Отговори
# 255
Може ли да помоля за паролка пак че нещо немога да вляза в албума.

да кача и аз малко снимки на Мити

# 256
За моето раждане:във вторник цял ден имах някакви болки,вечерта станаха по-силни и към 10 реших да отидем до болницата,защото от миналата седмица съм с разкритие от 4 см,и ме беше страх да не родя вкъщи Embarassed.Оказах се с 5 -6 см и контракции на 10 мин.Доктора ме прие и каза да чакам.След мен приеха още една жена и цяла вечер двете си чакахме и си говорихме.На сутринта към 5 ми включиха система и започнах да чакам.Към 6:30 мисля ми спука мехура,и към 7 започнаха големите болки.Ей вярвайте ми,втори път раждам,идваше ми да убия някой.На всичкото отгоре ми се схванаха ръцете(акушерска ръка според доктора),и си изкарах ангелите,че ще пукна.То било нормално,ама кой да ти знае ooooh!На колежката ѝ сложиха епидурална,после каза,че точно напъните не усеща и не знае колко да напъва.Докато ме преместят от магарето се оказа,че нейното бебе му падат тоновете,за норматив я качиха на магарето,форцепс,епизиотомия,и го изкараха.Оказа се милото с къса пъпна връв,която на всичкото отгоре като тръгва да излиза бебето,се къса.Имаше около 50 шева,но всичко е наред.
Улиа ,изключително съм доволна от екипа на болницата,от детските лекари сестри,акушерки,санитари.Особено и като пред очите ми видях в спешен случай как реагират.

# 257
  • у нас
на мен пък ми се струва че колкото по рано в 9-я се роди толкова са по-хубавки, защото са по мънички Crazy, а като са около термин вече им е станало тясно, нослетата са им като на тези от негроидната раса, едни... оф не знам Crazy да се появи жива и здрава пък ще я изглаждаме Laughing

# 258
ЕХХААА ЧЕСТИТА МАЛКА ПРИНЦЕСКА НА МАМА E.L .БРАВО МАМЧЕ,ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА И БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ   :bouquet:

Смятам от утре такова шетане да му дръпна и ако това не накара моя бебок да излезе незнам  Tired Вечерта под душа с гореща вода и може ако се престраша да си направя сама кола маска,поне някоя контракцийка да си докарам  Mr. Green

# 259
  • София
Честити бебчета на Rossi, Baby Doll, mixilena, Tanita Danaia, Bless_girl, E.L и diana.pd! Да се ви живи и здрави рожбите, да растат весели, щастливи и безгрижни!    newsm51

brilliant , първия път раждах с епидурална упойка и бях страшно доволна от нея. Усещах си всяка контракция, както и напъните, но просто болката беше поносима. Самата упойка ускори раждането, което се беше проточило, защото контракциите ми макар и на често, бяха неефективни. А самата система не ми е пречела нито да се движа, нито да заемам различни пози, в които получавам облекчение. Но, анестезиолога през цялото време беше плътно до мен и я дозираше много умерено, според моите реакции. Така, че всичко зависи от неговия професионализъм.

Да помоля и аз за паролата, да кача малко снимки, макар че Яничка нещо не се е появявала скоро.

# 260
ЧЕСТИТО ДЪЩЕРИЧКА НА МАМА E.L.!

ЧЕСТИТО ТИ МОМЧЕНЦЕ, diana.pd!

Желая ви много здраве и спокойни и кротки бебета!   bouquet

Като гледам май повечето септемврийчета вече се появиха и се гушкат в своите мами. Simple Smile Ние нали сме на края, а и аз си чакам да ми определят датата за секциото, което ще стане утре, нещо съм се изнервила повечко. Незнам тези от вас, които още са в очакване на момента как са, но аз си признавам, че ме е хванала май някаква предродова депресия. Чувствам се много непълноценна, защото коремчето ми тежи и се изморявам изключително бързо. Поне малкото се оправи вече и от утре пак ще го давам в центъра, където ходи. Постегнах и баткото за училище, което си беше истински кошмар, защото вече трудно може да му се угоди.

# 261
  • София
Честити бебчета на Rossi, Baby Doll, mixilena, Tanita Danaia, Bless_girl, E.L и diana.pd! Да се ви живи и здрави и бързо възтановяване на мамите!
 Аз да ви почерпя, че днес имаме годишнина от сватбата.....

# 262
Момичета качих малко снимки на Мити само че май нещо не направих албума както трябва не е заключен май.. може ли някой да го оправи?

# 263
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ НОВИ МАМИ! ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБЧОВЦИТЕ И САМО УСМУВКИ ДА НОСЯТ!    bouquet  bouquet  bouquet

Момичета имам малък проблем. Моля за съвет. Тъй като редувам гърдите на хранения ( на едно хранене - едната, на другото- другата), а бебка яде различно време, днес се падна от една и съща гърда да яде малко и в резултата сега я чуствам леко болезнена и по- напрегната от другата. Та въпроса ми е да изцедя ли  или да взема сега пак да дам от същата гърда на другото хранене и после да редувам пак ( да обърна реда ). Благодаря предварително  Hug

# 264
Момичета и аз оплесках нещо от бързане  Rolling Eyes !В общия ни албум май отидоха снимките на Диди  ooooh! .Даже се смени и корицата на албума.Моля някой да го оправи  Praynig  Hug!
Айде че ще чипкаме Диди !  Hug  Mr. Green

# 265
Здравейте мами,
Толкооова много сте изписалиу не може да ви стигне човек.
Ще се връщам да чета, но имам един въпрос и преди да съм го забравила да ви питам...
На детенцето ми кожата е ужасно суха и на места се бели. След баня по съвет на акушерките в болницата я мажа или с бебешко олио или с тоалетно мляко.
Много ще съм ви благодарна ако някоя сподели от личен опит как се справя с този проблем.
Благодаря ви предварително.

# 266
  • София
на мен пък ми се струва че колкото по рано в 9-я се роди толкова са по-хубавки, защото са по мънички Crazy, а като са около термин вече им е станало тясно, нослетата са им като на тези от негроидната раса, едни... оф не знам Crazy да се появи жива и здрава пък ще я изглаждаме Laughing
Не си мисли така!Не са грозни нито по-големи ,нито по-малки бебетата ,но пък много по-лесно се гледа по-голямо бебе и доносено до термин.Аз имах и възможност да сравнявам-в родилното нали бяхме с aissa80 заедно.Бебе Ивайло е повече от кило по-голям от Йоана и разликата м/у двете деца беше осезателна ,неговите рефлекси и инстинкти са много по-развити.

Gergan_ka ,не се притеснявай , това е нормално!Йоана също се белеше ,но премина.Продължавай да я мажиш и ще мине.

# 267
Здравейте,

първо искам да честитя на новите мами - да са ви живи и здрави бебоците   bouquet , да си ги отгледате без минута рев и без нито една колика  Mr. Green

а сега с моя проблем - имам 38 гр. температура , а днес водихме бебка до Рила и обратно и сега така се е изнервила и реве , а на мен ми е супер лошо и само плача от нерви, а гърдите ме болят  ooooh! ooooh! ooooh! ,като за световно - все едно някой ме боди с 1000 кърфици.
та какво мога да пия за температурата, аз пих един парацетамол,ама за 2 часа няма още ефект.

и мога ли да кърмя?????????

Последна редакция: нд, 12 сеп 2010, 20:19 от gala.

# 268
Момичета, благодаря на всички за пожеланията Simple Smile
Честито и от мен на всички новообебили се мами. Много много да ви радват малките сладури Simple Smile
Аз само минавам да кажа, че от вчера сме си в къщи. Нямам време да ви чета, но се надявам тези дни да успея и да пиша  Heart Eyes

# 269
Gergan_ka ,не се притеснявай , това е нормално!Йоана също се белеше ,но премина.Продължавай да я мажиш и ще мине.

Гери,
Мерси много, дано наистина й мине скоро, защото имам чувството, че я боли, но може и да не съм права.

Общи условия

Активация на акаунт