Запленяваща сърцето / Gönülçelen / по ATV в петък от 20:10 - Тема 47

• 26 433
  • 745
  •   2
Отговори
# 165
Тук има интересни неща от вчера е статията но и пак много измислици - премислици
от тук-от там и най-вече от форумите май Rolling Eyes
Дориана - благодарности  bouquet

# 166
Щерева,какво имаш впредвид под избирателно отговаряне
 newsm78 newsm78 newsm78

# 167
  • София
Момичета, изгледах серията чак сега - на няколко пъти я прекъсвах. При вас е сигурно един и половина, тук е единайсет и половина. Wink
Серията, колкото и песимистична и отчайваща да беше, ужасно много ми хареса. Обаче странно нещо - Селин принципно много ми харесва като жена и като замисъл за ролята й - много нежна и някак ефирна ми се струва. Обаче сега какви погледи вадеше - ряпа да ядат злобните погледи на Хасрет към камерата! Shocked Shocked Предположих аз, че ще я "съживят" Селин, но мислех, че това ще е някъде по-нататък в сериала.
Харесва ми също това, че Етем все повече и повече си мени мнението за Хасрет - към добро.
Саиме ханъм лека-полека се опитва да се сближи с дъщеря си и мисля, че вече се забелязва някакъв прогрес в това начинание - още повече, че Гюлназ също вижда привързаността, любовта и добрите намерения на Саиме към "драгоценната й сестричка". И тя ще помага вече за връзката дъщеря-майка.
И, разбира се, Левент. Кефи ме като герой, но сега вече прекалява. Ако има приказка: "Жената за любов е готова на всичко" - еми, че той точно това прави. Озвери се малко или много, започна да сее забрани за Хасрет, да я командва, да я държи постоянно под крилото си... Rolling Eyes Rolling Eyes

И, най-вече, в серията ми хареса това, че Мурат тайничко гледа и наблюдава Хасрет, а после се прави на "дръж ми шапката". hahaha Ебаси пичът. hahaha hahaha hahaha

# 168
 newsm78 newsm78 newsm78
Отговаряш само  на определени участници !

# 169
И аз да се намеся.
Първо Джансел и Берен след снимките на съвместния  сериал са имали връзка но е била краткотрайна.
Джансел в началото на снимките на ПС е бил с Езги.Това ,че има връзка потвърди в едно интервю в нощното предаване по телевизията .В края на сезона на ПС обяви че си търси партньорка  в живота.
От миналата година се говори ,че Туба това лято ще се жени за Сами .
Не знам по какви причини  почнаха да излизат статии ,че той е ревнив и тя е притеснена от този факт.През лятото се разминаха със съвместната почивка.Свадба нямаше.
Повече факти нямам но заключения мога да правя.

Кукамбер,
не искам да споря, но твоите доводи долу не са факти а отново преположения и персонални тълкувания. Не че това има някакво значение, но все това не е някава достоверна информация:
1. Cansel и Берен че са имали краткотрайна връзка пак са само клюки и нищо не е потвърдено. Ако имаш някакв link много ти се моля прати ми ще ми бъде безкрайно интересно, ащото те наистина имат много влюбен вид във HS
2. Cansel в нощното предаване просто каза че не е сам, но не каза че е с Езги
3. Cansel  каза че се надява да намери голямата любов отново доста общо без някаква конкретика.
4. Аз също не съм виждала някава информация, че Туба не е карала ваканцията си със сами. Напротив имаше снимки и съобщения че ще бъдат във ваканция заедно. Доколко е вярно е отделен въпрос, но при всички случаи е повече от просто фенски преположения.
Спирам с този въпрос и извяниявайте много. Знам че ще отнеса един куп хули, но спирам защото нямам нужда от негативни емоции за толкова несъществени неща.
Приятна вечер на всички.

# 170
 newsm78 newsm78 newsm78

Отговарям само когато имам време,което тези дни е доста ограничено.А и не мога да коментирам мненията на всички.Коментирам там където мога да изкажа някакво мнение,независимо от кого е писано.За в бъдеще ще се постарая да обърна повече внимание на твоите размисли и да ти отговоря.
Но Ринка, Ети,Алекс,Уси са допринесли много,много за темичката ни и от уважение и признателност винаги си пиша мнението за техните постове.Мисля,че в това няма нищо лично и лошо.

# 171
Тинче,чудесно е,че отново си с нас в темичката.Дори не очаквахме да е толкова скоро,но е чудесно Hug Hug HugТова е то да си ЗАПЛЕНЕН и ПРИСТРАСТЕН!!!!!!!

# 172
 newsm78 newsm78 newsm78

Отговарям само когато имам време,което тези дни е доста ограничено.А и не мога да коментирам мненията на всички.Коментирам там където мога да изкажа някакво мнение,независимо от кого е писано.За в бъдеще ще се постарая да обърна повече внимание на твоите размисли и да ти отговоря.
Но Ринка, Ети,Алекс,Уси са допринесли много,много за темичката ни и от уважение и признателност винаги си пиша мнението за техните постове.Мисля,че в това няма нищо лично и лошо.

Аз само отбелязах това което ми е направило впечатление !
Нищо повече!

# 173
Лека нощ!

# 174
Добро утро!

заповядайте на кафе или чай- според предпочитанията!

А на Хасрет и Мурат им даваме още само три дни за да си спомнят хубавите  моменти и да спрат да се инатят!

# 175
  • Пловдив
  bouquet Добро утро, мила Ринка мерси за кафето и чая, а и за красивите снимки. Много обичам кадрите от танца им в 17 епизод, много е чувствен и е всъщност прекрасен старт на деня.

# 176
Добро утро! Хубав ден на всички!
Ринка мерси за кафенцето и за хубавите снимки  bouquet
Дано днеска да ни пуснат  фрагманче много ще ни зарадват Hug
Поздравявам всички с това клипче .Клипчето е направено с колажи на Ринка.
http://www.facebook.com/#!/video/video.php?v=1189104023376

# 177
Здравейте момичета,
добро утро и от мен!
Интересна е тази полемична история...Докато стъпят на едно стъпало двамата, ние много ще ги дискутираме. Всъщност, въпросът достатъчни ли са чувствата да попълнят пропастта м-у двата свята и до къде може да те издърпа емоцията, е много богат на варианти. И проблемът се обмисля не само в този сериал, но и кажи речи във всяка втора история, книга, филм по света...

# 178
Здравейте момичета,
добро утро и от мен!
Интересна е тази полемична история...Докато стъпят на едно стъпало двамата, ние много ще ги дискутираме. Всъщност, въпросът достатъчни ли са чувствата да попълнят пропастта м-у двата свята и до къде може да те издърпа емоцията, е много богат на варианти. И проблемът се обмисля не само в този сериал, но и кажи речи във всяка втора история, книга, филм по света...

Шеди, чувствата няма да са достатъчни, но са добра основа за начало! Пътят им ще е осеян с трудности и противопоставяне, но ако чувствата са наистина силни  пропастта между двата им свята ще се запълва непрекъснато докато в един прекрасен ден ще осъзнаят, че вече я няма!
Какъв вариант на извървяване на пътя един към друг са ни подготвили сценаристите ще узнаваме от петък в петък! Но няма съмнение, че ще ни държат в напрежение непрекъснато!  smile3521 smile3521 smile3521

Ети, благодаря за клипчето! Радвам се че са харесали някои от колажите ми! Винаги ги правя с мисъл за някаква идея, която да внушават!

# 179
Добро утро  Hug,

Рина благодарности за сутрешното кафе и чудесната компания smile3525 smile3525 smile3525

За тонус

Общи условия

Активация на акаунт