До ОКТОМВРИ време не остана, сладко бебенце ще гушка мама!

• 24 931
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
Някой ще гледа ли Великолепната шесторка? Изключително благородна кауза имат!!  Heart Eyes  Heart Eyes

# 706
Ани, не съм купувала коша матрикс, но доста проучвах Джейн и преди 2 години със Симона, и сега за новия член. Матрикса идва едновремено и като зимен кош и като столче за кола, но както казва Пашик е малко по-тесен от другите. От друга страна, новите кошове на Джейн за новородено стават да се слагат и в колата, и също така имат и функция да се повдига малко гръбчето, и се чудя, дали не могат да заместят достойно матрикса. Имат нова количка Чаленджер, която много ми хареса и сега умувам над нея.  Grinning

# 707
Облачето хей, аз не съм купувала дамски превръзки, но май ще трябва. Просто съм изумила, че ще ми трябват. Но много майки споделят, че първите дни е най-удобно и практично с лигнин. Аз такова чудо не съм и виждала, но може и да е вярно.

Силви, като гледам днес отпада, така че ако е утре-още по-добре, щом казваш, че и хороскопа е добър.  Wink

Аз, междудругото, харесвам мъжете Дева, около мен има няколко, но сега ме подсетихте, че от утре вече е зодия Везни. За тях нямам никакви лични впечатления.  Thinking

Ани, не съм звъняла на лекарката, а и май още няма смисъл. Нямам никакви контракции засега. Мисля, че ще "преживеем" нощта, пък утре мога да отида.

Димяни, честита ви първа разходка! Сега бебките може би са по-спокойни и ще спинкат повече!

Нани-банани не е писала още, но тя нали днес се връща в Бургас. Или вече няма да се прибира?

# 708
Привет мами Simple Smile И аз днес общо взето маам по задачки и разходки, харесахме най накрая кошарка за бебчо и другата седмица ще поръчваме. Ще ни я направят в цвят какъвто ние пожелаем та ще стане в комплект със спалнята  Laughing

СОНИЧКА ЧЕСТИТО ТИ РОЖБА, ДА ВИ Е ЖИВА И ЗДРАВА МОМАТА, МНОГО ДА ВИ СЛУШКА   bouquet

# 709
Честито бебче Мира на мама Соничка. Да расте голяма и да радва мама и тати.
При нас наистина сериозно започна бебевалежа и май всеки ден ще имаме вече сладки новинки.

Зеленоочка, ти нали си беше харесала 22, че да има родата почивен ден, дано успее да ти се сбъдне желанието. Когато и да е, леко и бързо да мине ти пожелавам.

Съни, аз вчера забравих да честитя рождения ден на твоето Веси. Да ти е жива и здрава! И аз те поздравявам за решението ти да напуснеш, здравето ти и децата са м ного по-важни от работата, а твоята шефка направо не знам какъв човек е.

Аз продължавам да си работя докато мога да издържа (при нас няма болничен преди раждането), но добре че само до обяд, Много започна вече да ме боли кръста като стоя по-дълго седнала и малкия като се раздвижи се чудя накъде да се завъртя.

# 710
 ooooh! Ох, още вчера щях да пиша на варненските мами, че са чудесни на снимките, ама забравих! Hug Сега като се включи Веси и се сетих!

Зеленоочка, аз също бях с лигнин при предишното раждане, ама сега реших да проуча какви са и другите варианти..  Thinking Но в крайна сметка това не е толкова важно.

# 711
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Облаче,Зеленоочка ,
относно превръзките за болницата да споделя, какво ме посъветва акушерката....Жената ми препоръча да си взема именно тези за родилки, поради факта, че са голями и плътни, а и от опит сподели, че е виждала, момичетата да се притесняват с лигнин, особено при липсата на белЬо  Blush. Поразтърсих се аз....и си взех такива, нямат специална опаковка или фирма, имат 3 ралични размера, всяка една е индивидуално опакована и са на вид като always.  Цената за 20 бр. беше около 2.50лв.  Peace

# 712
Димяни, честита първа разходка!  Hug
Пашик, аз все се каня да питам какво ви е мнението за сушилните и бебешките дрехи. ама гледам ти си ги сушиш. няма някакви проблеми от сорта на миризми или подобно...
И още нещо за кифличките - разтопено  ли трябва да е маслото (аз нямам робот:( )
Зеленоочка, когато му дойде времето Simple Smile нали знаеш Ние ще си стискаме палци!

Относно превръзките на мен аптекарката, която ми е причтлека вече и ражд аминалата година каза, че лигнин било най подходящо, защото минавало въздух и било по-добре за задравяване на "раните". а иначе лигнин продават в аптеките. а това намерих за тези превръзки за родилки. Мишанка ти такива лиси взе? http://eruditabg.com/?pid=29&NewsID=47

# 713
Ани, не съм купувала коша матрикс, но доста проучвах Джейн и преди 2 години със Симона, и сега за новия член.
 Peace  И аз детайлно я проучвах и я бях капарирала в Премама,но с голения кош и столче за кола отделно,но уви  Tired
Сега съм решила Бебе Комфорт Лола с цяла дръжка!
Новата на Джейн -аз видях Rider,а тази коя е дето ти казваш? newsm78

Нани-Банани ще се връщат и на 6 .10 май каза че заминават вече за раждането!Дано не сасе променили плановете им!

Марис,сушинята направо ги стерилизира от високата температура,перфектна е !Аз съм мн доволна и дори не гладя по принцип!Миризми няма.Моята дори има програма за освежаване на дрехите ,ако са стояли в шкафове и миришат!
Маслото аз го растопих съвсем леко за секунди на микровълнова!

# 714
пашик, http://www.astrohoroscope.info/horoskop.php обаче може по ведньж на ден. потьрси в нета има доста други сайтове  Peace

зеленоочка, и аз не познавам представители на зодия везни /или поне не се сещам  Rolling Eyes/

Maris, предишния пьт доктора ми каза `никакви преврьзки, само лигнин`, и аз слушам  Wink та и сега не сьм купувала преврьзки, а и ги няма в списька за токуда.

Последна редакция: ср, 22 сеп 2010, 23:04 от silvi@

# 715
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Maris , не са такива.. no На тях пише Saniline - произведени в Италия  Thinking А пък всъщност фирмата, която се е ''погрижила'' за прозрачната опаковка е българска , и то от Бургас- 'Мивекс-99'' ООД. Както и да е, ако се абстрахираме от това, качеството ми допадна, както и цената за продукта!  Peace
http://www.kartabg.com/%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%B4%D0%BE%D0%B2%D0%B … -karta123144.html

# 716
silvi, в сайта на Токуда има ли този списък?
Пашик, мерси  Hug защото ние се чуидм дали да си купуваме, защото няма къде да простираме.Вашата каква е ?
MISHANA13 , мерси   bouquet

# 717
Пашик, мерси  Hug защото ние се чуидм дали да си купуваме, защото няма къде да простираме.Вашата каква е ?
http://www.electrolux.bg/node37.aspx?categoryid=9976 нашата е модел 96150
http://www.electrolux.bg/node38.aspx?productId=12555

# 718
Здравейте
аз днес си направих една дъъъла разходка  ама се поизморих малко.
Утре съмна преглед дано вси1ко е наред и да мога да родя нормално.
Тини много се радвам за Стелисима  Hug страхотно е че всичко е минало леко и скоро ще са си в къщи с бебка.
Момичета да ви почерпя виртуално днес една приятелка роди в МД Варна момченце - Явор 3350 , 52 см. Да им е жив и здрав

# 719
марис, този списьк го имам от доктора ми  Wink http://oktomvri2010.snimka.bg/maternity/silvi.508696.20513147.big

виждам, че и памперси няма в списька  Rolling Eyes само всичко да мине с Бога напред, пьк ако потрябва нещо ще купуваме от аптеката в болницата  Wink

Общи условия

Активация на акаунт