Носим вече сладки новини - ОКТОМВРИйско бебе се роди!

• 25 826
  • 746
  •   1
Отговори
# 675
  • Stavanger,Norway/ Varna
Мила, дано детенце се оправи, тези уши не са шега работа, милата тя  Confused Hug

Ноел за това пък, нямам думи направо. За пари вече какво ли не правят  ooooh!

# 676
DSS (Данимира), и аз те съветвам да не чакаш до понеделник, по-добре отиди утре пак на запис. Аз също си правих запис на тоновете миналата седмица, тази също, и на мен ми взимат по 15 лв( при Ангелова в бившата стоматология), а др. седмица съм при Тодоров, но при него не знам как е цената, предполагам пак толкова.

Димяни, дано при утрешния преглед на малките всичко да е наред fingerscrossed

Аз бях днес на преглед, ама по тази здравна каса толкова бързо ни претупват, направо нямам думи-чаках час и половина, за да ме погледнат за 2 минути на ехографа и за едно кръвно и килограми...Добре, че там където ходя на частно си вършат работата съвестно.

Момичета, знам че някои от вас вече взимат арника, аз също я почнах преди седмица, но има ли някоя която е решила да пие и чай от листа от малина? Днес си купих аз тази билка и мисля и нея да почна, четох при септемврийските мами за една, която е пила през целия девети месец и е имала супер бързо и лесно раждане PartyЕ, то не е гаранция, но все пак.

DSS, дръж ни в течение fingerscrossed

ifoma, гледах сутринта предаването, подписах и петицията, дано се наредят нещата при вас, през много трудности сте минали, дано от тук нататък всичко лошо остане зад гърба ви!

# 677
 Hug
Ще пусна линк за клипчетата за ръчно цедене на кърма, когато ми ги прати сестра ми.

Данимира, правилно те съветват момичетата за утре пак да проследиш тоновете! Дотогава си почини, кураж и дано всичко да е наред!  Hug

Разбирам, че е имало проблем при бебките на Димяни, ще потърся назад какво е станало, пожелавам да има само хубави работи занапред и всичко да е наред!  Praynig

Ноел, Господ ви е пазил. Сестра ми също роди с предизвикано раждане с хапче, ще я попитам какво е било...

Разбрах какво е станало, Димяни, дано всичко да е наред и да се оправят бързо. Мънички са още и явно има моменти на спадове...

Последна редакция: чт, 16 сеп 2010, 21:00 от Анонимен

# 678
Бобче, Мила, и аз днес се поогледах там долу и..........си записах час за коламаска  Blush  Blush В Майчин дом, където ще раждам, ако отидеш с, хмммм, неподходяща прическа, те бръснат на място и то не особено внимателно  #2gunfire с предишното ми раждане се отървах, но имаше една мама, която не знаеше и си я обръснаха като стой та гледай  #Crazy
Момичета вие под пелена/одеало за изписване имате в предвид едно и също, нали? Аз съм приготвила порт бебе с ципче, тънко памучно одеало, и ето този комплект на Ларедут (без лигавника де). Ако е по-студено съм приготвила друго комплектче, българско, то е с ританки. Все пак от понеделник ще застудее и като знам софийския климат какъв е коварен, се застраховам с няколко варианта  Peace

# 679
Диданка, аз не говоря за косъмчетата, ами за целия изглед като цяло, ама айде да не описвам, че  Sick Чак цвета си е сменила госпожата от притока на толкова кръв и натиска на бебето, ужасна работа  Embarassed

Тук е 12, 13 градуса и смята да си облека детето с боди с дълъг ръкав, ританки дебелички и същото якенце над бодито, те са в комплет, мама ми ги прати, шапчица и в чувалчето от Ларедут, Повече от това за мен е излишно, при положение, че, от болницата с асансъор директно слизам в паркинга на болницата от там в колата и по същия начин, от гаража в къщи, с асансъора горе. и до входната врата има 5 метра на открито. Много против съм навличането, детето когато е новородено, трябва да е облечено с една идея малко повече от вас самите, а вече като поотрасне, като вас  Peace

# 680
Здравейте милички, само да знаете как ми липсвахте  Hug.

Честито на мамите, които вече си гледат малчуганите в къщи  Heart Eyes много ви се радвам  Hug.

Зарат, мила и аз паднах на два пъти, дано няма неприятно последствия почивай си сега няколко дни.

Аз да ви кажа като, че съм добре, но смятам да почивам доста активно, че малко ме уплаши моята акушерка и сега само лежа и буквално ствам само за да се храня и да ходя до тоалетна. Предната седмица попрекалих с чистенето и подготовката, но поне сега знам, че всичко ми е готово, е почти де ... остана да се изперат и изгладят дрешките на малчо  Heart Eyes, но всичко го вършат домашните, не ми дават да правя нищо  Crazy.

Приятна вечер на всички  Hug

# 681
Хмм, Диданка, много хубаво това комплектче.

Ноел, то това наистина страшно звучи, но е добре родилките да са подготвени за подобен сценарий и да са подплатени с инфо.

# 682
  • Бургас
Привет момичета  Simple Smile Само набързо прехвърлих написаното, надявам се не съм изтървала появата на ново човече  Wink

Димяни, надявам се нещата да се стабилизират при вас  Praynig Предполагам в какъв шок си била , защото същото и аз съм го преживявала, но те са просто мн мънички ще се отрегулират нещата  Hug все още са твърде нестабилни. Трябва само да ти кажат докитата, в такива случаи какво да предприемаш, защото ние родителите доста се шашкаме в такива моменти и понякога объркваме нещата още повече.

Мила, Ноел, прочетох , че имате хубави новини от прегледите, дано все така да са нещата  Peace

Ноел, по повод тези хапченца и аз съм чувала такива неща, просто е ужасно как докторите , за да си вземат парите са готови да попилеят нечий живот. Най - лошото е ,че го правят с ясното съзнание , какви може да са последствията от техните действия.

Мернах, че коментирате с какво ще ги обличате, аз честно казано не мисля да го навличам много.

За себе си да кажа само набързо, днес възнамеряваха да ми правят лазер, но пак се събраха докитата , обсъждаха , дори наново ми правиха прегледа с апарата на Голдман и стигнаха до заключението, че нямам време до раждането да направят всичко както трябва  Rolling Eyes. Оказва се, че  на мен са ми необходими поне 3 манипулации с лазер, след което е необходимо да заздравее третираното място, а аз не разполагам просто с такова време. Та или ще раждам секцио, или на моя глава може да опитам нормално, това ще го реша вече с д-р Лазарова, която ще ме изражда. Така ,че момичета , ако ви се наложи някога , да знаете на очен преглед минавайте най - късно до 8 месец, за да имате време за реакция, а не като мен да се чудя сега какво да правя.

Леки сънища и да спите сладко smile3524

# 683
  • София
Данимира, при Писето имаше проблем с тоновете - като легне наляво и намаляват, дори се губят. В други положения го нямаше. Казаха й че явно се притиска някой съд и затова така. Може би при теб е подобно, но когато си по гръб. Поискай да измерят тонове и когато си настрани легнала!

Веси
, естествени тризнаци?! Не знаех че още съществуват! Shocked Честито Hug

Ноел
, да, спиналната става опасна за бебето известно време сле дпоставянето й. Около половин час казват, не знам точно как е всъщност. А хапченце има, което се поставя, а не се пие, то си е за предизвикване на раждане, но явно се възползват лекарите как ли не! Много внимавайте най-вече след секцио ако ви дават да пиете хапчета - често дават хапче за "задържане" или нещо подобно на кърмата, в следствие на което такава въобще не тръгва!

Нани, съжалявам че така се е получило при теб! Но те съветвам като силен привърженик на естественото раждане хич да не си и помисляш да раждаш естествено! Crazy Не рискувай нещо такова, по-добре пръсти да ти отрежат, отколкото да изгубиш зрение малко или много, да не можеш да видиш детенцето си... Не! Naughty

За изписването ще сме с боди с къс ръкав, отгоре рокличката, която е тънка с дълъг, ританки също тънки. Според времето ще варира одеялото - тънкото, което аз избрах, или дебелото, което татко ще избира Heart Eyes

Да се похваля, бяхме на мача. Супер беше newsm44

Последна редакция: чт, 16 сеп 2010, 22:41 от bebZz

# 684
  • Стара Загора
bebZz Hug , утре ще говоря с лекарката и ще искам пак да премерят тоновете.Ще ви пиша пак утре Peace
Момичета, благодаря ви, че ви има Hug Hug Hug  bouquet

# 685
Nani-Banani,Лазарова най-добре ще те ориентира,но все пак рискове не поемай! Peace

# 686
Nani-Banani,Лазарова най-добре ще те ориентира,но все пак рискове не поемай! Peace

Peace Peace, дори и малък да е риска, отивай секцио, че очи са това, не е шега работа. Дано да имаш избор  Praynig

# 687
Добро утро коремчета!
Честит празник на всички именници днес. Бъдете здрави и се радвайте на пухкави бебчета.
Момичета, и аз си мисля че не е много подходящо да се виждаме през уикенда. Някои казаха, че това им е времето да се видят с половинките. А с оглед на напредването на времето другата седмица вече ще е късно. Какво ще кажете да се пробваме за днес  Grinning. Разбрах, че ще има лекция в ЦУМ, та може след нея.

# 688
  • Сливен
добро утро и от мен
честит празник на всички именници,и близките има,със здраве да си носят имената
тони миличка късмет с малките принцески,дано не е нещо сериозно и да го израстат,моя син като бебе направи асматичен пристъп на бронхит и си глътна езика,а сега е голям мъж,да ми е жив и здрав,а пристъпа дошъл от това че е имал бронхит,а лекарката го е лекувала от грип  #2gunfire
Nani-Banani
щом трябва секцио-секцио-важното е всичко да е наред с теб и бебка  Hug
DSS (Данимира) дано всичко да е наред  Praynig
ifoma, гледах  предаването, подписах и петицията,дано нещата да се наредят във ваша полза и да се приберете цялото семейство в къщи с бебка  Hug fingerscrossed
хайде лек ден на всички и се пазете,малко остана и ще сме с вързопчета в ръце   baby  love001

# 689
Добро утро и от мен  bouquet
Честит празник на всички именнички   bouquet  bouquet  bouquet 
Аз само да се разпиша и после ще чета Simple Smile
Хубав ден Hug

Общи условия

Активация на акаунт