One Tree Hill - Тема 2

• 41 216
  • 628
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Не можах да се стърпя и изгледах последната серия. Бих казала , че беше добре, особено моментите с Нейт. Е, имаше и захаросанко в повечко, ама няма толкова да се вглеждам. Прави ми впечатление обаче, че  между Бетани и Джеймс (нарочно ги пиша с истинските им имена)  последните две- три серии има някаква химия, каквато до тук 9 сезона не видях. Не знам,ама  има нещо в погледите им, когато се гледат.  Дали не са се залюбили накрая, след толкова години? Ще видим.
Колкото и да го бяха докарали на боза последните сезони, ще ми липсва този сериал.

# 601
Поздрав за всички почитатели на сериала - http://www.youtube.com/watch?v=68EIBy9Z-ew

Това определено е сериалът, който има най-хубавия саундтрак поне в моята класация!   bouquet

# 602
Поздрав за всички почитатели на сериала - http://www.youtube.com/watch?v=68EIBy9Z-ew

Това определено е сериалът, който има най-хубавия саундтрак поне в моята класация!   bouquet
Много вярно. И аз мисля така, а на тази песен само си представям някое начало на епизод....Не само в класацията за музика, но и като цяло си ми е на 1-во място. И други сериали следя, но този някак си грабва сърцето и душата...Малко не ми хареса,че убиха Дан, аз го харесвах, но иначе щеше да е много нереално за героя му.Щеше ми се да видя Пейтън и Лукас в заведението, където всички бяха с децата си-беше много хубав момент и сцена...

# 603
Типичния край, не го казвам с лоши чувства.
Хубаво щеше да е Лукас, Пейтън и Карън да са там, празно е без тях.
Ще ми липсва този сериал, много  Heart Eyes

# 604
Нарочно не изгледах последната серия веднага, след като излезе. Исках да протакам още, да си представям, че още не е свършил.  Преди малко я изгледах и ми е много тъжно и празно. Знам, че на всичко някой ден му идва края...Дойде и този тъжен край. Много ще ми липсва, много.

# 605
  • София
Точно заради това все още не съм гледала последната серия и мисля да не го правя в скоро време. Намислила съм лятото пак да изгледам сезоните отначало.

# 606
Аз също я изгледах вчера. няма да коментирам още. Ще кажа само- Три Хил е един. Той е вечен, винаги ще ми е в сърцето. Такива моменти изживях с този филм, че накрая плаках като малко дете. обичам го. Hug Hug Hug Hug Hug

# 607
  • София
Изгледах, тъжно ми беше, хареса ми и не ми хареса.
Липсваха ми кадри от миналото и очаквах поне за минутка да включат Пейтън и Лукас.
Брук и Дан наистина се оказаха някакви крайъгълни камъни на сериала и съм супер доволна, че изградиха техните, а и останалте образи пълно, не оставиха въпроси, празни пространства и откровени недомислици. Такъв беше и "Приятели".

# 608
Здравейте
Влизам, тихо е, празно е и стъпките ми отекват в празната тема, като стара баскетболна зала, в която не е влизано от 10 години🥺 оправданието ми е, че чак сега изгледах сериала по HBOMax.
Бях попадала на него, когато го даваха (не помня къде), но не запомних нито денят, нито часа , в който го излъчваха и не можах да го гледам.
На кратко, харесах го много много😍
Любими ми бяха Лукас и Пейтън, затова сезоните без тях … стават😉 липсваше ми баскетбола от първите 4 сезона.
Сигурно отдавана сте забравили този сериал, и след него, сте имали други любими, но аз сега го изгледах и исках да споделя и да върна темата на първа страница😃😉

# 609
Ааа не сме го забравили.
Такъв сериал не се забравя.
Но бях прекалено разочарована за да продължа да гледам след 5ти сезон и така и не го догледах.
Всичко след 4 ти сезон е разтягане на локуми при всички такива проекти.
Да не говорим, че без Лукас и Пейтън не е същото. И накрая стана манджа с грозде.
Иначе любим сериал на цели поколения.

# 610
  • София
С него пораснах, как ще го забравя?

Вярно боза стана, от сантимент гледах до края.

# 611
И аз като видях, че са го качили в НВО го изгледах пак!
Първите сезони Heartpulse
След това наистина се размива, но го изгледах от първата до последната серия Simple Smile

# 612
  • София
И аз не съм го забравила. Продължавам да живея с музиката и цитатите от сериала. И аз се зарадвах като го видях качен в HBO и ще го изгледам пак лятото.

# 613
  • София
Аз следя актрисите в инстаграм и чат пат си гледам видеа в youtube за Пейтън и Лукас. Не можах да гледам, след като те си тръгнаха...2 серии май изтраях и повепе не можах. Другите са само сопили, драми. Нейтън и Хейли от самото начало ми бяха банални и не можех да ги изтрайвам.

# 614
Моята любимка е Брук.

Общи условия

Активация на акаунт