САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ - 53

• 52 536
  • 746
  •   1
Отговори
# 510
  • Пловдив
Това е много гадно. В другата тема писаха че е коментирано, аз не съм срещала коментари до сега. Вчера пуснах поръчка последно, не съм имала такъв проблем. Ние им хванахме цаката с кодовете, те ще ни лекуват с тяхни номера и то без предупреждение явно.  Confused

# 511
Момичета някой да е срещал тези кецки в каталозите? Опитвам се да ги намаля, но нещо не ми се получава Rolling Eyes

Много гадно това с таксите, дано да се окаже временен бъг Tired

# 512
Момичета някой да е срещал тези кецки в каталозите? Опитвам се да ги намаля, но нещо не ми се получава Rolling Eyes

Много гадно това с таксите, дано да се окаже временен бъг Tired

6833195 - това са червените, а черните 6833462 , от документа на Ева  Peace

# 513
момичета при мен в суивито също ми е включена доставка,  на имейла си ми е сумата без, а от картата са ми е блокирана сумата без доставката като тази от мейла. newsm78

# 514
  • Бургас
момичета при мен в суивито също ми е включена доставка,  на имейла си ми е сумата без, а от картата са ми е блокирана сумата без доставката като тази от мейла. newsm78
И при мен така се получи. Писах им на редутци - да видим какво ще ми отговорят.
Получих и входящ номер на запитването.

Последна редакция: ср, 22 сеп 2010, 13:31 от nelyru

# 515
току що поръчах сивия адидас 174, но не успях да го намяла по никакъв начин Sad
И на мен не ми даде да платя през пей пал.

# 516
момичета при мен в суивито също ми е включена доставка,  на имейла си ми е сумата без, а от картата са ми е блокирана сумата без доставката като тази от мейла. newsm78

току що и на мен ми начислиха доставка #2gunfire,при кода със сакчето,платих с картата,нали няма пейпал newsm78
Къде им писа ти и какво,може на лични ако ти е удобно Praynig

Последна редакция: ср, 22 сеп 2010, 14:43 от liubi-bubi

# 517
dano gre6a,no mai moje da imat pretentzii samo tezi s li4no izpraten kod  newsm78

# 518
току що поръчах сивия адидас 174, но не успях да го намяла по никакъв начин Sad
И на мен не ми даде да платя през пей пал.
Да не би да не си го въвела по референтен номер, а направо от сайта? Защото аз вчера го порачъх и се намали

# 519
момичета при мен в суивито също ми е включена доставка,  на имейла си ми е сумата без, а от картата са ми е блокирана сумата без доставката като тази от мейла. newsm78

току що и на мен ми начислиха доставка #2gunfire,при кода със сакчето,платих с картата,нали няма пейпал newsm78
Ако може дай и на мен адреса и аз да  им пиша, че и на мен и на сестра ми се получи по същия начин!

# 520
  • София
Добре,де,като виждате,че има проблем и ви блокират повече пари,защо продължавате да пускате поръчки?
Толкова ли е жизненоважно?
А сега ни занимавате с терзанията си на кой адрес и какво да им пишете...
Лакомията не е добро качество! Naughty

Аз като говорех преди време,ми скачахте като ощипани госпожици,а сега ще си сърбаме попарата... Tired

# 521
момичета при мен в суивито също ...........
.......и на мен ми начислиха доставка #2gunfire,при кода със сакчето,платих с картата,нали няма пейпал newsm78
Ако може дай и на мен адреса и аз да  им пиша, че и на мен и на сестра ми се получи по същия начин!

И аз да се включа към прецаканите с доставка и да добавя че на потвърждението на меила си е сумата без доставка. Shocked
Evа точно в това е проблема че реалната сума за плащане не се вижда при потвърждаване на заявката.Пишем за да разберат и останалите майки преди и те да са пуснали поръчки от сорта.Лакомията е друга тема..... Wink

Последна редакция: ср, 22 сеп 2010, 15:46 от tammy®

# 522
  • Бургас
http://www.laredoute.fr/Contact_us/ContactUs.aspx?form=2&eta … amp;subcategory=3
това е линка - попълват данните за поръчката и въпроса съответно.
Аз влязох направо от проследяването на поръчката и besoin d`aide и после в commande en cours -annules une commande - и върху бутона connectez-nous. Там автоматично ми написа моите данни.
Но май можеше да се откажа тогава от поръчката, че още беше в регистриране, а сега вече статуса е  приготвяне на колета и няма вече начин.
Но все пак си струва, нали достатъчно намалихме цените. Ама лакомия човешка ...

Последна редакция: ср, 22 сеп 2010, 15:56 от nelyru

# 523
А възможно ли е при фактурирането да не се включи доставката или е изключено?

# 524
  • София
А възможно ли е при фактурирането да не се включи доставката или е изключено?
Напълно е възможно и доста вероятно.
На повечето,ако не и на всички досега,на които им бяха блокирали сума за доставката,НЕ им изтеглиха тази сума.
Затова мисля,че и сега няма да успеят да ви ги изтеглят,а това с ПП,мисля,че просто е временен бъг...

Общи условия

Активация на акаунт