Листопад (Yaprak dökümü) - 42 ТЕМА

• 37 842
  • 724
  •   1
Отговори
# 615
алабала&Ники ама аз бременна ли съм?  Shocked

Joy Joy Joy Joy

Може би просто ТИ още не знаеш...

Бременна е от утре Simple Smile Докато свърши " Листопад" ще роди  Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 616
Привет  bouquet
Идеи за анкетата?

# 617

А и се съмнявам да сте включили баба Джеврие в анкетата, което пак ми намирисва на дискриминация  Crossing Arms
Ааа, моля, моля - да си имаме уважението Mr. Green - без такива обвинения в дискриминация Twisted Evil - баба Джав си присъстваше в анкетата за Убавици Party наред с баба ти Нуниш и всичко друго, що е от женски пол в сериала Party . Ето доказателството: http://listopad-bg.blogspot.com/2010/06/blog-post_07.html

Ей, вярно бе Simple Smile Тогава кой е изманипулирал вота, че баба Джаврие не е на първо място??!  Crossing Arms
Май трябва да ви чета по-често и да следя класациите, доскоро просто гледах гледах филма (вече и това правя през два кадъра, защото ... май нямам търпение да свърши  Tired)

# 618
Момичета, да ви споделя да се посмеете Joy
Толкова ли съм се вживяла в този листопад, че нощес сънувах, че съм секретарка на г-н Яман, ама той пусто, все недоволен беше и така ми се караше... newsm78

# 619
Толкова ли съм се вживяла в този листопад, че нощес сънувах, че съм секретарка на г-н Яман, ама той пусто, все недоволен беше и така ми се караше... newsm78
Joy Joy Joy

# 620
Що не му каза,че си имаш лична работа и да си гледа работата  Laughing
За Неджля ли сте гласували за красота?Ако обаче е гримирана пак като гейша,да я декласирате!
А за лавката на Тахсин думи нямам просто.Те имаха и някаква тенекия отстрани закърпена,сигурно са я свалили и са добавили малко кирпич и те ти стая за момата.Иначе къщата на Джем е най-модерна,въпреки тоя овенски череп,дето виси над камината.На мен лично ми е най-уютна и с атмосфера къщата на Раза,с тези спални с прозорци на ъгъл и гледка към градината.

# 621
Иначе къщата на Джем е най-модерна,въпреки тоя овенски череп,дето виси над камината.

Това са рогата на Джем hahaha Не стига, че ги видя цялата рода, ами сега и висшето общество да ги види от списанието

# 622
Изгледах сериите, но като гледам и днешната тогава ще коментирам повече.
Ама Оуз много мазен пред тъщата, бе. Направо чак си омаза мустака. Laughing И демонстративно дава пари, да не би Хайриета да се усъмни, че Лейля мизерства.  Wink Знае им цаката той.

# 623
Да бе. А какво ще и стане , ако поздрави или каже 2 думи от любезност. И защо Оуз остави на Лейля пари като си стои в къщи? да даде на майка си сигурно. Snejka точно - хванал им е цаката, хитър е.  Wink

Честит Имен Ден! на всички именници (ако има такива)

Последна редакция: пт, 17 сеп 2010, 18:00 от sinite o4i

# 624
Изгледах сериите, но като гледам и днешната тогава ще коментирам повече.
Ама Оуз много мазен пред тъщата, бе. Направо чак си омаза мустака. Laughing И демонстративно дава пари, да не би Хайриета да се усъмни, че Лейля мизерства.  Wink Знае им цаката той.

Аз пък си помислих, че  ги дава демонстративно, за да провокира  Хайриетка да си изпроси от Лейля парички.   Да ,знае им цаката,  и  цената  им  знае,   на   фасон  я  докарват,  ама   са  ефтинкиииииии !

# 625
sinite o4i Честит Имен Ден,Наде! Hug

# 626
sinite o4i, ти си била именничка и си мълчиш, а? Бързо да почерпиш.  Laughing Да си жива и здрава.   bouquet

# 627
Честито на всички именници и аз съм от тях за това черпя  bouquet

# 628

Ралиииии благодаря за тези красУти! Hug
Snejka  благодаря! Оуз за толкова ми остави пари  Joy Joy
Ванилия75 Да си жива и здрава!   bouquet

# 629
Snejka  благодаря! Оуз за толкова ми остави пари  Joy Joy
Laughing Laughing Laughing
Благодаря за почерпката.  Heart Eyes

Ванилия, честито. Много здраве и щастие.  Hug

Общи условия