Анатомията на Грей - Тема 10

• 47 383
  • 735
  •   1
Отговори
# 495
  • София / Пловдив
Може ли няколко реда в бяло? За последната серия...  Hug

# 496
Видео от новия епизод
http://www.youtube.com/watch?v=lgrJtW6kiLo

Може ли няколко реда в бяло? За последната серия...  Hug

За 8 епизод ли искаш бяло? Rolling Eyes

# 497
  • София / Пловдив
Да, нали той е последният излъчен?

# 498
Ами то има писано назад, но ето накратко. Според мен няма смисъл да е в бяло, след като мина вече толкова време, но все пак...

ББВ болницата дойде някакъв политик от близкия изток тайно и Оуен, Теди и Дерек го оперират. Кристина решава да направи парти в новия си дом по съвет на Кали, която и помага. Всички искат да накарат Кристина да се върне в болницата, но Дерек смята, че това не е добра идея и отива малко по-рано на партито за да я предупреди. След това отиват на покрива на сградата мисля и си говорят. Алекс разбира, че брат му също е шизофреник като майка му. Спасява живота на едно дете с идея за операцията му, която Д-р Старк (завеждащия педиатрията след като Аризона заминава) си присвоява, но шефа разбира чия е била първоначално. Почти щеше да прави секс с Ейприл, но накрая и се разкрещява и си заминава, а Ейвъри тръгва да го бие на партито. И това е общо взето мисля. Simple Smile

# 499
  • Разпиляна във въображението
Ейвъри малко преигра като нашамари Алекс. Все пак онзи не се възползва

# 500
  • София / Пловдив
  bouquet

Дом.ми компютър се скапа, в нотбука нямам свободна памет, а на служебния не мога да тегля.

# 501
От както в сериала започнаха да ни запознават по-отблизо с Ейприл, вече я харесвам.

Много ми хареса как Ейвъри натупа Алекс- заслужаваше си го. Ето такива приятели трябва да има човек... А Алекс се отнесе много грубо с Ейприл.Confused

# 502
  • в сърцето на един мъж...
Аз си мисля, че Ейвъри не беше прав. В крайна сметка и двамата са големи и сами решават какво да правят. Ейприл видя, че Алекс не е добре и през цялото време му се вреше. Та в в случая получи това, което търсеше. Все пак Алекс не стигна до края, което е плюс за него. А тая Ейприл все повече и повече ме дразни Confused

# 503
  • София
в в случая получи това, което търсеше.
Хе-хе, звучиш точно като адвокатите на изнасилвачите, които винаги акцентират върху това, че жертвата е била с къса пола и изкарала един танц с насилника в дискотеката, пък после взела, та не му пуснала, не я е срам Laughing
И на мене Ейприл ми е противна, ама да изчукаш за пет минути някой, дето се е "пазил" 30 години, малко...не върви, нали Laughing Друг е въпросът, че дори не мога да си представя защо би се пазил някой 30 години, но това само потвърждава мнението ми за нея, че не е в ред, а не оневинява Алексчо, мамин сладък  Flutter
Бях чела някъде че актьорът имал 4 или 5 деца, уаааау Shocked

# 504
Е не звуча така. По-скоро искам да кажа, че след като я бъзикаха толкова много, тя просто реши да се оттърве от това бреме, но просто не избра правилния човек. А и тя наистина търсеше нещо, което Алекс няма как да й даде. Той не е нито внимателен, нито съпричастен, нито ще я преведе бавно и полека през това. Той просто е много специфичен като образ - трогват го децата, но за възрастните е глух и сляп, а като се има предвид отношението на жените в живота му, според мен в случая няма за какво да го виним. Да не говорим, че той отиде да се извини, вместо това го ступаха, което не беше правилно Wink

# 505
Още едно клипче от следващия епизод. Simple Smile
http://www.youtube.com/watch?v=WsHzvOKcFog

# 506
  • София
Точно така, достатъчно голяма е тази Ейприл, достатъчно ясно съзнава, какъв човек е Алекс, за да очаква друго отношение от него. Наистина хем е лошият Алекс, хем наистина все се грижи за някой, не се сещам за него някой, да се е погрижил  Naughty
Но той ми е любимец и сигурно съм предубедена малко  Wink

П.п. много ме изкефи Шефът, като каза- Алекс спаси едно дете топче за пинг понг, нищо не му убягва, голям Човек е  Peace

# 507
Днес ще има ли серия, че не съм в час  Simple Smile

# 508
Днес ще има ли серия, че не съм в час  Simple Smile

http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=112abc926a59f4f5b … dc4843476ece627ee

# 509
Много благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт