Подсъзнанието може всичко 30 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 82 623
  • 722
  •   1
Отговори
# 540
Abies , благодаря за материала.

Спомням си преди години ретиаи ни изпращаше Духът на Коледа на лични или по пощата. Тя се травожеше да не навреди на автора на този ритуал. Ако го има този ритуал е сто процента кражба.

# 541
  • Universe

Спомням си преди години ретиаи ни изпращаше Духът на Коледа на лични или по пощата. Тя се травожеше да не навреди на автора на този ритуал. Ако го има този ритуал е сто процента кражба.

Има го Peace
Подредени са така:
- Как да пишем желания по време на Новолуние и през най-мощния период по Жан Спилър /аз тук си познах стила на оформяне на материалите в темата... - дори големите и малките букви са същите Sad/ Съответно има и Картата на желанията
- Руска техника на 25-те желания
- Духът та Учителя Коледа

# 542
  • Tам през Атлантическия океан
 Confused

# 543
 Confused значи всичко е ясно за съжаление

Кражба на интелектуална собстевност и ако имате желание да се търси отговорност  Peace  чрез съд

може да се търси по точка....неоснователно облагодетелстване

Много лесно може да се докаже всичко, защото нещата от темата са съществували преди издаването на книгата

Последна редакция: вт, 12 окт 2010, 01:11 от humanis

# 544
Confused значи всичко е ясно за съжаление

Кражба на интелектуална собстевност и ако имате желание да се търси отговорност  Peace  чрез съд

може да се търси по точка....неоснователно облагодетелстване

Много лесно може да се докаже всичко, защото нещата от темата са съществували преди издаването на книгата

Само дето и темата тук не е собственичка на тази  " интелектуална собственост".И тук нещата са копирани от различни източници - статии,руски форуми и книги.Така че едва ли ще може да се търси нещо.Самите авторки могат да докажат ,че тези неща са съществували преди да се появят в темата.Пък и това не е единичен случай.Много от авторите които се цитират тук в тази тема също са плагиати.Особено пък руските.Сега даже се сещам за Правдина, която няма, ама нищо нейно. За съжаление ,това е Интернет.Ако пък ви стане много кофти, задайте си вие самите въпроса, колко от софтуера във вашето РС , филмите които гледате на него или пък книгите които сваляте от спиралата не нарушават законите за  интелектуална собственост.

# 545
nikolexa, така е
но болното е знаеш ли какво , че те даже не са си направили "труда" да променят дори подредбата  Confused хронологията на тази тема копирайки всичко 1:1  в книга  Confused

Да, това е форум и споделяме автори , книги , техники, цитати , мъдрости , притчи .... Тамата е като указател именно поради тази причина че всички заедно сме споделяли  не само прочетено но и личен опит , изживявания с вълшебствата за които сме научавали  и ползвали и оп този колективен Указател е "откраднат"  и преписан на тези две "авторки"  Sunglasses

От началото на тази тема съм и ми докривя  Confused  еЙ така мъчно ми стана , тъжно ......

Не се поддържа лесно тема такава каквато е сега в този прекрасен вид  , това значи автора да я следи редовно за да знае дали има нещо ново споделено от вс. нас тук и да го добави , в същото време  да запази споделеното , събраното до тук  Hug

lenny  hug

# 546

Има го Peace
Подредени са така:
- Как да пишем желания по време на Новолуние и през най-мощния период по Жан Спилър /аз тук си познах стила на оформяне на материалите в темата... - дори големите и малките букви са същите Sad/ Съответно има и Картата на желанията
- Руска техника на 25-те желания
- Духът та Учителя Коледа

Аз съм в шок...! Rolling Eyes  И какво ще става с тези две дами, изкопирали напълно нашата тема... ???  Thinking

# 547
nikolexa, така е
но болното е знаеш ли какво , че те даже не са си направили "труда" да променят дори подредбата  Confused хронологията на тази тема копирайки всичко 1:1  в книга  Confused

Да, това е форум и споделяме автори , книги , техники, цитати , мъдрости , притчи .... Тамата е като указател именно поради тази причина че всички заедно сме споделяли  не само прочетено но и личен опит , изживявания с вълшебствата за които сме научавали  и ползвали и оп този колективен Указател е "откраднат"  и преписан на тези две "авторки"  Sunglasses

От началото на тази тема съм и ми докривя  Confused  еЙ така мъчно ми стана , тъжно ......

Не се поддържа лесно тема такава каквато е сега в този прекрасен вид  , това значи автора да я следи редовно за да знае дали има нещо ново споделено от вс. нас тук и да го добави , в същото време  да запази споделеното , събраното до тук  Hug

lenny  hug

Desss,така е, но искам да кажа ,че и ние в тази тема не сме по-добри.Колко линкове на торенти  се споделят тук, неща които вместо да се купят се ползват по същия начин като са се ползвали от темата и двете авторки.Мисля си че  като хора занимаващи се с духовни практики не трябва да изразходваме толкова енергия в разнищване и обвиняване, тъй като и ние не сме за пример.Участвам активно в един български форум по фотография и там почти всеки ден някой се оплаква от "тия крадци",дето им ползват снимките без разрешение, но ако направиш анкета, на кой му е лицензиран фотошопа, едва ли ще надхърли 1%.Аз лично си мисля,че авторките нямат никакъв шанс.Първо бг пазара е твърде малък,залят е от езотерична литература,после след някой друг ден ,някой ще сложи и тяхната книга в спиралата.Това е.Тяхнтото copy/paste ще бъде заменето с друго такова.Даже може и да не могат да си платят разноските по издаването.Тъй де- карма му викат- като си решил да се обогатяваш с чуждия труд, плащаш.Така ,че дайте енергията си за нещо позитивно във своя си живот.

Последна редакция: вт, 12 окт 2010, 03:47 от nikolexa

# 548
Абе хора, къде ви отиде позитивното мислене, оглеждането в огледало и пр неща, за които си пишете всеки ден? Или сами не си вярвате?
Колкото повече хора си правят труд да разпространяват ценни неща - толкова по-добре. А и нали вярвате, че всичко се връща... Тогава не берете грижа за тия, които не са посочили бг мама и темата Подсъзнанието може всичко  Grinning Погледнете нещата от друг ъгъл - че и вие сте дали нещо на читателите на България (нищо, че те не знаят имената ви; със сигурност няма дълго да помнят и имената на авторките).

Съгласна съм, че би било добре да си направят труда поне да променят нещо,  Peace но....
никой няма да забогатее от тази книга! Малко галене на егото - това е книгата  Wink

Лени, поздравления за труда!   Hug newsm51

# 549
nikolexa, и е така както пишеш и не е точно. Да и в тази тема се копират много неща, но не се искат пари за това, а и обикновенно се цитира източник-а. В случая с книгата, доколкото разбирам всичко е копирано едно към едно, не е споменат източника на материалите, както и въпросната книга не се раздава безплатно, а се продава. Но и аз днес като се замислих, не мисля че въпросните "авторки" биха спечелили много. Да ще продадат някое и друго копие, но при такъв голям избор на езотерична литература надали ще имат голям успех.  Peace Съгласна съм, че е добре да се концентрираме върху положителни неща. В същото време не ми се иска да им се размине просто ей така. Някак не ми се вижда спреведливо. Дано да се намери някакво решение. Всъщност в книгата има ли някакви материали, които не са дадени в темата? Някой знае ли повече?

tonimar, много си права. Виж ако книгата се раздаваше безплатно на читателите в България както всичко това е безплатно във форума, тогава да тази тема е дала нещо на читателите. Ама някой да изкарва пари... абе не е правилно някак. Иначе че всичко се връща, това ясно.  Peace

# 550
sv_harmony, и аз не виждам справедливост не само в такава постъпка, в много други.  Peace Но "Дай ми сили да променя всичко, което зависи от мен". А това, което зависи от мен, съм аз самата. Опитвам се да не съдя и да не отсъждам правилно-неправилно. За мен нещо е неправилно, а за друг - правилно (понякога се сещам да си го припомня). Никой не е прав, никой не е крив; и никой не е виновен за нищо в живота. Всеки го живее така, както го разбира на момента.
Пожелавам на авторките на книгата да използват спечелените пари за нещо полезно за тях. И следващия път да напишат нещо наистина свое, или поне да посочат източниците, които са използвали.

# 551
sv_harmony, и аз не виждам справедливост не само в такава постъпка, в много други.  Peace Но "Дай ми сили да променя всичко, което зависи от мен". А това, което зависи от мен, съм аз самата. Опитвам се да не съдя и да не отсъждам правилно-неправилно. За мен нещо е неправилно, а за друг - правилно (понякога се сещам да си го припомня). Никой не е прав, никой не е крив; и никой не е виновен за нищо в живота. Всеки го живее така, както го разбира на момента.
Пожелавам на авторките на книгата да използват спечелените пари за нещо полезно за тях. И следващия път да напишат нещо наистина свое, или поне да посочат източниците, които са използвали.
Съгласна! Peace

Всеки сам носи отговорност за своите помисли и действия.
А иначе nikolexa ако тръгнем от кой има ,кой няма лицензиран  Уиндоус -значи ли това,че ако ползвам Линукс,мога да си правя каквото искам?Не в лицензите е причината,а в мисленето.Това е дребнаво и незаслужаващо внимание,.И това,че сме  загубили енергия  покрай тези дами,няма нищо позитивно.И не е редно да търсим вина в дадения случай,Тони хубаво го е написала-приемете,че така знанието се разпространява за всички,и за тези,които нямат интернет,и компютър в къщи.А издаването на книга не е и толкова евтино,че да се раздават безплатно. Peace

Последна редакция: вт, 12 окт 2010, 06:08 от СИНЬО МЕЧТАНИЕ

# 552
  • София-в сърцата на моите деца
Тони хубаво го е написала-приемете,че така знанието се разпространява за всички,и за тези,които нямат интернет,и компютър в къщи.
 Hug

# 553
sv_harmony, и аз не виждам справедливост не само в такава постъпка, в много други.  Peace Но "Дай ми сили да променя всичко, което зависи от мен". А това, което зависи от мен, съм аз самата. Опитвам се да не съдя и да не отсъждам правилно-неправилно. За мен нещо е неправилно, а за друг - правилно (понякога се сещам да си го припомня). Никой не е прав, никой не е крив; и никой не е виновен за нищо в живота. Всеки го живее така, както го разбира на момента.

Peace

Издаването на книгата не е и толкова скъпо за да, струва 12лв колкото мярнах, че е цената. Незнам всъщност тази книга издига други въпроси в по-глобален мащаб, за които могат да се водят дълги дискусии като например каква е паричната стойност на езотеричното знание - дали трябва да се раздава безплатно или на достатъчно ниски цени, за да е достъпно за всички. Както и за баланса между пасивност и автивност и доколко е добре човек да променя гледната си точка, за да се "напасне" на случващото се и кога трябва да вземе действие за да "оправи" някаква ситуация. Незнам дали тези въпроси са за дискусия в тази тема, просто ми се въртят в главата и реших да ги споделя.  Peace

# 554
Забравих колко удухотворени има тук  Blush 'е явно не съм а и не искам да съм такава  

Осъдих , не одобрявам това което са направили мацките, ядосах се - мина ми  Simple Smile

Трябва да си светец за да изпитваш само позитивни чуства  Flutter и да нямаш грам отрицателни емоции и противоречие   Sunglasses

Ще "припомня" това :

Хубав ден  Hug

при мен е нощ  Wink от другата страна съм

и си лягам  Wink

Общи условия

Активация на акаунт