Защо не искам повече да пазарувам в Карфур-София

• 16 914
  • 80
  •   1
Отговори
# 15
оплаквате се, ама защото не сте пазарували в Карфур Бургас  Sick. Този в София е класи над него.

# 16
  • Някъде там край морето
И аз имах подобен случай. Бяхме взели нещо на промоция (не помня вече какво точно) и на касата се оказа, че е на старата по-висока цена. Е, изчаках 20 минути да ми върнат парите. А, от тогава редовно седя на касата и гледам цената на всичко, което се маркира, дали отговаря на етикетите. Ако има разминаване още на касата го връщам.
Иначе ходим често да пазаруваме там. Имат хубави промоции. Вчера накупихме сума неща на промоция "взимаш 2, плащаш 1".

# 17
Пазарувала съм само в Карфур - Бургас. Отврат е.

Още с влизането те третират като престъпник. То не са опаковане на торбички, гледане на багаж - ужас.
Охраната отпред е груба и не говорят езици, нагледах се на такива простотии, поради факта че много чужденци пазарят лятото.
Продуктите са долу-горе ок. Но плодове и зеленчуци са направо стари, изсъхнали и загнили.

Обслужването на касите дори няма да коментирам, много е зле.

# 18
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
и ние посетихме Карфур в София в събота, с голямо желание отидохме с мъжа ми, преди години бяхме очаровани от Карфур в Кипър, тук не сме имали някакви проблеми, но изобщо не ни допадна, и май няма да повторим, още повече, че ни идва хипер далеч и няма смисъл - ние живеем до Женския пазар и чак на края на Цариградско много, много не ни се ходи, за сметка на това на близо ни е големият Кауфланд, и въпреки че преди години в Русе хич не го харесвахме, тук ни стана любим и единствен - бие всички други вериги по цени, а ние купуваме едни и същи стоки от едни и същи марки и за това можем да ги сравним, до сега не сме имали проблем по касите там, за разлика от Била, където се случваше да ни маркират стока на доста по-различна цена от обявената преди това на рафтовете

# 19
  • София
оплаквате се, ама защото не сте пазарували в Карфур Бургас  Sick. Този в София е класи над него.
аз бях потресена от дезодорантите за 1-2 лв и едва ли не се биеха за тях. Бях по Коледа миналата година. Взех едни фулмастри за кръщелницата - не пишеха.....

За този в София - става, но не за хранителните продукти; въпреки, че то другите са като тези от левче-тата....в него най-ми харесва мястото с книгите  Hug
Но най-неприятно си ми остава в Била, незнам защо, но никак не искам да пазарувам от там, но съм принудена...на мъжото купоните за храна са само за Била..мн зле  #2gunfire

# 20
Имахме добри впечатления  от пазаруване в същата веригата Карфур в Италия и Франция. Днес решихме да пробваме Карфур-София. Искахме да купим италианска паста (макарони). Няма да обсъждаме цените (българите са много по-богати от италианците и французите и са готови да плащатат, колкото им поискат), но...! На касата ни изллъгаха с бройката на пакетите мляко. Като забелязахме измамата , касиерката без всякакво смущение отказа да поправи грешката и ни прати на информацията, там да ни върнат парите. Там също спокойно ни върнаха парите. Това показва, че това е УЗАКОНЕНА практика в този магазин. Загубихме около 20 минутиза тази "неволна" грешка на касиерката. Със задоволено чувство на изпълнения граждански дълг (разликата в сметката беше около левче) отидохме при колата. Разтоварихме количката и... разбрахме с учудване, че за да върнем количката трябва да слезем обратно на два етажа. Загубихме още 20 минути.
Хора! Не вярвайте! Това не е Carefoure, това е КАРФУР-София!

аз пък съм от Пловдив и си ходя в Карфур. Харесва ми.
И ми е много странно как хора, които дори не могат да напишат правилно името на веригата, я критикуват..... Peace

# 21
Аз съм пазарувала много често в Карфур в Париж и бих казала че там нещата са много по зле отколкото в българските магазини. Много повече гафове са ми се случвали там. Персонала е от възможно най- ниско образовани и възпитани хора.  
И аз не съм фенка на Карфур, особено когато става въпрос за хранителни стоки, но чак пък такова възмущение! Изобщо не мисля че няма да просъществува, след като вчера видях лак за коса 5.99 там, в магазин Европа до нас - 8.99 лв., същия лак. В чужбина по същия начин се връщат парите на гише информация ако се случи някаква грешка. Правила съм го поне 10 пъти!!!
Не ми се мисли какъв шок щяхте да изживеете ако бяхте попаднали в магазин където никой нямаше да си играе да ви връща левчето.  Joy   И какво значи УЗАКОНЕНА практика за вас? По принцип незаконно ли е според вас да ви връщат пари за направена грешка. И потърсете в Гугъл, след като толкова много пазарувате из Франция и Италия, как се пише името на магазина, щом държите да го изписвате в оригинала.

# 22
  • където мечтите се сбъдват
Аз съм останала с впечатлението,че Карфур е верига за социално ниските прослойки от населението.Дано не засегна някого,но това са личните ми наблюдения.Ниски цени,съмнително качество,подбиване на пазара,опит за налагане на монопол.Аз лично избягвам да ходя там.За сега,все още съм фен на Пикадили,макар,че плодовете там не ми харесват особено...
Хора,не се лъжете да ходите в Карфур,ако държите на здравето си...

# 23
Аз съм останала с впечатлението,че Карфур е верига за социално ниските прослойки от населението.Дано не засегна някого,но това са личните ми наблюдения.Ниски цени,съмнително качество,подбиване на пазара,опит за налагане на монопол.Аз лично избягвам да ходя там.За сега,все още съм фен на Пикадили,макар,че плодовете там не ми харесват особено...
Хора,не се лъжете да ходите в Карфур,ако държите на здравето си...

Е, това ми идва малко в повече...

Я ме светни коя хранителна верига в за социално "високите" прослойки от населението?  newsm78

Със сигурност не е Пикадили  Peace

# 24
  • София
Я ме светни коя хранителна верига в за социално "високите" прослойки от населениетоnewsm78
Със сигурност не е Пикадили  Peace
Аз лично се сещам за Елемаг примерно.
Но не бих се изразила, че Карфур е за социално ниски прослойки. Просто мразя подобни квалификации.

# 25
  • където мечтите се сбъдват
Не искам да обидя никого.Просто това е моето мнение. Peace Забелязала съм,че контингента от хора,които ходят в Карфур се различава от тези,които ходят в Пикдадили.И говоря за масата,а не за единици.Това е,обаче за Бургас.Само тук имам преки наблюдения.

# 26
не знам, и аз избягвам толкова категорични обобщения...

# 27
  • София
Майка ми, която изобщо не е втасала финансово пазарува почти всеки ден от Пикадили, защото отговаря на търсенето й. Така че стига с тия прослойки, че е смешно.
Аз пък като пазарувам, си купувам точно определени марки продукти. И предпочитам да си ги купя от Фантастико, който е на 20 крачки от входа ми, отколкото до бъхтя до Карфур.
Последно ходихме там, защото се подведох по някакво намаление на детски тениски по 4 лв бройката, ако се не лъжа. Ами и без пари да ми ги даваха, не бих облякла детето си с въпросните тениски, освен ако не ги ползвам като домашни дрешки.
С една дума дори намаленията и промоциите им не ме привличат като техен клиент.

# 28
  • София
Обаче за количките ми казаха, че имало "посрещачи" и не било нужно да се връщаш до магазина...

Да, има посрещачи, които ти взимат количката и не ти връщат монетата от 0,50 лв. или от 1 лв. Лично се сблъсках с такъв.

Аз също ще спра да пазарувам там първо заради липсата на място за колички на надземния паркинг, а и заради забраната автомобили с газови уредби да паркират в подземния паркинг. Глупаци. Да бяха отделили една част ат надземния паркинг за такива...
Писах им писмо за паркирането и липсата на колички, но те счетоха за нужно да ми отговорят само това:

"Уважаема г-жо .................

... получили сме ясни инструкции от Столична служба Пожарна безопасност да не допускаме превозни средства с газови инсталации до подземния паркинг. Сигурен съм, че ще оцените факта, че не бихме нарушили указанията на съответните органи при никакви обстоятелства.

Съжалявам, че това причинява неудобство на Вас и Вашето семейство, но сме задължени да работим по този начин, съобразно посоченото основание.

С уважение,

От името на г-н Уайтинг, Мол мениджър, THE MALL"

# 29
Обаче за количките ми казаха, че имало "посрещачи" и не било нужно да се връщаш до магазина...

Да, има посрещачи, които ти взимат количката и не ти връщат монетата от 0,50 лв. или от 1 лв. Лично се сблъсках с такъв.

Аз също ще спра да пазарувам там първо заради липсата на място за колички на надземния паркинг, а и заради забраната автомобили с газови уредби да паркират в подземния паркинг. Глупаци. Да бяха отделили една част ат надземния паркинг за такива...
Писах им писмо за паркирането и липсата на колички, но те счетоха за нужно да ми отговорят само това:

"Уважаема г-жо .................

... получили сме ясни инструкции от Столична служба Пожарна безопасност да не допускаме превозни средства с газови инсталации до подземния паркинг. Сигурен съм, че ще оцените факта, че не бихме нарушили указанията на съответните органи при никакви обстоятелства.

Съжалявам, че това причинява неудобство на Вас и Вашето семейство, но сме задължени да работим по този начин, съобразно посоченото основание.

С уважение,

От името на г-н Уайтинг, Мол мениджър, THE MALL"

е,аз карам кола на метан и също не мога да спирам в подземния паркинг на Мол Пловдив, изрично е написано, че в подземния паркинг не се допускат МПС с метанови уредби. Това обаче какво общо има с Карфур.

Общи условия

Активация на акаунт