Отговори
# 150
Честити бебчета на bubbast и Tanita Danaia Simple Smile Да са им живи и здрави!

Tommelise, моето хич не се е прибрало особено  Confused Но аз и не очаквам да се вталя истински преди шестия месец.

# 151
  • София
Chestito na novite mami Simple Smile
Mixilena,uspeh!
A az da pitam mamite s beboci...po kolko jadat vashite mishoci? Az imam problem mai. Mojata princeska iska da jade chesto I to ponjakoga iziajda I po 50ml. Ako ne gi izjade nastava goljam rev. Strah me e da ne I se razshiri mnogo stomahcheto?!
  Здравейте и от мен в новта темичка?
  Колко е голяма бебка и колко често хапва. Като цяло винаги най-правилното обикновенно е и най-лесното, води се по бебчо. Кърмените бебенца винаги почти изяждат различни количества, както и ние възрастните всъщност.  Simple Smile

# 152
Здравейте, момичета!

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ОБЕБИЛИ СЕ!   bouquet

Ние все още сме 2 в 1... Имам още три дни до термин, но нямам търпение вече... Едвам издържам...

# 153
Добро утро

Аз се наспах, тая нощ само 2 пъти ходих до тоалетна!!! Laughing
И понеже днес ни почват очните, а аз така и така явно няма да раждам тия дни - реших да отида на лекции, да се поразсея малко. Като се върна да има още бебешори!

Честито на мама Bubbast и на TANITA DANAIA !!!

# 154
Добро утро и от мен!

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ МАЙЧЕТА, КОИТО ПОСЛЕДНИТЕ ДНИ СА ГУШНАЛИ СВОИТЕ БЕБЧЕТА!

Тази сутрин ставам да отида до 00 и реших да надникна децата. Баткото обаче, незнайно защо, решил да барикадира стаята. Отварям леко вратата и се чува зверски трясък. В резултат - малкото скочи в кошарата и той в леглото - цялата къща е на крак, а мен зверски ми се спи.  #Cussing out
Иначе в понеделник ще ходя за дата за секциото. Казаха ми между 15-ти и 20-ти. Честно да си призная съм доста нервна и раздразнителна вече.  Twisted Evil А и си признавам, че малко ме е страх.  Embarassed

Хубав ден на всички и за тези, чиито бебета са си избрали днешния ден - леко и безпроблемно раждане!   bouquet

# 155
И аз да се отчета след видеозона.... Малкия е 3,300 ,добре се е загнездил и хич няма намерение да излиза...  Whistling
И аз съм от тези които си мислят, че вие ще отидете в родили се, апък аз ще си остана да чакам тука....  Confused

Честито на всички родили днес мамчета!!! Да са ви живи и здрави бебчетата!!! newsm51 newsm51 newsm51

# 156
Добро утроо

спокойно маминки 2в1  няма да останат неродени бебковците Simple Smile) все някога ще им се наложи да излязат  easter

починете си още няколко дни че това ще е Simple Smile

поздрави

# 157
  • София
Добро утро!

Честито на новообебилите се мами!

аз имам въпрос към родилите мами- започнаха ли да се прибират коремчететата ви (или много бързам Embarassed)

Моето коремче почти се прибра ,но само защото ползвам ортопедичен колан за стягане на коремната стена.Резултата беше почти мигновен ,но без него 100% нямаше да се е прибрал още коремът ми.

# 158
  • София
Добро утро и от мен!

Bubbast, Tanita Danaya, честито! Живички и здравички да бъдат вашите мъничета!

Пак не спах добре. Ставах 5 пъти и все за това земетресение си мислех. Вчера доста се стреснах и цяла нощ си представях някакви страшни сцени.  #Crazy

Имам един въпрос : колко е голяма т.нар. тапа? Моята докторка ме предупреди, че е възможно тя да падне още след прегледа за разкритие, който беше във вторник, но то се случи едва тази сутрин. Та се чудя дали е паднала цялата или само част от нея. Разбира се, вие добре знаете, че това изобщо не означава, че раждането ще започне. А и аз нямам контракции и болки.  Днес не ми се ражда, довечера съм на рожден ден. Да си призная, харесала съм си понеделник...

# 159
  • Варна

Моето коремче почти се прибра ,но само защото ползвам ортопедичен колан за стягане на коремната стена.Резултата беше почти мигновен ,но без него 100% нямаше да се е прибрал още коремът ми.
[/quote]

Искам да питам аз кога мога да ползвам колан че съм секцио казаха ми чак след първия месец. newsm78

# 160
Добро утро и от мен!

Bubbast, Tanita Danaya, честито! Живички и здравички да бъдат вашите мъничета!

Пак не спах добре. Ставах 5 пъти и все за това земетресение си мислех. Вчера доста се стреснах и цяла нощ си представях някакви страшни сцени.  #Crazy

Имам един въпрос : колко е голяма т.нар. тапа? Моята докторка ме предупреди, че е възможно тя да падне още след прегледа за разкритие, който беше във вторник, но то се случи едва тази сутрин. Та се чудя дали е паднала цялата или само част от нея. Разбира се, вие добре знаете, че това изобщо не означава, че раждането ще започне. А и аз нямам контракции и болки.  Днес не ми се ражда, довечера съм на рожден ден. Да си призная, харесала съм си понеделник...
тази тапа представлява слуз  Точно цвета  не мога да кажа какъв трябва да е, при мен беше  един жълтав(точно като сопол)Първо ми зацапа по бельото.на следващия ден изтече 2-3см. от тази слуз, след един ден пак изтече такава слуз, а през останалото време нищо не ми течеше. Смятам че слузта, която изтича като количество при всеки е различна, но не може да се сбърка с течение.При някои жени е примесена с кървенисти нишки.

# 161
  • София
Kalinastamatova, на мен ми разрешиха колан веднага след махането на конците, т.е на 7-ия ден. Аз исках и по-рано, но наистина ме беше страх. Взех си доста стегнат медицински колан, след като той ми стана широк си взех по-малък номер и така... Да попитам - а кога може упражнения? Ще ходя на преглед към 40-ия ден от раждането и ще питам, но дали и след този период ще ми разрешат? newsm78

# 162
[/quote]
Ще ни кажеш ли какъв точно колан ползваш, ако ще съм със секцио  сигурно и аз ще си взема.Но и аз се чудя кога ще мога да го ползвам заради шевовете  newsm78

# 163
Момичета, искам да ви се похваля... Embarassed Rolling Eyes

Две мои приятелки ми направих професионална фотосесия, за да си имам за спомен бременния корем. Мисля че някои от тях станаха сполучливи.

Знам че е извън темата, но ме накараха да се почувствам красива...

На който му се гледа: http://www.facebook.com/album.php?aid=71097&id=1599800648&l=b245f6a368

# 164
Момичета, искам да ви се похваля... Embarassed Rolling Eyes

Две мои приятелки ми направих професионална фотосесия, за да си имам за спомен бременния корем. Мисля че някои от тях станаха сполучливи.

Знам че е извън темата, но ме накараха да се почувствам красива...

На който му се гледа: http://www.facebook.com/album.php?aid=71097&id=1599800648&l=b245f6a368
КРАСИВА   Hug   bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт