Обучение срещу ваучери по схема “Аз мога” 3- втората вълна

• 80 414
  • 870
  •   2
Отговори
# 495
  • София
От професионалните обучения, някой срещал ли е "Управление на проекти"? Рових в списъка, но не намирам.
Не, че ще мога да се включа на настоящия етап, но поне да не ме е яд че съм изпуснала срока.

# 496
  • Варна
"Управление на проекти" като професионално обучение няма  Peace

# 497
  • София
Благодаря за инфото Мариша. 

# 498
  • София
И аз много благодаря, Мариша   bouquet

# 499
Нали все още всеки има право на 1 ключова компетентност и 1 професионална квалификация? Аз края на януари приключвам с ПК графичен дизайн и бих искала да подам документи за английски ,когато започнат да приемат

# 500
  • Варна
Да, всеки има право на една КК и едно ПО. Мисля, че през февруари ще отворят новата процедура "Аз мога повече"  Wink

# 501
Маришка,ти си съкровище!  Hug

# 502
  • Варна
Маришка,ти си съкровище!  Hug
Благодаря  Blush

Да кажа за четящите ДО /ако вече не сте разбрали, де  Wink/ - Ваучерите за КК няма да се облагат с ДДС от 1.01.2011 Simple Smile

# 503
Мариша, можеш ли да ми пратиш линк с инфото за ДДС-то. Какво значи датата, за кого важи - ако се заяви искане за плащане след 1 януари ли?

# 504
  • Варна
Мариша, можеш ли да ми пратиш линк с инфото за ДДС-то. Какво значи датата, за кого важи - ако се заяви искане за плащане след 1 януари ли?
Линк на този етап не съм сигурна дали мога да ти пратя, но да, важи за подадени отчетни документи след първи януари. За съжаление, по досега подадените отчети се дължи ДДС Sad
ПП. Когато имам линк ще го постна  Hug

# 505
Мариша, има ли срок, в който след завършване на обучението ДО трябва да се отчете? И може ли курс завършил декември, да се отчете януари?

# 506
  • Варна
Мариша, има ли срок, в който след завършване на обучението ДО трябва да се отчете? И може ли курс завършил декември, да се отчете януари?
Няма срок за отчитане /да не е 2013, де   Wink/ и да - курс, завършил през декември може да се отчете през януари  Hug

# 507
Така ли   ooooh!
тогава какво се правят тези от Евроалианса..неможело...как да не може аз по 3 ч.да взимам 3 дни в седмицата и събота цял ден .. за 1 година съм го изкарала..за какво неискат   smile3511....

Някой знае ли друг доставчик в Пловдив освен Евроалианс ? и как да се свържа с него

Аз лично съм се ориентирала към Британика- много добре подготвят учениците си! Но все още нямам ваучер Cry

# 508
  • Варна
Обръщам се с молба към тези, които търсят обучител по английски във Варна за А2/Pre Intermediate. Моля, свържете се с мен на лични и ако изискванията ни съвпадат, да направим група и да започваме най-после това обучение.
 Аз се обадих в няколко школи (удобни за мен) за предстоящо сформиране на група и започване на курс, но се оказа, че никъде няма достатъчно кандидати. Дори където изискването им е за поне 5-6 човека.

# 509
  • Sofia
някой учил ли е по програмата в Кабината? бих искала да разбера дали сте доволни от обучението там, издават ли сертификати за завършено ниво?

Общи условия

Активация на акаунт