Звездни компромати-76 част

• 48 924
  • 736
  •   1
Отговори
# 240
# 241
  • ...край Дунава
Тия снимки на Роби от кога са? Много косъм много нещо. #Crazy Като от първобитните ми е. ooooh!

# 242
Само на мен ли Асдис  ми изглежда трътлеста и на фотосесията за списанието и сега при Евгени? Вярно, че беше родила нам си колко деца...  Whistling

# 243
Вие само чакайте да започне новото "риалити" на БТВ  Mr. Green Но би трябвало да има отделна тема, че тогава компромати ще има бол  Peace

# 244
Тия снимки на Роби от кога са? Много косъм много нещо. #Crazy Като от първобитните ми е. ooooh!
Нови са, те са за  новата му книга. Laughing И само да вметна, че това на главата му, са неговите кучета. Laughing Laughing

# 245
Любимата ми комбинация-анцунг и джапанки Mr. Green

# 246
Вие само чакайте да започне новото "риалити" на БТВ  Mr. Green Но би трябвало да има отделна тема, че тогава компромати ще има бол  Peace

кво реалити ще започне мило ?

# 247
  • София
Само на мен ли Асдис  ми изглежда трътлеста и на фотосесията за списанието и сега при Евгени? Вярно, че беше родила нам си колко деца...  Whistling

Аз съм я виждала на живо,нищо особенно  Peaceи да леко трътлеста и ниска Mr. Green

# 248

кво реалити ще започне мило ?

Цитат
BTV представя вторият сезон на документалното риалити „Нашите момичета – Звезди от Кориците“. Този път ще се запознаем от близо със „Златките” такива, каквито никога не сме ги виждали. В първите епизоди участват някои от най-горещите жени от кориците на мъжките списания – Златка Димитрова Мис Плеймейт 2009,  Биляна Йотовска – Мис Най-сексапилно дупе 2009, Мисис България 2007 – Марияна Маринова и Мис Ноември 2009 на „Плейбой” Елеонора Богданова. Продуцентите на „Supernova Media“ подсказаха, че още от най-популярните красавици от мъжките списания и звезди от поп-фолка се снимат в момента за бъдещите епизоди на предаването.Провокативни и чувствени, момичетата разкриват не само телата си, но имат смелостта да разголят и душите си пред зрителите на BTV. Ще видим уникални кадри от личния живот на красавиците и ще надникнем зад кулисите на конкурсите за красота и фотосесиите на мъжките списания. Но това, което само камерата на „“Нашите момичета” може да улови са емоциите, страховете и мечтите на тези жени. Освен еротични модели те са и майки, които възпитават децата си, грижат се за близките си, влюбват се и успяват в този жесток мъжки бизнес. Какво стои зад блясъка и лукса и каква е цената на успеха разказват лично „Нашите момичета – Звезди от кориците” всяка събота от 16ч. само по BTV.

Whistling

# 249
Боже мой Shocked Много кофти снимка, много...ще се гътне, яко я види Laughing

Joy Joy Joy даааааааа....

# 250

Аз съм я виждала на живо,нищо особенно  Peaceи да леко трътлеста и ниска Mr. Green
А в едно предаване на Горещо как беше оплюла българките  smile3555

# 251

Цитат
BTV представя вторият сезон на документалното риалити „Нашите момичета – Звезди от Кориците“. Този път ще се запознаем от близо със „Златките” такива, каквито никога не сме ги виждали. В първите епизоди участват някои от най-горещите жени от кориците на мъжките списания – Златка Димитрова Мис Плеймейт 2009,  Биляна Йотовска – Мис Най-сексапилно дупе 2009, Мисис България 2007 – Марияна Маринова и Мис Ноември 2009 на „Плейбой” Елеонора Богданова. Продуцентите на „Supernova Media“ подсказаха, че още от най-популярните красавици от мъжките списания и звезди от поп-фолка се снимат в момента за бъдещите епизоди на предаването.Провокативни и чувствени, момичетата разкриват не само телата си, но имат смелостта да разголят и душите си пред зрителите на BTV. Ще видим уникални кадри от личния живот на красавиците и ще надникнем зад кулисите на конкурсите за красота и фотосесиите на мъжките списания. Но това, което само камерата на „“Нашите момичета” може да улови са емоциите, страховете и мечтите на тези жени. Освен еротични модели те са и майки, които възпитават децата си, грижат се за близките си, влюбват се и успяват в този жесток мъжки бизнес. Какво стои зад блясъка и лукса и каква е цената на успеха разказват лично „Нашите момичета – Звезди от кориците” всяка събота от 16ч. само по BTV.

Whistling
миси  Hug
брей брей брей, звучи интересно, ще има компромати и още как  Laughing

# 252
Писмото на Божинов е много умерено и отговаря индиректно на всички незасегнати въпроси. Средно интелигентния човек разбира, че не е нужно да се навлиза в детайлите за да стане ясно посланието. Човекът прави огромен жест към семейството си с това писмо. Обаче и това не стига на някой хора тук, зор та зор да продължава да се нищи темата. За мен клюката за Николета и бременността й се разгърна с такива мащаби до голяма степен "благодарение" на писанията тук. Не упреквам никой, само изказвам мнение.... И няма да повярвам, че има връзка с Николета докато не видя снимка на двамата, която да ги компрометира. Иначе и аз се вързах, та зуумвах снимки от фейсбука й да гледам "отражението на Валери" в очилата й. Абе безумия...

# 253
Елеонора Богданова не ми е позната като име.
Това ще е сигурно нещо като "Футболни съпруги", от което изгледах 2 епизода и бях силно впечатлена, т. като винаги съм се чудела какво бих правила, ако не работя.

# 254

E, Мадона е все пак. Wink  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт