Листопад (Yaprak dökümü) - 42 ТЕМА

• 37 811
  • 724
  •   1
Отговори
# 15
# 16
  • Русе/София
  bouquet  bouquet

# 17
# 18
Започна се.
Лейля е много красива, цялата сияе, че се е сдобрила с майка си.
И много добре се държи с детето на Оуз.
А Седеф каква сладурана е, изобщо не я заслужава Шефкет, а навярно ще си намери някой достоен за нея.  Heart Eyes

# 19
  • Варна
Браво за темата   bouquet

Неджля учи ли  newsm78 Когато я погледна все се възхищава на къщата  Crazy

# 20
Добър вечер  bouquet
Стана ми жал за Неджля.Мъжът до себе си не обича истински,после гадната история с рожденния и ден Confused
Неджля учи ли  newsm78 Когато я погледна все се възхищава на къщата  Crazy
Да и все *днес пропуснах лекции,защото...*,няма желание да учи личи си.
Започна се.
Лейля е много красива, цялата сияе, че се е сдобрила с майка си.
И много добре се държи с детето на Оуз.
А Седеф каква сладурана е, изобщо не я заслужава Шефкет, а навярно ще си намери някой достоен за нея.  Heart Eyes

Да.Много е красива последните епизоди особено.Радвам се ,че се сдобриха с Хайрие.
И за Седеф съм съгласна,но нека се вземат младите щом се обичат Grinning
Ядоса ме Фикрет #2gunfire Какво толкова е направила Лейля,че не трябва майка и да говори с нея ooooh! ooooh! Неджля също и двете разсъждават така защото няма деца.
Каан е голям сладур,много мило ми стана като видях как Лейля се грижи за него Simple Smile

# 21
Неджля беше прекрасна на рождения си ден. Много красива и стилна. Жалко, че Сузан й развали настроението. Поне тогава можеше да си затвори устата. Но тя успешно отбиваше атаките й и защити семейството си, но не беше тогава моментът за това. А Фикрет можеше и да не споделя с нея за майка си и Лейля. Само подклажда огъня.

# 22
Неджля беше прекрасна на рождения си ден. Много красива и стилна. Жалко, че Сузан й развали настроението. Поне тогава можеше да си затвори устата. Но тя успешно отбиваше атаките й и защити семейството си, но не беше тогава моментът за това. А Фикрет можеше и да не споделя с нея за майка си и Лейля. Само подклажда огъня.

Не можах да гледам серията днес, ще ми кажете ли как Сузан развали празника?

# 23

И тортата изглеждаше много вкусноооооо  Sunglasses

# 24
Не можах да гледам серията днес, ще ми кажете ли как Сузан развали празника?
С подмятания в нейния стил. През цялото време се стараеше да уязви както нея, така и семейството й.

И тортата изглеждаше много вкусноооооо  Sunglasses
Аха и аз се облизвах, докато я гледах. Laughing

# 25
Чак пък прекрасна...., по- скоро куха лейка.

# 26
Имаш право на мнение. Wink

# 27
Изкефих се на Лейля-как се грижеше за Каан.
Отношението на Неджля към Хайрие също беше похвално-радваше се че са дошли,а не чакаше подарък.
Тоя простак Оуз ме издразни-Лейля му храни детето,тоя си чете вестник и вика "щом си моя,значи си и на каан'.Ориенталски манталитет. Close

Имаш право на мнение. Wink
...но е желателно мнението да е обосновано. Stuck Out Tongue

# 28
  • София /Абсурдистан
Да се запиша при вас Peace

# 29
Голям зор видя Лейля с тия памперси hahaha Joy

Общи условия

Активация на акаунт