Листопад (Yaprak dökümü) - 42 ТЕМА

• 37 788
  • 724
  •   1
Отговори
# 465
Жива е бе хора не се притеснявайте  Wink

# 466
  • Варна
На снимката защо я няма Неджля? Само да са решили да я уморят, ще ида до Турция и ще ги обезглавя тия сценаристи.   Rolling Eyes
Защото Лейля я уби  Mr. Green

# 467
Жива е бе хора не се притеснявайте  Wink

Може Неджля да не е умряла,а да е заминала. Rolling Eyes

Това е снимка от последната сцена на серията и Неджля не присъстваше явно затова  Sad
  bouquet

На снимката защо я няма Неджля? Само да са решили да я уморят, ще ида до Турция и ще ги обезглавя тия сценаристи.   Rolling Eyes
Защото Лейля я уби  Mr. Green
Хахаха, и кой е поел нейната вина? hahaha

# 468
  • Варна
На снимката защо я няма Неджля? Само да са решили да я уморят, ще ида до Турция и ще ги обезглавя тия сценаристи.   Rolling Eyes
Айшето и сега ще ходи в поправителен дом  Crazy

# 469

Joy Joy Joy

# 470

Joy Joy Joy

Ама там ще подложат Айшето на детектора на лъжата и ще разберат коя е истинската убийца ...  през това време Лейля ще избяга в  Измир.  hahaha

# 471
  • Пловдив
До края на другата седмица и в наште епизоди ще има доста развитие ББ: Фикрет ще разбере, че е бременна; Ахмед и Нехир ще вдигнат сватба; Ферхундела ще стане госпожа Кара и ще изгони Текин от къщата; Али Ръза и Хайрие се скарват жестоко и се разделят... Crazy Rolling Eyes Crazy

А довечера я вижте какво ще стане най-накрая Wink:

Тези дни ще изгледам и 160 епизод, за да добавя инфото в блога, но ще се радвам ако някой турскоговорящ вече го е гледал, да внесе малко яснота в подробностите  bouquet

# 472
  • Бургас
Чета ви и се смея  Joy
Добри сценаристи сте  Hug
Кралице,   bouquet , благодаря ти за инфото!

# 473
  • Варна
А другата седмица кога ще ни дават сериала като почва Великолепната шесторка от сряда Thinking

# 474
  • Пловдив
Сега се сетих, че довечера съм изправена пред дилема -  newsm78 - от 20:00 по Нова ТВ ще дават филма с Неджля - "Мач за двама". Преди време бях попаднала на откъс от този филм и ми се стори доста приятна комедия, та от сега започвам да се чудя дали да не го гледам него, а "Листопада" - когато го качат във ВеБокса...

Иначе за Снежка и другите фенки на Неджля - заповядайте  bouquet:

Тук има още снимки - това е от премиерата на същия филм + кадри от "Мач за двама" (наште преводачи така и не се научиха свястно да превеждат заглавията на чуждите филми Crazy Party Sunglasses): http://listopad-bg.blogspot.com/2010/09/blog-post.html

Magosniwa, поне според програмата на бТВ в понеделник и вторник ще има по 2 епизода, в сряда - няма да има, в четвъртък и петък - по един... И май от там нататъка ще дават на ден само по един от 20:00, а от 21:00 - изданията на "Великолепната шесторка"... Crossing Arms

# 475
  • Варна

Magosniwa, поне според програмата на бТВ в понеделник и вторник ще има по 2 епизода, в сряда - няма да има, в четвъртък и петък - по един... И май от там нататъка ще дават на ден само по един от 20:00, а от 21:00 - изданията на "Великолепната шесторка"... Crossing Arms
Мерси за информацията   bouquet  bouquet  bouquet

# 476
Извинявай, Лилак, ама ти си малко като Али Ръза - във всичките си постове раздаваш присъди сякаш от позицията на собствената си непогрешимост. Думите ти са умни и често точни, но никъде не съзирам човеко състрадание и умение да погледнеш света през чужди очи, колкото и да са различни от твоите.
Това ме обижда.Навсякъде пиша,че това е мое лично мнение,според мене,аз мисля,че и т.н.Да си ме чула да обсъждам този или онзи потребител??
И отново според мен,темата не е за мен,а за филма.
Така че,придържай се към него,ако обичаш,а мене не ме чети.
Дали съм Али Раза или Хайрие не смятам,че е твоя работа.

# 477
Ледената кралица, благодаря.   bouquet Много е хубава Фахрие.
Аз ще гледам игралния филм, пък с "Листопад" ще наваксвам.  Wink

# 478
Момичета може ли някоя от вас да ми каже дали снощните серии ги има качени някъде. Нещо не ги откривам
Ако ги няма ще ви затрудня ли да ми напишете в няколко изречения каква се случи в снощните 2 епизода
Благодаря ви предварително

# 479
Момичета може ли някоя от вас да ми каже дали снощните серии ги има качени някъде. Нещо не ги откривам
Ако ги няма ще ви затрудня ли да ми напишете в няколко изречения каква се случи в снощните 2 епизода
Благодаря ви предварително
http://gledaiseriali.com/

Общи условия

Активация на акаунт