Запленяваща сърцето / Gönülçelen / по ATV в петък от 20:10 - Тема 47

• 26 466
  • 745
  •   1
Отговори
# 225
Разбира се че може, роклята е в конака или в колата му, Селин като нето негова асистентка със сигурност ще има достъп до третия етаж или до колата,

в университета е видяла вече Хасрет с такава,

защо да не спретне интрига, че и е подарък от Мурат?

А и това е вариант. newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

# 226
Цитат
А може ли да предположи,че бившата му любима е жива,никога.    
Та той я видя тя как полетя през балкона и се размаза на земята

Така е newsm10,   от това противопоставяне идва и моето съмнение - от една страна той е свидетел на смъртта и , от друга няма да я познае newsm78

# 227
Момичета,направо паднах под масата от изказването на Морганчето от другия форум :дано не ми се сърди,че и вас развеселявам с тези думи/ :  Тейзето, напроти гледам и се е отворила втора клапа и тъпче ли тъпче, тез сърми как ги пускаше като в  мивката  взе ми акъла, то не уста, ми хамбар направо

# 228
Няколко гифчета от 20 епизод:

# 229
Няколко гифчета от 20 епизод:

Ринка,
много са хубави,ще си крадна едно да знаеш. Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 230
Струва ми се , че потенциалната "мишена " на Селин, ако е тя , не е  Мурат , а Хасрет!

# 231
Струва ми се , че потенциалната "мишена " на Селин, ако е тя , не е  Мурат , а Хасрет!

Възможно е, но аз го виждам във вариант иска да си върне Мурат и Хасрет е пречка

# 232

Защо Хасрет, дори тя да не съществуваше в живота на Мурат дали той би се събрал със Селин Naughty Според мен - не. Селин ако беше умна щеше да го е разбрала. Той няма да и прости лъжата, нито тези 2 г през които се съвземаше от преживяното.

# 233
          Я вижте, момичета,някой си мечтае Туба до друг красив мъж, и то много красив...

# 234
Цитат
Той няма да и прости лъжата, нито тези 2 г през които се съвземаше от преживяното.

newsm10 newsm10 newsm10 Така е, това е непростимо, тя го е пратила в ада образно казано, може би той е чувствал вина за това ,че се е самоубила, и изведнъж  - излъган, веднъж в преценката си относно това какъв човек е била и втори път в чувствата си, силно привързан към човек който е способен на подобно нещо

# 235
Ако заложат на версията да не е Селин, а нейна сестра и/или близначка  или двойничка,

интригата би била по завързана, дали ни харесва или не, но наистина е трудно да се измисли нещо ново.

Например тази сестра може да не отмъщава, а да е завижда на сестра си,

например са разделени при осиновяването и не е попаднала в добро семейство,

завижда на сестра си за това и за Мурат, влюбва се в него и т.н.   ooooh!  hahaha

Наистина много досадно и сапунесто, надявам се  да ни предложат нещо по оригинално.   

# 236
  • София

Защо Хасрет, дори тя да не съществуваше в живота на Мурат дали той би се събрал със Селин Naughty Според мен - не. Селин ако беше умна щеше да го е разбрала. Той няма да и прости лъжата, нито тези 2 г през които се съвземаше от преживяното.

със сигурност, НО определено би се объркал за определен период в чувствата си, като всеки нормален човек, а това колебание няма лесно да бъде преглътнато от Хасрет която ще го почувства  Rolling Eyes

# 237

Възможно е, но аз го виждам във вариант иска да си върне Мурат и Хасрет е пречка

Да , Мурат ще се окаже  в обсега й , но той ще бъде само "средството", целта й ще е Хасрет!
Защото тя , Хасрет , нейната кариера и живот са онова ,,което може би е искала за себе си Селин , но по една или друга причина не е успяла да има!
И може би до появата на Хасрет в публичното пространство е мислила , че е невъзможно !
Но , именно появата на Хасрет е " пробудила" , "отключила" отново това желание  за живота от мечтите й!

# 238

със сигурност, НО определено би се объркал за определен период в чувствата си, като всеки нормален човек, а това колебание няма лесно да бъде преглътнато от Хасрет която ще го почувства  Rolling Eyes
newsm10 newsm10 newsm10 newsm10
Тогава Хасрет много ще страда. newsm45 newsm45 newsm45

# 239
          Я вижте, момичета,някой си мечтае Туба до друг красив мъж, и то много красив...
Този на колажа с Туба е Gokhan Tepe - турски певец и артист

Общи условия

Активация на акаунт