Лакове за нокти - тема 12

• 46 719
  • 708
  •   1
Отговори
# 330
  • София
от avon-ската серия само "новия" червен ми хареса
над лакчетата са страхотни
аз смених лака (тоест маник. и ми скъси доста осезаемо ноктите-но стига съм била граблива птица Mr. Green )
ето сега съм така : http://www.facebook.com/photo.php?pid=5074212&l=1a53c0809c&id=562898550
лака е с една идея по лилавеникав

# 331
  • Стара Загора
мисля си, че някой път може да ги покажеш, защотото и на мен много ми харесва синьото, но имам само 2  Laughing
поправка 4, забравила съм 2  Laughing
и последната ми придобивка, за първи път тествана - специално за iv4enceto_91 най - голямата фенка на синия лак  Laughing

Благодаря ти.  Hug Цвета е много хубав.  Peace
Аз засега ще се поспра малко със сините нюанси, че зимата ще се опитам да ползвам по-тъмни.  Laughing

# 332
Благодаря ти.  Hug Цвета е много хубав.  Peace
Аз засега ще се поспра малко със сините нюанси, че зимата ще се опитам да ползвам по-тъмни.  Laughing
за нищо  Simple Smile мерси и аз  Grinning
колкото до спирането.... не вярвам  Joy

Последна редакция: сб, 11 сеп 2010, 16:28 от iiv_05

# 333
  • София
iv4enceto_91 Случайно видях моя снимка в албума ти  Thinking ? Simple Smile

Lalu, нищо случайно няма в това. В албума 'и има и доста мои снимки. Първоначално доста се цупех, но вече съм над това. Не самите снимки са ценното, а това, което е снимано на тях. Ивчето просто си събира снимки на хубави маникюри.

И като стана дума за хубави маникюри iiv_05, твоите много ми харесват, а пък пръстите ти са ... приказни.   bouquet

# 334
  • София/Бургас
Момичета, какво се палите за една снимка?! Нали темата е за това да се показват снимки на лаковете, за да се види цвета, как стои да се коментира издръжливостта. Това малко ми е странно да стане без снимка на лака на нокти. Аз лично си запазвам някои снимки с името на лака и номера, защото не мога да си купя на веднаж всичко, което искам. Странно ми е тази реакция все едно сме ограбили някой.
Мога дано да се радвам и благородно да завиждам на такива хубави маникюри, който показва Pampita и другите момичета. Също така малко по малко са събирам и да си правя колекция.

Можете ли да ми кажете заместител на Essence Desert Fox - http://3.bp.blogspot.com/_SfoW_EV6OJQ/TCNwsxJOdgI/AAAAAAAAAZ8/Ea … +Desert+Fox+1.jpg
Много го харесвам и почти съм го измазала, но скоро ще свърши затова се чудя за подобен цвят на нашия пазар.

Предварително благодаря за предложенията!
  bouquet

# 335
  • Стара Загора
iv4enceto_91 Случайно видях моя снимка в албума ти  Thinking ? Simple Smile

Lalu, нищо случайно няма в това. В албума 'и има и доста мои снимки. Първоначално доста се цупех, но вече съм над това. Не самите снимки са ценното, а това, което е снимано на тях. Ивчето просто си събира снимки на хубави маникюри.

Така. Не съм го направила с цел да покажа, че имам хубав маникюр или лакове. Веднъж си търсих такива цветове от по-евтините марки и ги бях сложила, за да ме насочите към такива. Ако ви пречи ще ги сваля.  Peace Не съм мислила, че това може да подразни някой, а и не се е коментирало.  #Crazy

# 336
Pampita, мнооого ти благодаря  Embarassed

# 337
# 338
  • София/Бургас
taffy, благодаря! Една приятелка ще ми го прати в понеделник (   bouquet ) !
Търся и други алтернативи на цвета.

# 339
ChemistryLady ,заповядай и друга алтернатива,но доста по-скъпичка  Mr. Green OPI You Don't Know Jacques! F15

# 340
  • София/Бургас
taffy, благодаря! Аз Опи-тата не ги харесвам, на втория ден са се обелили на ноктите ми, освен ако не съм с гел, за това ги пропускам.

# 341
  • Belgium
OPi Go Goth Mini Set

Колекция на Jason Wu Collection за CND

# 342
никой не е писал вече от повече от 15 минути  Thinking
да попитам... четох преди няколко страници, че някой спомена за разредител на Пърфект. какъв е този разредител, защото имам няколко сгъстени лака  newsm78

# 343
Аз пък колко Ваши снимки имам,но просто си ги колекционирам,защото много ми харесват Laughing

# 344
Току-що се лакирах с много хубав кален цвят на Перфект, 56 му е номера.
На тази снимка на средния ред е, почти реален е излязал цвета, лесно се нанася, на два пласта покри много добре.
http://img684.imageshack.us/i/niki002.jpg/

Общи условия

Активация на акаунт