Запленяваща сърцето / Gönülçelen / по ATV в петък от 20:10 - Тема 47

• 26 457
  • 745
  •   1
Отговори
# 195
Според мен това е Селин.Незмам как е ощеляла но според мен още след първите публикации във весника след  концерта е започнала  да се интерисува коя  е Хасрет и да я следи.Мисля,че тя направи снимките от вечерята с Левент и ги е дала на пресата.Ръката която снимаше с апарата беше женска ръка.Интервюто с Хасрет беше по късно.Мисля,че след като Селин чу изказването на Хасрет в интервюто ще се озлоби още повиче и ще направи големи мръсотии.Най вероятно тя долови с каква любов Хасрет говори за Мурат и това няма да и хареса изобщо.

# 196
Здравейте и приятен обяд!!!  Времето тук в София е хубаво надявам се  да е така и в по-голямата част от България . 
Бих искала да се включа с мнението си за Селин.
Аз мисля ,че наистина е Селин.Тя ще бъде асистентка на Мурат в университета.Той преподава пиано и асистентката му трябва да свири на пиано,защото асистентите водят упражненията на учениците  .Доколкото си спомням Селин е била много добра пианистка. Малко вероятно е да има сестра близначка ,която също да е пианистка.
Колкото до логиката на сценаристите едно мое обяснение.
След падането Селин изпада в продължителна кома.Отначало не се интересува от Мурат но снимката във весника след концерта я провокира ,а интервюто на Хасрет я настройва още по-силно срещу Мурат.Може би ще търси отмъщение или ще плете интриги  в общи линии ще се яви като катализатор на много непредвидени обстоятелства.
Мисля ,че на драмата ПС / тъй като комедията  свърши/и трябва отрицателния герой,тъй като Левент не може да изпълни тази мисия.Той ще се колебае между приятелството  на Мурат и интереса си към Хасрет Ако сценаристите вкарат нов персонаж ролята му трудно би се развила тъй като Мурат и Хасрет вече гледат един към друг и едва ли биха обърнали внимание на непознат човек.
Това е накратко моята теория

Ясно е защо връщат Селин в играта. Наистина нова героиня трудно би могла да бъде конкуренция на Хасрет за сърцето на Мурат. Трябва да има интрига, за да има по-висок рейтинг. За Левент си мисля, че ще си остане приятел на Мурат и ако е убеден в чувствата на Хасрет и Мурат един към друг, няма да предприеме нищо против.

# 197
Привет Hug

Ако Селин тръгне да отмъщава значи наистина не е добре психически. За какво ще отмъщава? Тя знаеше, че Мурат не е истински влюбен в нея, но не се бори за него, а избра по-лесния вариант и сега се връща и си иска стария живот, така не може Naughty Naughty Naughty Дано сценаристите не измислят история със загуба на паметта, че е изтъркано Tired

# 198
Възможно е Левент  съзнателно или не  да участва  в някои  от  комбинациите на Селин но няма да е основен играч.Селин болезнено изживя,че Мурат никога не и каза ,че я обича и отмъщението и към Мурат а по- късно и към  Хасрет е подготвяно и продължава да се подготвя.Незнам защо но ми се струва ,че без да се усети  Несрин също ще се замеси.

# 199
# 200
Не скъпа не си права  всяко момиче до последно се надява да чуе тези думи.А не знаем и обкръжението на Мурат дали не способствало за това нейно убеждение

# 201
  • София
Ети пак ни радва с клип! newsm10 newsm10 newsm10

Hasret ve Murat - How Deep Is Your Love

http://www.youtube.com/watch?v=f6_LLIAyIEY

За мен си е пълна изненада! Благодаря!
smile3525 smile3525 smile3525

Ети благодаря ти - клипа е чок ама чооок гюзел

# 202
  • София
Ринка снощи нещо се губеше по трасето, а днес намират това в нета - имаш ли аджеба логично обяснение или съм много нахална с въпроса newsm78

# 203
Според мен Селин ще отмъщава за проваления  живот, за който си е мечтала.
Предполагам и за тях важи поговорката "Аз не сакам да съм добре ,сакам Вуте да е зле"

# 204
Ринка,сигурно ще е много вкусен чаят от тази чаша. Като надигаш и той те поглежда така нежно,мило ,чак може да не разбереш какво пиеш. Наистина е много чаровен Джани,има такива хубави черти,мисля, че се различават от стандарта за мъжете в Турция. Пък и освен красота,има и интелигентност,чувство за хумор - изобщо съчетание от всичко най-доброто за ЕДИН СПОЛУЧЛИВ СПЪТНИК В ЖИВОТА И БАЩА НА ДЕЦАТА ТИ. Дано я намери и да е щастлив с нея,която и да е тя...

# 205
Привет на запленените сладурани! Hug Hug
Ети, невероятен клип! Чудесна си! Hug newsm51
Фенче, Ринка, колажите ви са супер! Hug newsm51

Ама вие май сте почти сигурни, че Селин ще отмъщава? Не забравяйте, че при сценаристите нещата не са както при нас.
Мисля си, че може би тя ще иска да си върне Мурат, но като се опитва да злепоставя Хасрет пред него, по някакъв начин да ги раздели.

# 206
Ринка,сигурно ще е много вкусен чаят от тази чаша. Като надигаш и той те поглежда така нежно,мило ,чак може да не разбереш какво пиеш. Наистина е много чаровен Джани,има такива хубави черти,мисля, че се различават от стандарта за мъжете в Турция. Пък и освен красота,има и интелигентност,чувство за хумор - изобщо съчетание от всичко най-доброто за ЕДИН СПОЛУЧЛИВ СПЪТНИК В ЖИВОТА И БАЩА НА ДЕЦАТА ТИ. Дано я намери и да е щастлив с нея,която и да е тя...
newsm10 newsm51

# 207
Личи ,който иска да си върне любимия ,едва ли ще започне с компромати.
Ако имаш добри намерения има други начини.

# 208
И аз си мисля,че намеренията на Селин не са чисти. Защо иначе ще се дегизира?

# 209

Ама вие май сте почти сигурни, че Селин ще отмъщава? Не забравяйте, че при сценаристите нещата не са както при нас.
Мисля си, че може би тя ще иска да си върне Мурат, но като се опитва да злепоставя Хасрет пред него, по някакъв начин да ги раздели.

Момичета,  Hug
Ети,
много хубаво клипче  си направила.newsm10 newsm51
Ринка,Фенче,
браво и на вас за колажчетата. newsm51
Аз също си мисля,че Селин ще се опита да си върне Мурат,ще го обърка,както и понякакъв начин не само ще злепоставя Хасрет пред Мурат,но и може по лоши неща да измисли за Хасрет. newsm78
Но много си мисля за тази рокля която купи Мурат,на кой ще я подари. newsm78
Дали няма да иска да предизвика ревността на Хасрет и да я подари на асистентката си/естествено без да знае,че това е Селин/или на ученичката си,защото те ще остават след лекции или по време на почивката м/у часовете той ще и преподава.А това няма да остане незабелязано от Хасре или Селинт. #Cussing out      

Общи условия

Активация на акаунт