Връзка с много по-млад мъж - за или против

• 50 434
  • 559
  •   1
Отговори
# 60
Може би има много неуспешни връзки на жени с по-млади от тях мъже, но това важи и в обратния случай.
Абе процентното съотношение не е еднакво...

# 61
  • Испания
...но има неща, които следват някакви модели. Факт е, че повечето хора като се женят, мъжът е по-голям от жената, ако има  разлика. Обратните случаи са доста по-малко... Което не означава, че всички трябва да следваме "модела" и да се чувстваме недобре от факта, че сме извън него, нали?   Thinking

Мъжете и без това съзряват по-бавно от жените, за какво ми е по-млад от мен мъж, за да го дундуркам и да го уча как да прави секс? Вярно е, че няма гаранция мъжът на моята възраст да ме напусне, но вероятността да ме напусне, ако съм с десет години по-голяма от него става доста по-голяма. Странно, с моя, като заживяхме заедно, си беше научен. Wink

# 62
Andariel, не смятам, че по-голямата жена трябва да дундурка и да учи на секс по-младия мъж.... Сексуалността е заложба, тя е вродена и ако щеш е дар от Бога, така че няма значение какъв опит или какви познания има даден човек.. Вярно, че с опита се научаваш по-добре да усещаш партньора си и да "прочиташ" желанията му, но ако така или иначе си "дърво" в секса и опита няма да ти помогне... А аз познавам такива "дървета" и то с доста опит при това... Mr. Green Младия мъж напротив повече се старае, повече държи на усещането на партньорката си, може би се възползва от нейния опит и знания и така нещата взаимно се получават... Секса с един млад и раздаващ се мъж, та даже и с малко сексуален опит може да бъде много вълнуващ и страстен... Не случайно много улегнали жени си търсят по-млади любовници, такива които карат кръвта им отново да закипи... А не някои изморен и отегчен от живота Чичко... Grinning

# 63
Цитат
Младия мъж напротив повече се старае, повече държи на усещането на партньорката си,
С това категорично не съм съгласна!    Naughty
От опит...

# 64
  • София
ако си обърнала внимание на първия ми пост, написала съм, че е по-рискована такава връзка. И без това бракът и дългото съжетелство са рисковани начинания, защо да си усложнявам живота с още един риск?

Аз съм допълнително поодозрителна за мотивите на един мъж да се обвърже с по-възрастна жена. За десет години човек може да направи стабилен напредък в живота, особено материален, а по-младият мъж ще дойде наготово. И като зная какви патки сме жените, сещате се нататък.
колкото до секса, аз лично избягвам по-младите от мен, дори когато бях младо момиче.

Ако приемем, че мъжете ги хваща кризата на средната възраст на около 40 години, ако мъжът ми ме зареже на тази възраст, аз ще имам по-голям шанс да си намеря нов партньор, отколкото ако съм с десет години по-голяма от него.

както писах, не съм против, не оспорвам избора на хората.  Peace

# 65
9-10г. не е кой знае каква разлика.
С времето възрастта се "изравнява", не си личи разликата, разбира се, това е до конкретния човек.

Забелязала съм и нещо друго- има жени, на които някак си "им отива" да са с по-възрастни мъже, други-за които най-подходящ е мъж около възрастта им и други, за които са по-подходящи млади мъже.Различно е. Но и самите жени си носят вътрешното усещане за подходящия партньор.

Щом авторката се чувства добре, няма проблем, да не мисли за околните.

Що се отнася до изневерите, работя в голям колектив и съм се нагледала на какво ли не, най-типичните изневери на мъжете са с жени, близки до възрастта им.Много мои познати си създадоха втори семейства и то не с много по-млади жени, а с връстнички или 2-3г, макс.5г по-млади

# 66

Оставаше и да не си  Mr. Green То твойто ще е прокурорска история, ако ще става дума за такива разлики.

# 67
До скоро имах връзка с 53 год. мъж, в момента движа с 20 год. хлапе. Що се отнася до моята възраст, скоро ще стана на 32. Въобще не ме интересува възрастта на партньора ми, важното е да сме в душевен и физически синхрон, другото няма значение, мнението на околните пък съвсем! Peace

# 68
Зная, че имаше много подобни теми в миналото...  Но сега ме вълнува този въпрос и не мога да намеря отговор.. Искам вашето мнение, по-скоро на тези, които могат да споделят от собствен опит. Какво мислите за връзка между жена доста по-голяма от мъжа - например 8-9 години.. Става въпрос за сериозна връзка и обвързване, а не само на сексуална основа.. Има ли бъдеще такова съжителство или брак? Кои са плюсовете и минусите и от коя страна е по-голямото колебание и страхове? Как се справяте с "любопитните" погледи и има ли недоброжелатели в такава връзка? Въобще - ЗА или ПРОТИВ сте????

За сериозна връзка, не мога да ти помогна, защото не съм искала да става сериозна, не че не е било възможно. Но принципно - категорично съм "за". Особено от една възраст на жената нагоре, примерно от 33-35, нещо такова.  Simple Smile Бъдеще има винаги и във всичко, аз вярвам, че в любовта всичко е възможно и съм си го доказала на себе си, нееднократно.

За външността - за мен една жена да се "амортизира" в днешно време е не само глупаво, но и дълбоко неоправдано. По мои наблюдения жените около мен са определено неамортизирани. Мъжете също започнаха да се поддържат повече. Всъщност, редовно вече бъркам годините на хората, което е добре, значи се грижат за себе си.

За риска - чисто статистически, разводите са средно 40% в развитите държави, силно преобладаващо мнозинство са такива с "нормална" разлика. Фактите говорят.

Какво си мислят другите пък е последното нещо, което изобщо някога ме е касаело. Както виждаш, и Деми Мур не е подмината, но дали й пука?  Wink

Вкратце: ти обичаш ли се? Харесваш ли се? Мислиш ли, че струваш повече от онова, което е видял/получил досега? Ако вярваш в себе си, ще вярва и той. Мъжете, без оглед на възрастта, обичат предизвикателствата. Просто е, хвърли му една висока топка и хич да не ти пука. И между нас казано, в леглото определено си струва енергията на по-младия мъж, както и ентусиазма. Няма нужда да го взимаш неграмотен, те в днешно време отдавна са се научили.  Laughing

Последна редакция: сб, 11 сеп 2010, 21:22 от simplyaven

# 69
  • Tам през Атлантическия океан
Това само в България има значение  и хората се впечатляват     Sunglasses 

Тук кдето сме сега на никой не му прави  впечатление такива неща  Wink

Преди да срещна мъжа ми съм имала връзки и с по-големи (14 г) и набори , т.е. не съм имала някакво влечение към по-малки , просто така се случи - съдба, любов както си искат да го наричат някои - ние сме щастливи и ни е добре тримата , за мен това е най-важното   Hug

# 70
Това само в България има значение  и хората се впечатляват     Sunglasses 

Тук кдето сме сега на никой не му прави  впечатление такива неща  Wink

Така е. Хората на запад отдавна са го ударили на живот, и аз подкрепям за тук, където съм. Изобщо не им пука, но и много си се гледат, и си се поддържат. А, и какъв е този начин на мислене какви му били мотивите?  Shocked Ами, все си мисля, че хващам окото... Друг мотив засега не им е бил нужен, знам ли...  Joy

# 71
Ами, все си мисля, че хващам окото...
Абе много хора си мислят така, ама като гледам разни снимки в подписите, доста от тях са в дълбоко заблуждение...

# 72
  • София

За риска - чисто статистически, разводите са средно 40% в развитите държави, силно преобладаващо мнозинство са такива с "нормална" разлика. Фактите говорят.

тук няма достатъчно статистически данни! Може 40 процента от разводите да са "нормални4, но какъв е процентът на "нормалните4 бракове? А какъв процент изобщо от браковете са тези с по-голямата възраст на жената? Ако т.нар.нормални бракове са 80% от общия брой бракове, а другите са 10%, то сметката с разводите може да излезе съвсем различна.
Да не говорим, че много от тези връзки така и не стигат до брак.

# 73
Бижy , аз за себе си говоря и нямам причини да се съмнявам, нито пък съм склонна да го правя. Другите не мога да коментирам, а и не съм мъжа срещу тях, за да ми е меродавно мнението. Красотата е в очите на отсрещния, са казали по-умни от мен.

Andariel , статистики има навсякъде, но ти си написала нещо безсмислено. Връзки, незавършващи с брак има от всички видове, а на запад си има и за тях статистики, ще ги проима и в България. Интересно ми е ти откъде рабра колко от тези връзки стигат до брак? Съседката, леля ти, чу го от някой? Щом няма статистики, значи няма как да знаеш, реално. А ако особено много държиш да говориш само и единствено за България, аз не го намирам за нормално, хора се влюбват и извън границите на родината.

# 74
  • София
Смятам, че това е строго индивидуален избор и не би трябвало да се определя от обществото. Ако двамата се чувстват добре, ако си пасват, кои сме ние, та да съдим.
За мен има почва за разногласия, ако разликата е в поколенията (независимо от това разликата в чия полза е), в характерите и в ценностната система. И въпреки всичко, пак е строго лично как двамата ще отреагират на това.
По отношение на визията... там е Божа работа.. Както виждаме и от медиите, богатите и красивите също плачат. Не може да се абсолютизира и в тази посока.

Общи условия

Активация на акаунт