от предния понеделник ми ги бяха запиляли нейде из Малинов, та едва след като от Геника ми ги потърсиха и се оказа, че изобщо не са им ги носили миналата седмица, явно са ми ги пратили във вторник, а днес от Геника получих смс с логините за достъп да си видя резултатите онлайн. Честно да си кажа, бях много впечатлена, особени при положение, че от Малинов пак не ми ги потърсиха...

# 523
Лучия, аз ползвах този спрей при последния си опит - впръсквах 6 пъти на ден по веднъж в едната ноздра. При мен свърши отлична работа -след около 2-3 седмици Е2 ми беше 11.

Също така, при мен нямаше никакви неприятни странични ефекти. Ако имаш други въпроси, питай.

Желая ти успех!
Стискам палци и на другите  fingerscrossed

# 524
Благодаря ви момичета  Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes

Вече не знам какво да кажа ,никой не ми пусна тези изследвания при първото ИНВИТРО , при Цветната снимка и при Лапароскопията. Аз съм чувала ,че при такива инфекции не трябва да се прави никаква интервенция дори .. а аз чак сега ги пускам . Преди години имах завишени Хламидий ,лекувах се почти 3 месеца с Антибиотик ...но оттогава не съм ги изследвала и сега много се притеснявам... Вече си мисля ,че в Малинов доста претупват и не обръщат внимание на тези неща.. Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт