Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 86

• 29 759
  • 688
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Здравейте  bouquet...велика компания.Нямате прочитане.Малко да го няма човек....и загива.Отгоре на всичко ....жестоко съм настинала Sick
Чудесни сте.  bouquetПоздравления.  bouquetМного е приятно ....потапянето тук.С наслада ви чета.

ОЧАКВАНЕ         

......
   От толкоз чакане,се чувствам изморена
   Дори и грип мъчителен ме хвана
   С чаша чай...горещ,съм в ръка

Боби, аз се чудя къде изчезна, а ти  Ill си била болничка! Ама музата ти е бетон - ти болна, не болна -тя там. Пийни едно чайче  kaffeetrmker_2 и до началото на новия сезон ще се оправиш.... Blush...шегичка!  Hug

# 166
Ох нападнаха ме гости тази вечер и късничко се включвам но  връщам се назад за да ви прочета  ooooh!

# 167
  • София
Здравейте  bouquet...велика компания.Нямате прочитане.Малко да го няма човек....и загива.Отгоре на всичко ....жестоко съм настинала Sick
Чудесни сте.  bouquetПоздравления.  bouquetМного е приятно ....потапянето тук.С наслада ви чета.

Боби, аз се чудя къде изчезна, а ти  Ill си била болничка! Ама музата ти е бетон - ти болна, не болна -тя там. Пийни едно чайче  kaffeetrmker_2 и до началото на новия сезон ще се оправиш.... Blush...шегичка!  Hug

О Бобо...ще се оправя аз няма как да е иначе LaughingНяма с чайове да посрещам Харун.С други напитки ще да е ....нещо твърдо....по хард и чисто ,както казва-Каламитски  bouquet  bouquet

# 168
  • София
Кометче.....всичко най-хубаво ти желая  bouquet  bouquet  bouquetБъди щастлива,обичана и винаги желана Laughing Heart Eyes Laughing

# 169

Дано няма в новият сезон такива сцени.

Да си призная честно много плаках на тази сцена. Карпатия благодаря ти за хубавите снимчици .  bouquet
Меги НСИ пасти да ядат пред твоята статистика.Браво ей така се прави проучване   bouquet
Дани браво за " Любовта "и за готините клипчета който ни поприпомнят някой неща за да не ги забравим. newsm51 smile3501 newsm51
Боб_99 няма да ти пишем отсъствие само заради "Очакване ".Браво !  Да се лекуваш и бързичко да влизаш във форма защото очакваме тъй дългоочакваното начало и всички трябва да са на линия.За да е пълен купона . newsm51
Към всички прекрасни дами  Благодаря ви ,че поддържате огъня тук.
 newsm51  love001 newsm51  love001
 http://www.youtube.com/watch?v=oVHw3AquXxw

# 170
Опитах се да гледам серила дето е започнал вчера на мястото на нашето филмче ,но издържах само 45 минути.Но ми направи впечатление ,че този филм не са го "Разпарцалисали"така ужасно ,както бяха "Напарчетосали" нашия.!!
Филмът е 10 класи под "Незабравима",ама главния герой си го бива,въпреки ,че е 15 класи под - нашия хубавелко.!!Като да сравниш Москвич с Мерцедес!!!И двете започват с "М", и двете са машини , но едната е "Малък" клас , а другата "Майсторски" клас.!!! smile3532

newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

# 171
# 172
  • София
От мене ...чао сладурки,лека нощ. Laughing Heart Eyes Laughing

# 173
Момичета,вижте нещо,което със сигурност сме забравили...........Монолозите на Еда и Харун,сплетени толкова добре-като истински разговор помежду им! http://vbox7.com/play:59dd7895 Това според мен доказва,че няма да има друга жена в сърцето,че дори и в постелята на нашия любимец!Гледайте и кажете,че не съм права....

Тези първи серии са вълшебни.... Не вярвам тази любов да се върне в този си чист вид, дори филмът да завърши с фойерверки.

# 174
Ооо.....Кометке привет бе джанъм . Hug Ти не празнуваш ли бе мила или ти е домъчняло за форума   love001И какви питиета само ни поднасяш.Ха наздраве тогава да си жива и здрава а пък ние ще си пийнем с удоволствие. newsm51

# 175
  • София

Седи си момчето, чете ни и се чуди - да се смее ли или да реве! Но така е в любовта - важното е, че никога не си безразличен!  hahaha hahaha hahaha

# 176
Момичета,вижте нещо,което със сигурност сме забравили...........Монолозите на Еда и Харун,сплетени толкова добре-като истински разговор помежду им! http://vbox7.com/play:59dd7895 Това според мен доказва,че няма да има друга жена в сърцето,че дори и в постелята на нашия любимец!Гледайте и кажете,че не съм права....

Тези първи серии са вълшебни.... Не вярвам тази любов да се върне в този си чист вид, дори филмът да завърши с фойерверки.

Напълно съгласна с казаното от теб.Не вярвам по някакъв начин да възвърнат тази първоначална романтика. newsm78 Направо я убиха а и нас покрай тях. #Crazy

# 177

Седи си момчето, чете ни и се чуди - да се смее ли или да реве! Но така е в любовта - важното е, че никога не си безразличен!  hahaha hahaha hahaha

Гледам снимката и си мисля и манекен и спортист и артист всичко му отива . newsm10 newsm10

# 178
  • Варна
Още едно стихче и стига толкоз за тая вечер Peace

Без теб

Къде ли си сега, любими?!
Просто реши и си замина...
Остави ме с хиляди въпроси
на самотата бремето да нося...

От живота ми като излезе,
слънцето за мен залезе...
Оттогава вече не живея-
блуждая като сянка, тлея...