Отговори
# 225
Добро утро и от мен майчета  Hug
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ С НОВИ ПОПЪЛНЕНИЯ В СЕМЕЙСТВОТО   bouquet

Аз да попитам нещо  Blush Снощи(към 3.00ч.) ме събудиха зверски болки ниско долу в корема.Въртях се в опит да заспя и с идеята,че ще  отминат,но в 4.00ч вече не се търпеше и станах да пия нош-па.Обиколих няколко пъти апартамента и си пуснах да гледам ТВ.Към 5.00ч може би ме е отпуснало и съм заспала.Та въпроса ми е глупав, но има ли вероятност да започне родова дейност без да падне тапата и да изтекат водите,а това да стане на много по-късен етап  newsm78 И странното е че при мен до сега не е имало такива болки като менструални придружени и с болка в кръста ами все са едни такива мускулни.Уфффф дали го обяснявам добре.Корема ми става твърд,но болката е остра,пронизваща през цялото време,а не както трябва да е  при контракциите с времето да се усилва  Tired

# 226
vany666, напълно е възможно да започне без да падне тапата и да изтекат водите...
но това твоето щом минава от обезболяващи - не са контракции... прилича ми на разширяване на таза  newsm78

# 227
  • Варна
ВЕСТИТЕЛСКА НОВИНА!!!!!!!!!
Рано тази сутрин в 4.30, мама Е.L. е родила бебе ЕМА - 3450г и 50 см. Раждането е било бързо с три напъна. Е.L. пожелава на всички чакащи лесно раждане.

# 228
честито на мама Е.Л!  Hug
да е жива и здрава девойката!   bouquet

# 229
ЕЕЕ, да е честита малката Ема на мама E.L.!Да й е жива и здрава и много да я радва!
 Предположих, че ходенето на очни ще помогне. Mr. Green

# 230
Ехее супер новина  newsm44 newsm44 newsm44
Честита принцеса ЕМА на мама Е.L.!Само радости и усмивки да им носи малката!   bouquet  bouquet  bouquet
п.с.На мен ми свалиха конците днес.Добре са зараснали,поолекна ми  Blush !
нямам сега време да кача снимки на Дидка,може да я видите в профила на мъжа ми във Феиса-Joro Hristov,направил и е албумче!
Ставам за сега,до после!
Целувки!   bouquet
Данна,издокарахме ги по адашки  Mr. Green Mr. Green Mr. Green!

# 231
Вестителска Новина!Преди малко Diana.pd е родила нормално,малкия принц ВЛАДИМИР3450гр,51см!
Диди да ти е много послушен малкия Влади   bouquet  bouquet  bouquet!

# 232
Честита дъщеричка на E.L!!! Честит син на diana.pd!!! Да са им живи и здрави  Hug

# 233
честито на мама diana.pd!  Hug
да е жив и здрав момъка!   bouquet
(и в неделя няма почивка ейййй)

# 234
Здравейте!!! Не съм писала отдавна, надявам се, че не сте ме забравили.
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ, КОИТО ВЕЧЕ ГУШКАТ СВОИТЕ ПРИНЦОВЕ И ПРИНЦЕСИ. ДА СА ВИ МНОГО ПОСЛУШНИ БЕБЧЕТАТА, ДА СПИНКАТ И ДА ПАПКАТ И ДА НЕ ИЗМОРЯВАТ МНОГО МАМИТЕ.
А на всичко, като мен, които чакат ли, чакат - търпение и леко раждане. Аз утре съм на преглед, да видим какво ще кажат. Нямам никакви признаци, че ще раждам, нито контракции, нито пък някаква болка. Предния път поне ме болеше костта отдолу, а сега и това не усещам.
Аз да ви се оплача - Марти кара някакъв вирус с разстройство, хрема и температура, няколко дни не беше добре, снощи вече му свършиха лекарствата, а днес кашля ужасно, хремата се е върнала отново. Засега няма температура поне. След малко ще го водя на лекар, че с тази кашлица дълбока много ме притеснява.
Иначе багажа ми за болницата вече е готов, приготвила съм си и дрехи за изписването даже - за мен, за Марти, защото мъжа ми сигурно няма да намери това, което му кажа, аз да си знам предварително, че всичко ми е готово.
Ами май засега е това. Пак ще пиша, когато мога.Иначе всеки ден Ви чета, малко по диагонал, но важното е, че не пропускам нито едно новопоявило се бебче. Simple Smile
Лек ден и много  Hug

# 235
  • Варна
 ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ РОДИЛИ МАМИ ДА СА ИМ ЗДРАВИ И ПОСЛУШНИ РОЖБИЧКИТЕ!!!  smile3525 newsm51 smile3525

Ние се гледаме с малката развалихме си режима на хранене и сега си хапва на 3 часа и през ноща обаче имаме голям проблем с къпането и обличането реве и крещи #Cussing out ужас е неможем да сварим да я изкъпем.И вечер крещи но мисля че са колики,давам и инфаколик и чай от копър но....така ще е #Crazy

ЛЕКО РАЖДАНЕ НА ВСИЧКИ КОИТО СА ОЩЕ 2 В 1   love001 newsm10

# 236
  • у нас
аз съм още тук и май ще си отнеса до термин.  Whistling
E.L. я бъзиках и тя взе че роди. Да е жива и здрава малката Ема и много радост да носи на семейството си Hug

diana.pd пита за косата и взе че и тя се отреди Crazy честито и на нея. Да има много щастие и усмивки и разбира се детски смях Heart Eyes

нашия тати го изпратих на очни още на 09,09 и по-добре, че както е тръгнало ако си беше останал щеше да пропусне поне половината. В готовност е и чака да звънна че ще раждам, но не би  Crazy

желая ви един прекрасен, есенен ден  bouquet аз на 14 съм пак на преглед

# 237
Дани обича да се къпе, но ние пък не можем да го изкъпем нормално, защото пъпчето ни не ще да пада. smile3515 А с коликите - или вечер, или сутрин си реве от тях. Капки не съм взимала още, просто не вярвам, че помагат. Е, ще вземем, ако се влоши положението, то се знае. Тази нощ е ял в 2, в 4, в 6 и в 8 сутринта, като го преобуя преди и след хранене и много време за сън не остава. А и след 6 го хванаха коликите и си го разнасяхме допреди малко. Сега се успокои и спинка. Simple Smile  

Tommelise, стискам палци за скорошно и леко раждане  Peace

# 238
Момичета въпрос към мамите които са на изкуствено хранене.На Диди отвътрешната страна на бузите,небцето и езичето и са бели,като..кожички..Имате ли този проблем и какво правите.Мисля да се обадя на доктора и ,но не си вдига тел нещо  Rolling Eyes ,после пак ше пробвам,страх ме е да не са някой гъбички!
Погал на всички 2 в 1  Hug Hug Hug!Рали адии дее  Mr. Green ,от кога те 4акам теб  Mr. Green!

# 239
Здравейте, мами и Честито на родилите!!!!!!!!!!   bouquet  bouquet  bouquet Айде и аз да прихвана от тях вече де  tantrum tantrum

Уффффффф, това да преносваш било ужасно изнервящо, вече място не си намирам, егати! Вчера ме хванаха лудите и като се почна от обяд  newsm75 newsm79 newsm28 newsm28 1ironing wash hang  и така до 8 вечерта. Да, успях най-накрая да предизвикам някакви дори и фалшиви контракции, което си беше живо постижение, тъй като такива не съм имала скоро въобще. По едно време така хубаво бяха зачестили, но уви не бяха на равни интервали  smile3516 smile3516 та си останах само с фалшива радост и разочарование и като се почна едно ядене  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! до 1 вечерта не се спрях, гледах първия филм на Сексът и града и така си заспах.

Някой каза за някакъв вирус - не знам дали съм го хванала, но вчера бях с кашлица и през ноща като ме сви тоя стомах  smile3550 , но пък после не е имало продължение  newsm78

Днес пак пера разни дрешки, че имам чувството, че тези, които вече съм приготвила , докато се роди  Thinking Thinking Thinking  ще са му умалели.

Усещам как и днес ще има ГОЛЯМОТО ЧАКАНЕ, накрая така ще претръпна, че като дойде момента въобще няма да се впечатля от каквото и да било  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms (имам предвид контракции и разни други такива емоциики)  Crossing Arms Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт