Връзка с много по-млад мъж - за или против

• 50 441
  • 559
  •   1
Отговори
# 75
Бижy , аз за себе си говоря и нямам причини да се съмнявам, нито пък съм склонна да го правя. Другите не мога да коментирам, а и не съм мъжа срещу тях, за да ми е меродавно мнението. Красотата е в очите на отсрещния, са казали по-умни от мен.
Аз нямах предвид конкретно теб, а го написах по принцип. Почти всеки човек си мисли, че "хваща окото", но ако иска да узнае дали е така и пита 20 човека, може да се окаже, че 18 от тях не смятат така.
Затова е права милинка, че не трябва да се абсолютизира в тази посока. Peace

# 76
  • София
Спокойно, Симпли! Коя е по-точно глупостта? Това, че не се уточнява какви са тези 40процента разводи на нормални двойки? Елементарно е, работа с части от цялото и изчисляване на относителни дялове от относителен дял! Какъв е процентът на разводи в двойки с по-възрастна жена? Ясно е, че ако "нормалните" бракове са болшинство, то на тях ще се паднат повече разводи!

Хубаво, аз и да нямам статистики, то ти имаш ли? колко са браковете с по-млад мъж? За българия с просто око се вижда, че такива бракове са съвсем малко. Според мен и в чужбина не са кой знае колко много на общия фон.

# 77
  • Tам през Атлантическия океан
Кой живее за статистики и мнението на хората  Mr. Green 
Стига щуротии , смешно е  Grinning

# 78
Кой живее за статистики и мнението на хората  Mr. Green 
Очевидно има хора, които го правят.  Wink

# 79
Бижy , разбирам, но красотата е много относително понятие и в този смисъл на една жена не й е нужно да я харесват всички срещнати, а един конкретен в повечето случаи.

Andariel , спокойна съм, и то как. На море съм.  Mr. Green И градя статистика. Това, което казвам е, че именно болшинството от тези много разводи са си съвсем "нормални" бракове във възрастово отношение, тоест рискът си е риск и не мисля, че едни 8-9 години ще го направят съществено различен. Просто живеем в твърде динамично време.

# 80
  • Испания
Абе много хора си мислят така, ама като гледам разни снимки в подписите, доста от тях са в дълбоко заблуждение...

Joy

# 81
Бижy , разбирам, но красотата е много относително понятие и в този смисъл на една жена не й е нужно да я харесват всички срещнати, а един конкретен в повечето случаи.
няма да коментирам повече, само тази последна реплика по въпроса. Peace Laughing Казвайки "хващам окото", който и да го казва, няма предвид окото на един човек! Wink Иначе би конкретизирал "хващам окото на моя си мъж", "хващам окото на съседа Гошо" и т.н.

# 82
  • София, в полите на Витоша
..................... Въобще - ЗА или ПРОТИВ сте????

Искаш мнение от първа ръка- заповядай! Hug
12 години сме заедно. Имаме две общи деца. 11 години разлика- в моя полза. Имали сме проблеми, които както виждам, не са по-различни от двойките с нормална или традицонна разлика.
Позитивите за мен- този мъж не ми дава да остарея, да не говорим,че секса е страхотен до ден днешен, но трябват много нерви за такава връзка- в началото, по време .... Simple Smile
Недоброжелатели винаги ще има, колебания също, въпроси- проблемита заради разликата ли са- също... но в крайна сметка това е връзка като всяка друга- нищо различно и нищо необичайно.....
Ако питаш мен- не мисли много.Ако започнеш да питаш и претегляш, никога няма да изживееш нещо непотворимо!
Успех!
Колкото до ревността, не съм сигурна дали той не ме ревнува повече, отколкото аз него- до ден днешен... Привлекателността не е функция на възрастта, нито външният вид или тонуса- всичко е въпрос на темперамент и на живец.

Последна редакция: сб, 11 сеп 2010, 22:28 от Пипи_лота

# 83
Амчи, аз го написах конкретно по темата - за по-младите мъже, на които съм хващала окото, ама ти не, та не!  Laughing

# 84
Абе Бижу, ти що си мислиш, че добиваш вярна представа от некви снимки в некви подписи? Тя красотата е съвкупност от доста неща, които камерата на телефона няма как да хване. Требе ли да ти обяснявам сега?

# 85
  • София
[
Andariel , спокойна съм, и то как. На море съм.  Mr. Green И градя статистика. Това, което казвам е, че именно болшинството от тези много разводи са си съвсем "нормални" бракове във възрастово отношение, тоест рискът си е риск и не мисля, че едни 8-9 години ще го направят съществено различен. Просто живеем в твърде динамично време.

естествено, че разводите ще са повече, че то и браковете са повече!
моите аргументи гии написах. Няма да разубеждавам приятелката си, ако се омъжи за доста по-млад мъж от нея, но пак ще мисля, че е рисковао.

# 86
  • София
Познавам мъже, които предпочитат жени над техните години.
Познавам жени, които предпочитат мъже под техните години.
Ако двама подобни се срещнат, мисля че имат всички шансове за връзка.

Какво значи за или против? В ролята на каква да бъда за или против, когато се отнася за нечия/чужда/ връзка?

# 87
Имам почти 18 годишен син
Ако някоя 31-32 годишна , реши да се подмладява с него
с удоволствие бих я оскубала

# 88
  • София, в полите на Витоша
Е, не че съм против, но ми се струва много рисковано за дългосрочна връзка, семейство, особено ако разликата е над 5 години, пък за десет направо не ми се мисли! Според мен при жените възрастта си личи повече, състаряваме се по-бързо. Като той е на двайсет, а тя на трийсет изглежда добре, обаче какво става като тя е на 40, родила две деца, а той на 30? Козметики, не знам какво, ама нещо не вярвам! а и съвсем природно, младостта си иска младост, като нищо младежът ще го удари на кръшкане.

Нищо подобно, не ме карай да ти пускам снимки... добре че моят тази година се взе в ръце , миналата тежеше с 40 кг повече от мен. Родила съм не две, а три деца- и какво от това- не ползвам козметика, спортувам за тонус.
Колкото до младостта си иска младост, във форума има много повече теми за 35-45 годишни мъже, хукнали по 20 -годишни, отколкото за такива с по-възрастна жена, кръшкащи й. Една жена на 30, която може да хване окото на 20-годишен, сигурно и на 45 ще може да прави същото. Кръшкането е свързано с липсата на самочувствие у мъжете, което при 45 годишните е много по-ниско, отколкото при 30-годишните, нали ?
Колкото до външността- Студентски град е пълен с 20-годишни дропли....

Имам почти 18 годишен син
Ако някоя 31-32 годишна , реши да се подмладява с него
с удоволствие бих я оскубала

Хаххаххахааааа, добре, че свекръвата ми е по-здравомислеща от теб...
Аз бях на 31, а той на 20, когато се запознахме и заживяхме заедно. Имах достатъчно самочувствие и визия , за да нямам нужда от "подмладяване". Всичко беше химия- невероятна. В някои отношения и до днес е така.
Казват, че когато Бог обича една жена, дава й дъщеря, за ад не стане свекърва. Мен явно доста ме обича.... Wink

Последна редакция: сб, 11 сеп 2010, 22:57 от Пипи_лота

# 89
  • Испания
Пипи лота,   smile3501 smile3521

Общи условия

Активация на акаунт