Запленяваща сърцето / Gönülçelen / по ATV в петък от 20:10 - Тема 47

• 26 235
  • 745
  •   1
Отговори
# 75
Сещам се за неговата продуцентска фирма, Ирра беше дала координатите и в търговския регистър на Турция, 

дали там ме може да се намери актуални е-meil и други на Джансел.

А а също неотдавна имаше пост за продуцентската къща на Томрис, там също би могло да има актуални меили и адреси.

На тези адреси  Джансел със сигурност ще получи поздрава newsm78 newsm78

# 76
  • Разград
И още едно клипче.

http://www.dailymotion.com/video/xevslq - Cansel Elçin'in Doğum Günü

# 77
Нерде сте момичета? Да не сте заминали на РД на Джансел  newsm78 Има ли купон  Party Party Party

# 78
Нерде сте момичета? Да не сте заминали на РД на Джансел  newsm78 Има ли купон  Party Party Party
Уси, тука съм. Остават ми 2 минути от серията и ще покоментирам.

# 79
  • Добрич
Добър вечер на всички. Съжалявам, че на последък не мога да вземам дейно участие, но много ми стана интензивна програмата, много ми липсват разговорите с вас. Но тъй като и това време ще отмине, надявам се скоро, и на моята уличка ще изгрее слънцето.
Първо и от мен честито на рожденика.
Второ много се радвам, че Тинчето е успяла да се присъедини отново към нас.
И трето за серията: мисля, че Мурат,като Свети Петър, се отрече три пъти от любимата си , това му гарантира обаче много мъчна но доживотна любов към нея.

# 80
Как ли протича РД на Джансел тази вечер?   newsm78 Аз ви предлагам една хубава българска песен

http://vbox7.com/play:f136300a

и почерпка като за парти

# 81
Добър вечер на всички. Съжалявам, че на последък не мога да вземам дейно участие, но много ми стана интензивна програмата, много ми липсват разговорите с вас. Но тъй като и това време ще отмине, надявам се скоро, и на моята уличка ще изгрее слънцето.
И трето за серията: мисля, че Мурат,като Свети Петър, се отрече три пъти от любимата си , това му гарантира обаче много мъчна но доживотна любов към нея.
[/color]
Доки, не мОЙ с лошо. Ние чакаме в 21 епизод прегръдки, целуФки и още нещо  #Crazy

# 82
  • Добрич
Уска къде са ти клещите за тоз омар?

# 83
Па и Джансел ако ни дойде на гости, купона ще е на МАХ  Rolling Eyes

# 84
Уска къде са ти клещите за тоз омар?
Доки, от мен омара, от вас клещите и Хасрет. Ако осигурите и жертвата на Хасрет, всичко ще си е на мястото. Марулката си е в чнийката  hahaha

# 85
  • Добрич
[/color]
Доки, не мОЙ с лошо. Ние чакаме в 21 епизод прегръдки, целуФки и още нещо  #Crazy
Ей, ама аз не с лошо, напротив това сравнение е точно в смисъл, че той ще се предаде по бързо дори от колкото иска в нейна власт, на Хасрет имам в предвид. Ох и аз само как чакам да се захапят пак, нямам търпение.

# 86
Доки, нерде ти аватарчето, аз нещо не го виждам  Shocked

Появи се, видях го.

Последна редакция: пн, 20 сеп 2010, 22:15 от zmiyata777

# 87
Как ли протича РД на Джансел тази вечер?   newsm78 Аз ви предлагам една хубава българска песен

http://vbox7.com/play:f136300a

и почерпка като за парти

Ах, от кога не съм я слушала тази песен, много ти благодаря, че я сподели с нас.....

# 88
Уси, мерси много за поздрава и почерпката! Hug Hug

За епизода
Страхотен! Туба, Джансел, Онур и другите актьори са перфектни!
Снощи сте имали итнересна дискусия относно отношението на Мурат. Някои твърдяха, че се държи така, защото осъзнава, че на практика е "зависим" от Хасрет, други виждат, че той се страхува да не би Хасрет да стане като другите в новата й среда. Уси, каза, че и тя би се държала така, ако я отхвърлят по този начин. И така, с всичките твърдения съм съгласна. Малко се връщам назад, но отново се сетих за тирадата на Хасрет в края на 17-та серия. За мен това са страшно обидни думи, да не говорим пък за Мурат. Да оставим настрана пеенето в кръчмата, тя му каза, че щом страдала, какво значение имала музиката, обвини го, че се грижи за собственото си реноме и т.н. Омаловажи целият им труд. Тя обиди онова, което беше част от живота му, което за него беше невероятно важно- музиката и качването на сцената (неговия най-важен проект). Та, отклоних се. Не усещам държанието на Мурат в този епизод като обиждане. Той просто се държа така както се държа Хасрет, когато го заряза пред вратата под дъжда, а именно като чужд, непознат. Мурат й каза цялата истина за средата, в която Левент иска да я лансира. По- късно продуцентът доказа твърденията на композитора, като обясняваше на Хасрет как трябва да е безчувствена, егоистична, да привлича вниманието върху себе си.
Ще има продължение. Извинете, че стана толкова дълго!

Малее, аз докато го напиша, са се появили 7 коментара!

# 89
Лийче, пиши си мила, различните гледни точки винаги са ми интересни- Макар, че ние с теб комай сме с доста близки мнения.

Общи условия

Активация на акаунт