Евентуално след 1-2 месеца - и те не са наясно, зависи кога ще отпуснат следващите ваучери. Когато стигнат до моя номер, ще ми се обадят на телефона, който съм оставила в заявлението.
, защото продължителноста на 3нива е около 9мес. + ваканции, тъкмо 1год. Е не знам колко хора могат да го направят, после безплатното обучение, може да ти излезе `дявол на магаре`
А почивките смятам да си ги планирам по време на някой от модулите, които не ми представляват интерес, защото имам висше икономическо с друга специалност и нещата извън счетоводството ме отегчават.
, защото продължителноста на 3нива е около 9мес. + ваканции, тъкмо 1год. Е не знам колко хора могат да го направят, после безплатното обучение, може да ти излезе `дявол на магаре`
А почивките смятам да си ги планирам по време на някой от модулите, които не ми представляват интерес, защото имам висше икономическо с друга специалност и нещата извън счетоводството ме отегчават.

От "търсене в списъка" - избираш конкретно град и тн... 
Мислите ли, че ако отида в ЕС България и евентуално ги известя, че съм одобрена и е въпрос на време да си взема ваучера ще ме допуснат да започна сега на 22-и? 

Хм... че аз си имам Upper Intermediate, това не може ли да го пропусна? или поне на някое по-високо ниво да се хвана... Не знаех, че английският е включен в счетоводството...
Хм... че аз си имам Upper Intermediate, това не може ли да го пропусна? или поне на някое по-високо ниво да се хвана... Не знаех, че английският е включен в счетоводството... 
за ценното инфо - един ден, някога, евентуално, ако доживея... може и да го запиша това счетоводство. Ама този път отивам от първите - че сега един ден разлика ми коства да не взема ваучер за език.
Препоръчани теми