Анатомията на Грей - Тема 10

• 47 727
  • 735
  •   1
Отговори
# 210
обичам този сериал !!!!!!!!!!!!!!!! Simple Smile

# 211
# 212
  • София
Ей, този сериал ме прави щастлива!!

omm omm omm

# 213
Чак сега гласувах за любима двойка. Искам Марк и Лекси да се съберат Simple Smile и гласувам за тях, макар че харесвам и останалите двойки, които се заформиха в сериала.
Бен и Бейли нещо не мога да ги възприема, той ми е прекалено "хубавец" и зализан тип, бившият й мъж ми беше по-симпатичен.

# 214
  • София
Бен и Бейли нещо не мога да ги възприема, той ми е прекалено "хубавец" и зализан тип, бившият й мъж ми беше по-симпатичен.
Най-сетне някой на моето мнение Laughing Не си подхождат и според мен. А и самата Бейли не я възприемам в светлината на развълнувана ученичка. По ме кефи, като крещи на студентите Joy

# 215

А и самата Бейли не я възприемам в светлината на развълнувана ученичка. По ме кефи, като крещи на студентите Joy
thumbsup Даже и викаха "нациста"  hahaha hahaha hahaha hahaha

Тази седмица няма ли епизод?  newsm78

# 216
  • в сърцето на един мъж...
Season 7, Episode 3: Superfreak
Original Air Date—7 October 2010

Утре по торентите Wink

Аз пък ги харесвам Бейли и Бен. Все пак и в живота се случва някой супер готин да е с някоя смотла и въпреки това да са щастливи заедно Peace

# 217
  • София
И аз последния път се питах какво толкова й харесва... И си отговорих много просто: Всичко онова, което и ние й харесваме! Тя е страхотна! Heart Eyes

# 218
Ами да видим - умна, начетена, остроумна, с огромно и добро сърце, работлива, добра майка, добър лекар... Та това си мисля, че не е никак малко, за да се хареса на някой, пък било то и леко пълна и не особено красива Wink

# 219
  • София
Именно. Не разбрах паралела със супер готиния и смотлата Rolling Eyes Тя изобщо не е смотла. Просто според мен някой по-стабилен и не толкова очебийно секси мъж, пред който да не пелтечи като развълнувана девственица, ще отива повече на образа й. Не знам, има нещо в очебийно секси мъжете, което ме кара да ги "олекотявам", не мога да ги възприемам сериозно, нито като половинки на сериозни жени. Май съм сексист в женски вариант Blush

# 220
Ами айде не смотла, но не е красива, нито слаба. Това имах предвид. А той е секси и спортен тип. Но въпреки това явно си падат един по друг, а и има нещо в самата двойка, което ме кара да ги харесвам и да смятам, че тя има бъдеще с него. Пък и лошо няма да пелтечи Laughing

# 221
  • Ню Йорк
Само да попитам Simple Smile Катерина Скорсоне от "В неизвестност" ли ще се появи като сестрата на Дерек? Защото аз честно казано оставам с това впечатление Wink

# 222
Само да попитам Simple Smile Катерина Скорсоне от "В неизвестност" ли ще се появи като сестрата на Дерек? Защото аз честно казано оставам с това впечатление Wink

Точно тя е  Peace

# 223
Да, мисля по-скоро като Белинда, твърде ми е сладникав Бен, а иначе Бейли много я харесвам, стабилна жена, във всякакъв смисъл.
Нищо ново, но... нямам търпение за новата серия.

# 224
  • UK
А, Катерина Скорсоне ли е сестрата на Дерек? Много е сладка. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт