Листопад (Yaprak dökümü) - 42 ТЕМА

• 37 787
  • 724
  •   1
Отговори
# 600
  • до една звездичка
а върха беше снощи с пристроената стая. Докато Фикрет спомене и стаята вече готова, та и до вечерта.  #Crazy

А, то кой знае какъв кокошкарник ще стане накрая. Stop
Пък и като се има предвид, че Тахсин сам си я строи... ooooh!

# 601
# 602
а върха беше снощи с пристроената стая. Докато Фикрет спомене и стаята вече готова, та и до вечерта.  #Crazy

А, то кой знае какъв кокошкарник ще стане накрая. Stop
Пък и като се има предвид, че Тахсин сам си я строи... ooooh!
Тази къща акъла ми взима - отвътре си е къща като къща, но отвън... ми прилича на павилион за закуски/карти/билети/железария/фургон/... не ми достига въображението явно да го определя точно...?!

# 603
mami21 ,не забравяй че Шефкетчо маминтатин и оня льольо Еркан отговарят за проекта и строежа Naughty
--------------------------------------
krem-karamel ,отнасно"не спирам да свързвам новия Шевкет с Мустафа от "Двама завинаги"" съм напълно съгласна с теб

Последна редакция: пт, 17 сеп 2010, 15:19 от Slawena

# 604
алабала&Ники къде ми е захарта?

Вземи си апаратче за кръвна захар ... то ще ти покаже къде е ...
Малко ми прилича на оная приказка за питката, която тръгнала да си обикаля нивата Simple SmileSimple SmileSimple Smile

ела си я вземи готова е 40 бучки са ама е кафява да ти е гадно ... (апропо сети ли се коя съм ... познаваш ме много добре)

# 605
  • Дива Индия
алабала&Ники,  Нищо не разбрах, ама карай!   bouquet Hug

# 606
алабала&Ники,  Нищо не разбрах, ама карай!   bouquet Hug

То това е от бременоста. Като родиш ще се оправиш  Joy Joy Joy

# 607
И оф,оф,оф!разбирам да го казват жените, но мъжето по -често го употребяват!

И като вземат да цъкат с език са като.....мангали  Sick

# 608
Тази къща акъла ми взима............

А къщата е по проект на Джаврието Mr. Green та затова ти взима акъла Wink

# 609
Тази къща акъла ми взима............

А къщата е по проект на Джаврието Mr. Green та затова ти взима акъла Wink

Mr. Green интересно, дали някой майстор като Шевкет я е правил  Laughing

# 610
дали някой майстор като Шевкет я е правил

Сигурно като я гледам каква е сцопоана все едно че от въртолет пускани материалите и кое където паднало там си заплюло мястото а и башмайстора може да е стажувал в академията на Шефкетчу Thinking

# 611
  • Дива Индия
алабала&Ники ама аз бременна ли съм?  Shocked

Типичните турски къщи са с с високи дувари. А къщата на Тахсин не никак типична, като ламаринена барака изглежда. Ние снощи разсъждавахме с мойто мъж защо ние, балканците, сме така привързани към дома си.

# 612
турска къща по моя край/добруджата/ казват на построени 2 стаи на земята от камък и турски керемиди а тяхната е такава но с повече стаи и измазана Rolling Eyes

а дома е моята крепост, е характерно за нас балканците Naughty

# 613
  • Пловдив

А и се съмнявам да сте включили баба Джеврие в анкетата, което пак ми намирисва на дискриминация  Crossing Arms
Ааа, моля, моля - да си имаме уважението Mr. Green - без такива обвинения в дискриминация Twisted Evil - баба Джав си присъстваше в анкетата за Убавици Party наред с баба ти Нуниш и всичко друго, що е от женски пол в сериала Party . Ето доказателството: http://listopad-bg.blogspot.com/2010/06/blog-post_07.html

# 614
  • до една звездичка
алабала&Ники ама аз бременна ли съм?  Shocked

Joy Joy Joy Joy

Може би просто ТИ още не знаеш...

Общи условия

Активация на акаунт