Листопад (Yaprak dökümü) - 42 ТЕМА

• 37 897
  • 724
  •   1
Отговори
# 45
  • Варна
Чайчето за мен  Heart Eyes Мерси за закуската Ванилия75  smile3525 smile3525 smile3525

# 46
Ядоса ме Фикрет #2gunfire Какво толкова е направила Лейля,че не трябва майка и да говори с нея ooooh! ooooh! Неджля също и двете разсъждават така защото няма деца.
Не съм съгласна.Тук не става въпрос за родителска обич,а за норми на поведение.
Ако детето ти посегне да те удари,ти целуваш ли го,или му казваш "не така"и му хващаш ръката?
Същото прави Али Раза.Постъпката му казва на дъщеря му "Не позволявам да ме гледаш в очите и да ме лъжеш,край с номерата ти,достатъчно ни излага и тревожи.Като не разбра по добрия начин,ще се научиш по трудния"
Дори не става въпрос за Оуз.Всяко чудо за три дни,после всеки в къщата си.
Прощавайки на дъщеря си,Хайрие я учи,че както и да о...ре пейзажа,винаги ще й се разминава.Фикрет е напълно права,че така единствено насърчава Лейля да се развихри в глупостта си и какво следва:
Като научи за обаждането на Назми у родителите й,Лейля й каза да му затвори телефона и да не говори с него.Машалла!Специалистката по затваряне и изключване на телефони!Човекът е бил зет в тази къща,довел е родителите си с подаръци,събираха се семействата да празнуват и не заслужава да му кажат две думи!Пак криеници,лъжи и друг някой(Джем)да й пере пешкирите.
Сцената в Нехир беше жалка.Дърти жени ми се крият като партизани,промъкват се тайно,лъжат като циганки.Ако Хайрие имаше грам достойнство,щеше да си тръгне и да остави Лейля за първи път в живота си да потърси честен и открит начин да се представи пред семейството си,да се извини за лъжите и цирковете,които им спретна и да поеме отговорността.
Неджля спря с фасоните,държи се стилно, и съвсем на място сряза свекърва си.Право на свеки е да не я обича,но е длъжна да си мери приказките.

# 47
Ето я новата тема ... кой палчеше , че я няма  Joy Joy Joy
А да ни е честита и да е за добро  hahaha hahaha hahaha

На всичкото отгоре съм първа ....  #Crazy

Аз ревах, ама ето на че вече е налице Joy
Поне ще има какво да чета на работа.

# 48
  • София
Не гласувах в анкетата, защото и аз не знам дали е правилно или не. Вече съвсем се обърках. ooooh!

# 49
Добро утро.
Ванилия, чудесна закуска. Благодаря.  bouquet
LilaC,  Hug
Номинирам LilaC и Чебурашка за анкетата.

Не съм ги съгласувала с Ледената кралица и се надявам да не ми се разсърди, ама след това, което четох, че сте писали днес и след малко плагиатстване от нета  Blush определям следващите номинации да бъдат в категория "Поразяваща клавиатура".  Mr. Green
В нея ще се номинират потребители от форума, които ясно, категорично и безкомпромисно си пишат мненията за филма, без да се съобразяват изобщо с общоприетата нагласа във форума в дадения момент и без да се влияят от нея.  Flutter
Правилата си ги знаете. Не повече от 2 номинации, като не можеш да предлагаш себе си. Номинации до неделя вечер. Понеделник-анкета в блога.  Peace
...и обосновано.  Wink

Лек ден.
П.П: Прочетох, че Фахрие Евджен не искала да участва в петия сезон на сериала, защото според нея образът й бил изчерпан, но май впоследствие са я убедили и ББ вероятно затова в четвърти сезон решението на сценаристите да замине със съпруга си.

Последна редакция: сб, 11 сеп 2010, 12:43 от Snejka

# 50
# 51
  • Под тепетата
Много хубава нова тема Peace За анкетата, аз също се обърках-хем е правилно, хем не е.Не вярвам, че се обичат, друго ги свързва.Но също така и има  страст помежду им, ако щете и само за отмъщение, затова не мога да преценя newsm78

# 52
  • София
Сега 3-ти сезон ли дават по Би Ти Ви?

# 53
Поздравления и благодарности на екипа за новата тема.   bouquet За анкетата и изобщо - причините двама души да живеят в семейство са доста, не е само любовта. Било брак по разум, по сметка, било да не останем по-назад, било какво ще кажат хората, по навик, заради децата, от страх от самота и какво ли не още.
Конкретно за Оуз и Лейля. Обратът на Оуз към Лейля не е много обоснован, имайки предвид неотдавнащата му изпепеляваща страст към Неджля. Но хайде, да речем, че е съжалил че я е направил нещастна и иска да се реваншира, поне с такова впечатление останах от първите им срещи след оздравяването. Постъпката на Лейля ми е много по-разбираема - няма сили да плува тепърва в непознати води, страх от повторение на случая с Назми, приютява се в познато пристанище.
Въпреки всичко не мога да не им се радвам на сегашните отношения - много по-чисти, по-земни. улегнали, зрели, спокойни, с калена през изпитанията приятелска любов, където няма илюзии и прекомерни очаквания към другия.

# 54
По-добре познато зло,от непознатото такова. Peace

# 55
 Hug
Да ви прегърна първо!!!
/ Както казват да ви целуна ръка/ Laughing Laughing
Яяяяя, да се включа и аз!
Ако има анкета "за кого сте си променили коренно мнението", готова съм на 100 %. До три пъти познайте за кого????

# 56
За Айшето.  hahaha Joy Joy Joy
Аз продължавам да твърдя, че Лейля е с Оуз защото иска, а не защото се е уплашила от евентуални бъдещи връзки. След като може да застане срещу цялото си семейство, за да защити връзката си с Оуз, значи има достатъчно сили да се пребори за една връзка. Само дето тя иска само него. Не е проблема дали има сили да направи нещо, а заради кого го прави.  Flutter
Напомням отново за номинациите, а и след допълнението на Снежка, номинациите тази седмица са в категория "Поразяваща клавиатура"Mr. Green
В нея ще се номинират потребители от форума, които ясно, категорично, обосновано и безкомпромисно си пишат мненията за филма, без да се съобразяват изобщо с общоприетата нагласа във форума в дадения момент и без да се влияят от нея.   Flutter
Правилата си ги знаете. Не повече от 2 номинации, като не можеш да предлагаш себе си. Номинации до неделя вечер. Понеделник-анкета в блога.   Peace

# 57
  • Варна
Тази седмица почва 5 сезон  newsm44 Да видим как ще почне а за финала все още мисля че Ферхунде ще вземе един автомат и ще ги изтрепе всички и само тя ще остане  Thinking  Mr. Green Joy

# 58
Kакво Айше бе, Чеб?
То, милото по-безгласна буква от всички в азбуката.
За сестрите иде реч!!!
Харесвах Неджито / Моника Белучи/, никак не харесвах Лейля, Фикрет беше фелдфебел от самото начало, сега Лейля, макар че греши тотално и гласувах, че не бива да е с Оуз, ми харесва, отстоява позицията си, защитава егото си, беше мн мила сцената с бебчето, беше естествена и трогателна.
Неджля е наистина самозабравила се / искам да кажа пикла, ама не мога Laughing/, а Фикрет - пак фелдфебел.

# 59
Напомням отново за номинациите, а и след допълнението на Снежка, номинациите тази седмица са в категория "Поразяваща клавиатура".  Mr. Green
В нея ще се номинират потребители от форума, които ясно, категорично, обосновано и

Аз предлагам алабала&Ники и Чебурашка.
Искам да допълня, че покрай номинациите се замислих, че всъщност всички изразяваме какво мислим и чувствуваме беъ проблем, защото в темата като цяло има атмосфера на хумор,  коректност и толерантност (резкият тон  и енервациите са пренебрежимо редки). Е примерно някой пришълец, дето не ни познава може евентуално да се стресне от някоя реакция на алабала&Ники ... Mr. Green Joy

Тази седмица почва 5 сезон  newsm44 Да видим как ще почне а за финала все още мисля че Ферхунде ще вземе един автомат и ще ги изтрепе всички и само тя ще остане  Thinking  Mr. Green Joy
Въх, сакън,  Shocked не си измисляй, току виж го публикували следващата седмица в Уикенд или друго жълтоподобно.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт