Листопад (Yaprak dökümü) - 42 ТЕМА

• 37 807
  • 724
  •   1
Отговори
# 30
Голям зор видя Лейля с тия памперси hahaha Joy
Joy hahaha hahaha Joy Joy

# 31
Изкефих се на Лейля-как се грижеше за Каан.
Отношението на Неджля към Хайрие също беше похвално-радваше се че са дошли,а не чакаше подарък.
Тоя простак Оуз ме издразни-Лейля му храни детето,тоя си чете вестник и вика "щом си моя,значи си и на каан'.Ориенталски манталитет. Close

Чак пък прекрасна...., по- скоро куха лейка.
Имаш право на мнение. Wink
...но е желателно мнението да е обосновано. Stuck Out Tongue

Съгласна съм с теб.

# 32
В този форум има ли някой, който да няма право на мнение или всички трябва да мислят като вас- една определена групичка. За съжаление вие даже не можете да мислите , да разсъждавате.

# 33
В този форум има ли някой, който да няма право на мнение или всички трябва да мислят като вас- една определена групичка. За съжаление вие даже не можете да мислите , да разсъждавате.
Оффффффффффф.  hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: пт, 10 сеп 2010, 22:17 от Snejka

# 34
И на мен много ми хареса Неджля тази вечер, на рождения си ден. Красива, с осанка и с поведение на дама от висшето общество.
А Сузан ми изпростя със заяждането си.
Най-ми хареса това, което каза на родителите си - че те са най-големият й подарък.  Heart Eyes Heart Eyes
И беше напълно искрена.

# 35
Дете мое  Stuck Out Tongue Имаш право да напишеш каквото искаш мнение.Но ако не го обосновеш все едно е духнал вятър.
Явно си нова и не знаеш че различните,но обосновани мнения предизвикват интересни спорове.

# 36
ДА ВИ Е ЧЕСТИТА НОВАТА ТЕМА,дано  я изпишете и нея бързо  Laughing Laughing Laughing

# 37
И все пак защо Хайрие и Али Ръза не могат така спонтанно да изразяват радостта си както например Нехир и Ахмед. Душиците им бяха свити, личеше им, може би се притесняваха, че са без подарък или от различието в класите, или заради всичко, което се е случило, не знам....

# 38
Ами те горките, с тия техни деца, във всеки един момент са на тръни- кое какво ще им сервира и в каква каша ще се забърка, как да се зарадват.
Май не се сещам за момент в който да се целуват дори по бузите само. newsm78
Запис.

# 39
Здравейте!
Мисля,че всеки има право на втори шанс,както и една любов,която се преоткрива.
Поведението на майката на Джем,отново доказва,че Неджля е приета само като съпруга на единствения им син,но не желана и обичана.Неджля винаги ще бъде уязвима за грешката си в миналото,както и от социалното си положение.
Но най-отблъскващо беше поведението на Фикрет - "засегната" от постъпката на майка си.
За пореден път доказа,че заслужава свеки като Джаврие.

# 40
# 41
  • Пловдив
Чак ми идеше да се пресегна през екрана да и покажа как става tooth tooth tooth
Интересно обаче Джейдата какво ще моли Ферхунде...  newsm78

# 42
Одобрявам ,че Лейля се върна при Оуз.
Неджля в момента ми е отрицателния герой.Всичко е много изкуствено, все едно живеят по задължение.
Лейля играе с повече тръпка,влага чувства.Харесва ми напоследък.
Фикрет от началото е против майка си.Бащата винаги е крачка напред.И с това палто  ooooh!

# 43
Гледам забавно ви е било днес следобед и дори нова тема сте пуснали. Супер сте всички.  Hug
Не можах да гледам серията, че бях на купон тази вечер. Ще я коментирам като я гледам.  Peace
По отношение на анкетата съм малко раздвоенна.  newsm78
От една страна симпатизирам повече на Лейля и се радвам, когато тя е щастлива. Ама от друга почва да ме дразни с това нейно "нямам къде да отида", "нямам избор" и други в този дух.И отношението и към връзката й с Оуз е в стил "той ми разби живота, сега да живее с мен ще му бъде наказанието".  Mr. Green
Първо Лейля е с Оуз, защото иска да е с него, а не защото няма избор. Какво му е на Назми. Ако имаше желание, можеше да се пребори за връзката си с него. Ама тя не пожела. При първия възникнал проблем си намери повод да скъса с него. Естествено след като видя първата си любов в старата им къща. Така, че това което тя го говори, че никой нямало да я иска, сигурно само тя си вярва. Проблема не е, че никой няма да я иска, а, че тя не иска никой друг освен Оуз. И тя сама си каза, че той и е слабост.  Crossing Arms
За малко да забравя номинациите тази седмица, че днес грам не ми остана време да вляза.  ooooh!
Не съм ги съгласувала с Ледената кралица и се надявам да не ми се разсърди, ама след това, което четох, че сте писали днес и след малко плагиатстване от нета  Blush определям следващите номинации да бъдат в категория "Поразяваща клавиатура".  Mr. Green
В нея ще се номинират потребители от форума, които ясно, категорично и безкомпромисно си пишат мненията за филма, без да се съобразяват изобщо с общоприетата нагласа във форума в дадения момент и без да се влияят от нея.  Flutter
Правилата си ги знаете. Не повече от 2 номинации, като не можеш да предлагаш себе си. Номинации до неделя вечер. Понеделник-анкета в блога.  Peace

# 44
Здравейте!
Мисля,че всеки има право на втори шанс,както и една любов,която се преоткрива.
Поведението на майката на Джем,отново доказва,че Неджля е приета само като съпруга на единствения им син,но не желана и обичана.Неджля винаги ще бъде уязвима за грешката си в миналото,както и от социалното си положение.
Но най-отблъскващо беше поведението на Фикрет - "засегната" от постъпката на майка си.
За пореден път доказа,че заслужава свеки като Джаврие.

Съгласна съм  bouquet
Чак ми идеше да се пресегна през екрана да и покажа как става tooth tooth tooth
Интересно обаче Джейдата какво ще моли Ферхунде...  newsm78
Да интересно Party
Хайде закуската

bouquet  bouquet

Последна редакция: сб, 11 сеп 2010, 08:47 от Ванилия75

Общи условия

Активация на акаунт