Предстои ми ИН-ВИТРО/ИКСИ,да поговорим-39

• 74 391
  • 763
  •   1
Отговори
# 525
Sharki, късмет ! Дано това да е последния ти опит, от сърце ти го пожелавам  Hug Hug
Крисииии, айде честито ти ново именце, да почерпиш   ura   bouquet

# 526
  • София
Крисииии, айде честито ти ново именце, да почерпиш   ura   bouquet
Мерси, мерси, имах нужда от някаква промяна Simple Smile  Ето я и почерпката cook При теб какво ново? Губиш се напоследък

# 527
Шарки Hug fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed     
Е момичета и моя трансфер мина вчера и сега си почивам вкъщи
Успех на всички Hug

# 528
  • София
Саманта, колко ти върнаха? Ние няма да пускаме палците и вярваме в твоя успех! Praynig

Кремче, аз нещо не разбирам. Защо трябва да те блокират за замразен трансфер? До колкото знам действието на Лукрин депо е около месец, тъй че има време за един курс антибиотик..... Но наистина най-добре да се започне на чисто. Послушай съвета на Шарки и звъни в Геника, те са много любезни. Дано резултатите са добри.

# 529
ЗАЗИ върнаха ми 4 .           
И аз съм с ЗЕТ и не са ме блокирали

# 530
  • София
samanta,дано да имаш късмет със снежинките и тъкмо,по снежно време да си бременееш и да растете с бебчо/бебчетата  Praynig Hug

# 531
Дано Хриси Hug благодаря

# 532
Саманта,успех със снежинките.И от сега ти казвам,мисли женски имена.Късмет,и след десетина дни,да се похвалиш с две черти.

# 533
 :hug:Kakто кажеш виви,  женски да са ,нямам претенции Praynig Blush

# 534
Саманта, колко ти върнаха? Ние няма да пускаме палците и вярваме в твоя успех! Praynig

Кремче, аз нещо не разбирам. Защо трябва да те блокират за замразен трансфер? До колкото знам действието на Лукрин депо е около месец, тъй че има време за един курс антибиотик..... Но наистина най-добре да се започне на чисто. Послушай съвета на Шарки и звъни в Геника, те са много любезни. Дано резултатите са добри.

Ами не знам всъщност колкото разбрах е заради това ,че постоянно образувам фоликули и не уволирам когато трябва а фоликула ставал на киста и като дойде цикъла се изчистват ,два месеца се опитваме да ги пукнем на 14 ден и не става ,пия Естрофем по 2х2мг. , биха ми прегнил 2х 1000 и пак нищо стоят си и даже растат.....Затова ми предложиха да ме блокират за да не ги мислим постоянно дали ще се пукнат или не  newsm78

# 535
Има логика тогава в този блокаж,ако не се лъжа и естрофема подтиска образуването на фуликули

# 536
Samanta -  на теб на кой ден от цикъла  ти ги върнаха ,пиеше ли и ти Естрофем

# 537
Да пиех естрофем и още продължавам,а ми ги върнаха на 16ти ден

# 538
Здравейте момичета. Аз отново съм на стартовата линия и се присъединявам към вас. Днес пътуваме от Италия и утре директно при Владимиров. Имаме час за изследванията на мъжа ми, а аз чакам цикъл. Надявам се всички изследвания да са добре и да можем да започнем стимулация още на следващия цикъл.
Късмет на всички и дано да четем само хубави новини.

# 539
Благодаря ви момичета за подкрепата  Hug Hug Hug много ви обичам всичките Heart Eyes

Звънях преди малко до ГЕНИКА и ми дадоха парола .Резултатите ми са отрицателни  newsm44 newsm44 и съм много щастлива .Сега ще си чакам спокойно датата ...

Благодаря ви отново  smile3525 smile3525 smile3525 smile3525

Саманта дано видиш най -хубавия положителен резултат.... Успех на всички който са в процедура и в очакване  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт