Отговори
# 300
Билките са едната опция. Другото е малко промяна на мисленето. Не знам при вас как е, но аз винаги съм имала проблеми с цикъла и винаги съм знаела, че ще имам проблем да забременея. Мисля си, че това е половината от проблема - мисленето за проблема преди още да е настъпил, може да го предизвика... Но това са си само мои разсъждения Simple Smile
Иска ми се да вярвам, че когато си представя как забременявам и раждам свое дете, подсъзнателно ще тласна нещата натам...

Отплеснах се, но се чудя дали и вие имате такива мисли и наблюдения върху себе си...

# 301
обикновено психолозите казват че хората предизвикват лошите неща:"ако си мислиш лоши неща те наистина се случват",ако мислиш по-позитивни може би ще се ти се случват по хубави неща.аз лично също мисля така ,но как да си мислиш че ще си забременяла този месец като имаш проблем и знаеш за него,бият ти инжекции,правите секс по часовник и се измаряш от цялото това напрежение

# 302
И аз винаги съм имала проблем с цикъла, откакто се появи за първи път и после 9 месеца не се вясна, след това инжекции за предизвикване, пак без цикъл 5 месеца и така картинката се въртеше.
Даже една лекарка ми каза, че може и да не мога да имам деца, тогава още нямах такива планове.
И си живеех с тази мисъл, но когато с любимия се решихме се заех сериозно с въпроса, изследвания, четене, БТ, тестове за О, таймиране и взех, че забременях, въпреки песимизма   Wink
Е и правилното лечение от правилния лекар   Heart Eyes

# 303
  • В къщурката на хълма на феите
уф, и аз трябва да се присъединя към отбора от изначално нередовните относно цикъла, но дори и когато ми казваха да почвам профилактично да си събирам парички за процедури ин-витро, пак си упорствам с вярата, че и аз ще ги видя тия пусти 2 чертички скоро .. няма да се разсърдя, ако това ми е коледния подарък Flutter Blush

# 304
уф, и аз трябва да се присъединя към отбора от изначално нередовните относно цикъла, но дори и когато ми казваха да почвам профилактично да си събирам парички за процедури ин-витро, пак си упорствам с вярата, че и аз ще ги видя тия пусти 2 чертички скоро .. няма да се разсърдя, ако това ми е коледния подарък Flutter Blush

Peace

И аз съм така, вярвам и упорствам, че ще се получат нещата. Освен това смятам, че ако се отнасяш към живота с добро чувство, той ще ти отговори със същото...
 Hug

# 305
А моята графика как ви се струва мили дами?Миналият месец овулацията бе стимулирана с клостил плюс дуфастон.Този месец съм единствено на сиофор и вит.е.Последната ми спонтанна ову бе преди 9 месеца.От както взимам сиофор косъмчетата под брадичката оредяха и изтъняха.Наблюдавам ги защото те ме притесняват най-силно.Диането не ми е действало толкова бързо върху косъмчетата,а ИР дори не е толкова силно изразена,че да се бие тревога.Дано се помирим със синдрома Peace,че без бой няма да се дам Laughing

# 306
обикновено психолозите казват че хората предизвикват лошите неща:"ако си мислиш лоши неща те наистина се случват",ако мислиш по-позитивни може би ще се ти се случват по хубави неща.аз лично също мисля така ,но как да си мислиш че ще си забременяла този месец като имаш проблем и знаеш за него,бият ти инжекции,правите секс по часовник и се измаряш от цялото това напрежение
Права си! Просто трябва да се освободиш от това напрежение. Трябва да го изхвърлиш като непотребна вещ. Харесва ми книгата ,,Подсъзнанието може всичко". 

# 307
Права си! Просто трябва да се освободиш от това напрежение. Трябва да го изхвърлиш като непотребна вещ. Харесва ми книгата ,,Подсъзнанието може всичко". 
Тази книга ми стои вкъщи от няколко години и точно онзи ден я извадих - сега остава и да намеря време да я прочета Simple Smile

mecani, от сърце ти желая Дядо Коледа да ти изпълни желанието  Hug

# 308
  • В къщурката на хълма на феите
saki79 благодаря, миличка, дано! Hug

# 309
Не знам до колко влияе психиката, но аз съм по принцип голям песимист.
Даже последния месец преди да забременея вече се бях отказала въобще, че ще си имам деца. В смисъл- бях сигурна, че ще имам някой ден, но все си казвах " Може да е след 10 години".
Поръчах си кученце (мечтата ми) веднага след сватбата. Успокоих се може би. Спрях да мисля за деца, знам, че е трудно. Но всеки намира начин. Това куче взима цялото ми внимание (и досега също) и време. И още на следващия месец след сватбата съм забременяла. Въобще не съм си представяла , че ще ми се случи. Та аз една О не съм засякла. Това май ми е била първата О.  Thinking

Както и да е - искам да кажа, че когато насочиш вниманието към нещо друго, някакси нещата сами се случват.

Знам, че звуча тривиялно, когато ми го казваха на мен, все си казвах "Тези нищо не знаят" , но ето че на всеки се случва.

mecani , дано се сбъдне мечтата ти тази Коледа.  Hug

# 310
да ви каже честно и на мен ми казаха да си взема някой дом.любимец за да си насоча вниманието към него,но като знам че съм от 7-до 19 на работа как да си взема то милото ще се побърка в къщи само.

# 311
Лесно е да се каже - вземи си домашен любимец. Да ама не. Когато ми казваха, че ангажиментите и отговорността е голяма, аз им се присмивах. Сега не мога да смогна.
Трябва да имаш много голямо желание и любов към животните  Grinning
Иначе и аз съм от 8-17 ч плътно на работа, но с мъжа си поделяме ангажиментите.

# 312
Момичета наистина домашните любимци помагат просто за да се разсееш и да не мислиш. Ние също си взехме куче и то беше на 9 месеца, когато забременях. Аз забременях 15 дни след като бяхме кумове още бяхме в еуфория и гости, снимки, веселба, изобщо бях забравила за фикс идеята бебе  Embarassed  Simple Smile Мерех си температурата, но не бях обърнала внимание, че има покачване, загледах се чак на края на месеца, 1 ден преди да отида на преглед (защото все пак човека ме питаше) и какво да видя освен покачването има и задържане на тази температура и там бързо до аптеката и хоп изненада  EFP  после една много лека и приятна preggo и резултата едно страхотно здраво, добро и красиво newsm32

Успех на всички  Hug много се радвам като прочета хубава ниво тук   bouquet  Heart Eyes  Hug

# 313
Момичета, много ми е странно... не можем да се разберем с тоя Дуфастон, значи... За втори месец го пия. Първия очаквах да се покачи БТ след приема, но не можах да разбера, защото се разболях и така или иначе бях с висока температура. Сега пък след средна Т в първата фаза 36,3 след Дуфастона се закотви на 36,5 и не мръдна. Безспорният напредък е, че зацапванията ми от по 4-5 дни преди М този цикъл бяха ден-ден и половина. Но за сметка на това и самият цикъл беше кратък - 26 дни. На места чета, че Дуфастона не помага да се повиши БТ, на други - че точно това прави, на трети, че трябва да се пие, след като повишаването на Т започне. И всичко това малко ме обърква. Започвам да се чудя да не би 16 ден да ми е рано при среден цикъл 31 ден, въпреки че така ми е изписан от лекарката (3х1 за 8 дни, заради нисък прогестерон).

# 314
За дуфастона специално и лекарите не могат да се разберат Simple SmileИзписвали са ми го на 11,14 и 16-и ден,при един и същи проблем винаги-липса на овулация.Аз специално не забелязах  да стимулира овулацията,нито пък да я подтисне ако я има.Но логично погледнато това е хормон,който се отделя в организма най-много през лутеалната фаза след ову и не виждам каква работа има ако го повишим по-рано през фоликуларната фаза.Ако жената си има ову и МЦ,макар и по-дълъг,не виждам причина да не се взима точно след ову-то,макар и да е по-късно от 16-и ден например.Не знам,може и да бъркам.Може би целта е да се скъси МЦ.Трябва да питаш док.

Общи условия

Активация на акаунт