Съвет за обличането на мъжа ми :-X

• 8 213
  • 93
  •   1
Отговори
# 75
На мен от протрито дъно не ми става! Щом на теб ти харесва ...

# 76
А аз дори нямам ютия, какво остава да си гладя тениските, камо ли тия на мъжа ми  Crazy Laughing
Надявам се, няма камъни наоколо, които да хвърлите по мен  Blush

# 77
  • София
А аз дори нямам ютия, какво остава да си гладя тениските, камо ли тия на мъжа ми  Crazy Laughing
Надявам се, няма камъни наоколо, които да хвърлите по мен  Blush

Аз рози бих хвърлила защото и мен хич ме нямаше доскоро в гладенето, но от мерак да променя това си поисках за миналия рожден ден подарък ютия  ooooh! Laughing Сега я ползвам основно за своите дрехи защото както писах по-горе мойто мъж си се харесва омачкан от глава до пети  Rolling Eyes

Не мога да разбера как някой дават съвет "Не  се меси във ли4ното простраство".
Е как да не се меси  ,ако е вашата половинка  и се разхожда със раздран панталон  вие ще одобрявате ли ? Shocked Shocked Shocked.

Ми аз вместо да се вайкам по форумите ще се хвана да му я зашия тая любима дреха за да не ходи раздран. Иначе и моя мъж се носи постоянно измачкан и оръфан и много си се харесва така. Понякога ме е срам, но не от друго, а че изглежда сякаш ме мързи да го огладя, а не, че той просто не иска.

hahahaДа бе после да  изглежда ,4е купуваш само за себе си парцалки ,пък за него закърпените hahaha hahaha hahaha hahaha Mr. Green

Ми то няма да е далеч от истината това  Laughing

# 78
На мен от протрито дъно не ми става! Щом на теб ти харесва ...

Ето значи какво е обяснението за позатихналия ни сексуален живот, пък аз си мислех, че е щото спим отделно  Joy
Аз чакам предложение какво според теб е удачно да направя Аз ?

# 79

Влизам в магазина и купувам количество, разцветки и модели, които на мен ми харесват.

# 80

Влизам в магазина и купувам количество, разцветки и модели, които на мен ми харесват.

Ама нали точно от това се опитвам да избягам, досега така правех, просто купувам каквито ми харесат и бельо и чорапи, и тениски, блузи, козметика даже.
Е, писна ми и се опитвам това да променя, да разбере, че не е бебе, когато му трябват, да си купи.
Същевременно ми е ясно, че ще му купя накрая, подозирам, че  той не знае къде има магазин за мъжко бельо  Mr. Green обаче първо ще го оставя да се мъчи гадинката. А пък ми писна да му ги купувам аз, защото наскоро се усетих, че за тая си дейност, не получавам грам благодарност, а напротив - претенции за материя, това не му стояло, не носел чорапи за маратонки, ми че да си купи каквито носи, и накрая стигнахме дотук - 3 чифта здрави слипове  Laughing.

# 81
rosy_bosy, лошо възпитание (от твоя страна към съпруга) е това. Неуважително е подобно критикуване!

# 82
rosy_bosy, лошо възпитание (от твоя страна към съпруга) е това. Неуважително е подобно критикуване!

Нали, сега коригирам, че да не се повтаря.  Grinning

# 83
С предварителната уговорка, че в момента поне аз коментирам само външен вид, а не семейно щастие...
На мен винаги са ми правили изключително лошо впечатление двойки от типа тя-спретнатка и наконтенка, той -опърпан и омачкан. Лично за мен, една двойка трябва да излъчва някаква принадлежност - да се възприема от останалите като двойка. Не мога да приема, че в една двойка цари хармония, когато виждам колко прецизна е жената по отношение на външния си вид и как не е проявила и капка от тази педантичност по отношение на партьнора си. Обратното също важи - занемареният вид на мъжа за мен е свидетелство за подценяване на сериозното отношение на дамата му към облеклото. Като пак казвам - силно не ме вълнуват вътрешните причини и мотиви на двойката за това.  
Освен това, аз поне досега не съм срещнала човек, на който ако му предложиш да изглежда по-добре и по-красив, той ще откаже....Та в тази връзка, не са ми убедителни анонси от типа "ми, аз предлагам, той -не иска". Естествено всеки има право на стил и на облекло, което го изразява. Имам приятелка която е финансист, а партньорът й е фотограф. Тя обикновено е делова, той е арт......и него, когато го изпуснат се облича намачкано, но пък тя си познава стоката...Не твърдя, че при мен няма фалове, нито че 90% от случаите сме перфектни. Но пък си го отчитам като грешка и не мога да търся генерално оправдание за подобни случаи. Peace

П.П. И пак да направя уговорка - индивидуалния стил на обличане го уважавам. Немарливият външен вид - не. Затова говоря....

Последна редакция: пн, 20 сеп 2010, 17:19 от Шевролета

# 84
  • София
Шевролета, до голяма степен съм съгласна с теб, но и не съвсем. Аз не смятам, че е работа на жената тя да се грижи за външния вид на мъжа си и обратното. Това са двама зрели хора с глави на раменете си и със собствен вкус и мироглед. Не мога аз да ставам с него всяка сутрин да му подменям памперса и да провеждам качествен контрол над вида му, нито пък той преди да излезем някъде ще ми каже "Не си обличай това, а онова. Да, случва се често аз да съм с рокля и високи токчета, а той по маратонки и измачкана тениска, но честно казано това грам не ме притеснява. Не съм го взела за да изпълнява роля на мой аксесоар, че да се вталясвам толкова

# 85
  • София
С предварителната уговорка, че в момента поне аз коментирам само външен вид, а не семейно щастие...
На мен винаги са ми правили изключително лошо впечатление двойки от типа тя-спретнатка и наконтенка, той -опърпан и омачкан. Лично за мен, една двойка трябва да излъчва някаква принадлежност - да се възприема от останалите като двойка. Не мога да приема, че в една двойка цари хармония, когато виждам колко прецизна е жената по отношение на външния си вид и как не е проявила и капка от тази педантичност по отношение на партьнора си. Обратното също важи - занемареният вид на мъжа за мен е свидетелство за подценяване на сериозното отношение на дамата му към облеклото. Като пак казвам - силно не ме вълнуват вътрешните причини и мотиви на двойката за това.  
Освен това, аз поне досега не съм срещнала човек, на който ако му предложиш да изглежда по-добре и по-красив, той ще откаже....Та в тази връзка, не са ми убедителни анонси от типа "ми, аз предлагам, той -не иска". Естествено всеки има право на стил и на облекло, което го изразява. Имам приятелка която е финансист, а партньорът й е фотограф. Тя обикновено е делова, той е арт......и него, когато го изпуснат се облича намачкано, но пък тя си познава стоката...Не твърдя, че при мен няма фалове, нито че 90% от случаите сме перфектни. Но пък си го отчитам като грешка и не мога да търся генерално оправдание за подобни случаи. Peace

Ние с мъжа ми сме така - просто харесваме различни стилове обличане. Аз се кефя на неговия артистичен просешки вид, той - на моите бели дрехи и токчета. Всъщност на него със сигурност му се иска и аз да се нося по-алтернативно и шарено, но не се опитва да ме промени. А аз направо бих умряла, ако той почне да се облича като мен. Просто въобще не му отива този стил. Чакайте да намеря някоя готина снимка. Ето така се обличаме аз и мъжа ми:

# 86
Шевролета, до голяма степен съм съгласна с теб, но и не съвсем. Аз не смятам, че е работа на жената тя да се грижи за външния вид на мъжа си и обратното. Това са двама зрели хора с глави на раменете си и със собствен вкус и мироглед. Не мога аз да ставам с него всяка сутрин да му подменям памперса и да провеждам качествен контрол над вида му, нито пък той преди да излезем някъде ще ми каже "Не си обличай това, а онова. Да, случва се често аз да съм с рокля и високи токчета, а той по маратонки и измачкана тениска, но честно казано това грам не ме притеснява. Не съм го взела за да изпълнява роля на мой аксесоар, че да се вталясвам толкова
Не бе, NovemberRain, естествено че щом не ти пречи, няма да се втелясваш. Пак ти казвам - това дали сте щастливи или не, няма нищо общо в случая. Аз просто обръщам внимание и на това.....Всеки с лудостта си! Аз както виждаш си нося кръста на моята... Laughing

# 87
Всеки с лудостта си! Аз както виждаш си нося кръста на моята... Laughing

И правилно правиш! Тук имаше някои много смешни твърдения. Вярно, че е ДиС, но броя и изхабеността на гащите не бяхме коментирали досега.

autumnsphere, аз не виждам никаква разлика, но ти си знаеш най-добре!

# 88
# 89
Аз лично купувам на мъжо бельо, когато съм на кеф и не защото му трябва, а защото искам да му подаря такова. Понякога влизам в такъв магазин специално за мен, а междувременно купувам и на него, друг път - докато се разхождам, влизам специално заради него и му избирам. Та не се е налагало да купуваме по нужда - просто защото обожавам бельото като цяло и не мога да устоя да не купувам отвреме-навреме с повод и без повод.  Blush

Последна редакция: пн, 20 сеп 2010, 17:46 от pudding

Общи условия

Активация на акаунт