Носим вече сладки новини - ОКТОМВРИйско бебе се роди!

• 25 945
  • 746
  •   1
Отговори
# 510
Честит празник на вси4ки у4еници , а също така и на ДИан4ето- 4е нали е даскалка

bob4e-как не е слязла в малкият таз, на мен ми казаха 4е е слязла и 4е е нормално, а ти си колко преди мен  newsm78
Казаха ми също 4е главата е застопорена и няма мърдане , движенията на беб4о щели да са ограни4ени ве4е и само да си мята дупето и кра4етата наляво надясно.
Аз не съм ходила на о4ен и се 4удя дали да ходя- с +  0,75 съм по принцип.
Оле- радвам се 4е си по добре , 4е хи4 не зву4еше добре
хайли -бая се посмях hahaha hahaha
Арим4е - мн готина коли4ката , мн ме кефи  Party
Цвети - лягай да по4иваш бе душа и дано да ти отминат бързо болките,вземи 1-2 но-шпа  Naughty
Димяни- Hug на теб и двете принцеси

Варненки , някой предложи да се видим преди бебевалежа, ами айде де -само се подпитваме,даже може да е и по-рани4ко през деня,нали ве4е не сме на работа.Казвайте кой кога е свободен???

аз съм хремава - с 4ервен нос и направо отка4ам , толкова е некомфортно-полудявам и затова реших да по4на да пера дрешките на дребен 4е да се занимавам с нещо и м-у другото понащраках пове4ето от нещата http://oktomvri2010.snimka.bg/dating/tini-pini.485659.20616507
Вани4ката ми е ка4ено доста високо и не ми се катереше , 4е да не се пребия за едното нищо,а кошарата ще снимам като си я постела с 4аршав4етата.
Само да попитам ще слагате ли нещо под дрешките като ги подреждате по шкаф4етата,4удя се дали да ги слагам така направо или......
Отивам да простирам .................

# 511
tini pini, и аз се чудех дали да постилам нещо на самите шкафчета под дрешките, но в крайна сметка се отказах- нали са изчистени много добре преди това, няма нужда от вманиачаване мисля, а и дрешките се допират с външната си част, а бебо до вътрешната ; аз само като наредих всичко им метнах по една пелена отгоре, да не пада прах, че все пак доста време ще поседят( и аз съм почти като теб) , иначе много хубави покупки, и ти май доста бодита си взела, на мен това са ми най-сладурските работи за купуване Grinning

# 512
Тини много хубави покупки  Simple Smile) да ти дам парички  да напазаруваш и вместо мен , че хич не ми се обикаля  и ме няма по пазаруването.... Simple Smile)
Много съм ЗА  срещичка, в Събота и Неделя ми е най-удобно , ама .... когато кажете .... гледайте да е по-скоро , че нещо сте се разбързали да раждате ...  Има и  една основателна тема за обсъждане - педиатрите , да кажете коя до къде е стигнала , а аз така наготово да се възползвам  Simple Smile

# 513
Честит празник на всички ученици!

Аз съм направо гроги след 3 часа седене права, като час и половина в близост до тонколоните. А после и в учебната стая. На всичкото отгоре явно от вълнение не можах да заспя, а после се събудих рано-рано.
Все едно аз ще съм първокласничка.
Тържеството ни бе супер, харесах учителката. Дано само моята ученичка се старае и има желание за писане и четене.

А вчера купихме на бебка чорапки, шапка и ръкавички, това го искат от болницата. Това са първите ми покупки. Сега като стегнахме ученичката идва ред и на беболинка. А нямам никакво търпение - много обичам да пазаря за децата. И предния път бях така. За мен напазарувам набързо, но стане ли дума за децата мога да ходя по цял ден да обикалям и да харесам най-хубавото.

Лек ден на всички!

# 514
Ох хайде среща, искам и азззззз  Hug Аз предлагам утре след лекцията, значи към 12.00 ако искате някъде, който ще идва на лекция тъкмо заедно ще сме, а който не може, ще дойде после.
Зарат, ти ще можеш ли утре по раничко ???

Къде, къде..... newsm78 може пак Алба ??? Какво ше кажете ВАРНЕНКИ ? Оле, очкаваме и ти да се включиш  Hug нали ?

# 515
И аз каталясах да стоя права ,но няма как !Беше мн хубаво!После се черпехме с приятелките от класа!При брахме се и направихме подвързиите на учебниците.Имаме и програма и подготвихме раницата за утре!7:45 трябва да я водим,ама мъжо си знае задълженията,на мен ми е мн рано!!!

Maris,добре дошла!Късмет с раждането!

Последна редакция: ср, 15 сеп 2010, 17:13 от pashic

# 516
  • София
На една-две им изместиха термина по-рано и пишат и в септемврийската тема.А няма как да им сменим в нашата тема термина с по-ранен Crazy

Вчера си изгорих езика и още ме боли ужасно връхчето Rolling Eyes

Гладих сума ти и време и сега ме боли гърлото..ама като съм такава че почна ли нещо стискам зъби и не отлепям докато не го свърша ooooh!

Много ми хареса идеята за Хепи до Света Неделя Peace Този уикенд?

На малкия май му растат зъби, голяма е нерва и само джвака разни работи навътре ту отдясно, ту отляво..ех....

# 517
Здравейте момичета!
Димяни много се радвам, че вече сте си в къщи всички, да растат здрави и щастливи малките момиченца, разбира се и баткото!
tini_pini много хубави покупки си направила да са ти честити! Grinning
Цвети дръж се пий нещо за болките и си почивай повечко, аз също от два, три дни съм страшно скапана, всичко ме боли вече и ниско долу ме срязва от време на време, но само краткротайна болка, явно бебка натиска и редовно си човърка нещо там на изхода, но гледам да си почивам повечко.
Щях да забравя
Честит първи учебен ден!
Веси къде и каква е тази лекция утре, аз пък съм назад с материала Embarassed

# 518
Тамън се надъхах за днес да съм силна и да не се разстройвам и мъжа ми взе, че се прибра да не съм сама и семейството при, които сме отседнали само мъжа отиде на работа, а детето и майката останаха и сме пълна къща  Laughing Ще си пазя нервите и силите за утре, когато пак съм сама  Rolling Eyes

Тини, утре има лекция на 9 месеца в мола в 10 ч. и няколко момичета ще присъстват и се готвят да продължат после на някъде, защо не се присъединиш, и всеки друг, който може де? Аз ще се опитам да дойда със Симона, ако се събудим и оправим на време. (Веси писали сме заедно  Hug)
Иначе дрешките много ми харесаха, особено бодитата със синио по края, искам и аз, откъде ги взе? И другото с зелено дето е.

Зарат, за твоя район много се препоръчва Д-р Чанева. Има доста теми за нея мисля, ако не намериш мога да потърся аз. Семейството тука я ползват нея са много доволни, що се отнася до лечение. Не дава АБ от врата. Само в краен случай. аз единствено не съм съгласна с методите й на захранване и кърмене, но това е за първите няколко месеца и тя не си натяква мнението, така че можеш да си караш по твоемо. Според мен лечението е по-важно. За кърмене и захранване тука инфо бол.

Усещате ли разликата в настроението, а?  Mr. Green С настроенитео ми дойде и дар словото  hahaha Пак се улях в писане......

# 519
И аз съм за софийска среща  Hug само ако може да е по-близо до метрото, че хич ме няма с ходенето вече  Close

# 520

Тини, утре има лекция на 9 месеца в мола в 10 ч. и няколко момичета ще присъстват и се готвят да продължат после на някъде, защо не се присъединиш, и всеки друг, който може де? Аз ще се опитам да дойда със Симона, ако се събудим и оправим на време. (Веси писали сме заедно  Hug)
Иначе дрешките много ми харесаха, особено бодитата със синио по края, искам и аз, откъде ги взе? И другото с зелено дето е.

ами в интерес на истината аз не съм купила по4ти никои от дрешките,майка ми и сестра ми се скъсаха да пазаруват , а на милото сестра му напазарува  доста неща от САЩ от Baby gap(не 4е ме интересува марката де , ама тя мн държеше от там да са ).те и затова пове4ето са сини4ки и бели и тук таме нещо друго.зеленото боди е от Варна , ама като се видим ще ти обясня от каде е 4е е мн забутано магазин4ето.А тези с синъо покрая за плюшени -бая плътни4ки, за зимата са идеални.

за срещата само казвате колко 4аса и дали със сигурност ще е Алба и съм там

А за педиатър аз ве4е говорих с нашият бъдещ- не си губя времето- Галина Илиева в ДКЦ Чайка- млади4ка е ,хомеопат- мн ми допадна,а като ми направи комплимент 4е корема ми бил малък като за в края на 8 мес -събсем ме спе4ели- хахахахах hahaha

Последна редакция: ср, 15 сеп 2010, 15:57 от tini_pini

# 521
Ами хайде де, къде са другите Варненки ??? Аз предлагам утре в 12.00 в Алба, отзад в летния двор, много е приятно там. Хайде до довечера ще видим, колко майки ще потвърдят и утре направо там. Хайде, че ще почнете да раждате които сте с ранните термини Simple Smile

# 522
  • Варна
Аз само да се отчета че съм тук и още две в едно. Просто ходих с мъжа ми до Добрич, днес пък чакахме за личната му карта и почти не съм се задържала вкъщи. Сега ще преинсталирам уиндолса ни, но ако има нещо мъжа ми ще напише от работа Wink
Пишете за срещата, принципно съм ДА, но утре ще преценя, че исках малко да се спра, следобеда имам среща с леля ми и да не ми стане много, че ме почнаха по малко по малко и болезнените контракции и да не прекалявам. Не че не ми е време  Mr. Green но ще преценя утре как съм.

# 523
Честит първи учебен ден на всички ученици, учители и мъници,които тръгват на градинка!   bouquet

Аз почвам с оплакванията Simple Smile Тази нощ почти не спах, вечерта късно като ме почнаха едни контракции, беше ме страх чак да ги засичам колко начесто са, но май на 5 мин. бяха...... И тази сутрин силни предменструални болки постоянни. И като се изплаших, за капак на всичко и лекарят с когото уговорих раждането е в чужбина за няколко дни и отидох в "Селена", където ще раждам да ме види някой дежурен, казаха, че главичката на бебетое ниско долу, искаха за 2 дни да ме приемат в болницата и да ми включат системи с магнезий. Аз поисках в къщи да съм си и да си пия лекарствата. И така сега съм на магнезий, но-шпа, гинипрал и верапамил - за  стопиране на учестеното сърцебиене,което от гинипрала идвало. И си лежа днес и ме е шубе....имам много дни до 7.10,когато ми е плановото секцио, и не съм готова с къщичката за бебо, само дреболийки ми остават, ама така исках да си взема всичко аз и да си подготвя нещата.,,,,,здраве дае, дано устискам още, да порасне още бебчо и да му се развиват дробчетата....Иначе в петък бях на ехограф и гинекологичен преглед и ми казаха че е леко изгладена шийката на матката, не каза разкритие да имам и днес също нямах разкритие, плацентата почвала да се калцира, било нормално за седмицата в която съм. Чудя се тези постоянни предменструални болки дали с аопасни сами по себе си, без да е налице втвърдяване на корема и те сами по себе си водят ли се контракции, дали е възможно да се получават от това, че бебо е ниско долу, така се бях шашнала днес, че забравих да питам докторката з атези неща а и те все бързат д априемат следващия и д аму вземат парите, така претупват прегледите....хем си плащаш и пак не ти обръщат нужното внимание..... #Cussing out

# 524
  • Stavanger,Norway/ Varna
Радинела, дръж се  Hug

Тини, така каза, че главичката е подвижна и точно над пубичната кост ме стисна и ми каза, че е там  newsm78 Но пък, ако беше толкова веща, щеше веднага да намери сърчицето, ама го потърси малко. Докато личния, например, само ме опипва за корема с две движения и залепва доплера, точно в сърцето, много е добър в това, но съм на преглед чак във вторник и то не при него, че е в отпуск, а при негова колежка. ще видим  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт