Детоксикацията на д-р Михайлов-ТЕМА№4

• 50 785
  • 731
  •   1
Отговори
# 75
  • под дъгата
pileshko-направи си чай от мента и маточина,даже 2 изпий,не се предавай накрая.Можеш да се справиш,убедена съм Hug

buba_lina , и при мен вчера подейства чак на обяд, след като ядох диня... Така че очаквай включване  Party
Чакам,ама...регистрирам много слабо участие във 00,а обикновенно през 3-ия ден съм в апогея си(че и в деня на захранване) Mr. GreenНо се чувствам много добре-никаква умора,глад няма- в момента де,главобол този път изобщо.Кг не ги знам-утре сутрин ще ги видя-аз се тегля и преди захранването.

П.П. Вижте какво стихотворение е сътворила Ира за стимул на луничкте:
Манекенки на бельо
с идеалното тегло,
скрита шеметна жена
под досадните килца-
как не вижда туй Диор?
Че в нашия отбор
след поредната луна
ще изгрее пак звезда!
Ще пребориме килата
ще постегнем телесата
и Жизел ще уволним,
ей така  Nature Sunny ще заблестим!

Хайде,нашият отбор да не се предаваме с детоксикация килцата да побеждаваме Hug

Последна редакция: чт, 23 сеп 2010, 17:59 от buba_lina

# 76
  • Варна
Бубе, хич не мисля за отказване  Hug Не знам защо така, но този детокс ми е доста тежък, вечер съм много гладна и това главоболие...То вече свърши де  Mr. Green няма за кога да се оплаквам. ДЖилязна съм  Mr. Green
Имам 2 торби дренки. Чудя се дали може утре в захранването да си хапна към обяд или следобяд newsm78

# 77
Здравейте!
И днес мина.... както трябва newsm53 ... и аз имах малко главоболие и лека замаяност на моменти, но търпими...
Утре смятам да направя едно "класическо" захранване, т.е. по първа страница  smile3508

# 78
  • Варна
И аз устисках и днес Mr. Green Следобед ми беше най-трудно, ама вече мина...
Сега имам някаква доста бурна перисталтика, та ще видим дали няма да се бяга до WC,  после лягам и готово... Само дето зъзна като диверсант Wink

# 79
И аз да се отчета с трети успешен ден. Никак не съм гладна, днес само 3 прасковки изядох. Утре ще съм на картофена и зелева салатка. Hug Аз за 3 дни  даже и 2 пъти не съм ходила до WC. Имам чувството, че при мен действа със закъснение английската сол /1-2 седмици/, възможно ли е? Thinking Днес цял ден в леглото го откарах. Laughing

# 80
  • под дъгата
Ql4e_ZLAto
pileshko Аз дренки не бих яла освен при нужда,още повече след детокс.Аз не мисля,че са подходящи за захранване Thinking Но това според мен Mr. Green
Аз утре до обяд няма да ям,после -и аз ще направя едно класическо Wink
Сега имам някаква доста бурна перисталтика, та ще видим дали няма да се бяга до WC,  после лягам и готово... Само дето зъзна като диверсант Wink
И при мен е така-бушува ли се бушува.А снощи и аз измръзнах-не ми стигна олекотената завивка ами и одеало добваих Sick

# 81
  • Варна
Exoooo!  Къде сте всички? Няма ли гладни newsm78

Аз си хапнах ябълката, сложих чая и след малко ще си залея и овесените ядки за 10ч. с гореща вода, за обяд съм се размечтала за картофена салата, ама ще я сложа по-късно,че да не я почна веднага Mr. Green

И да се отчета - дотук -2.5кг Peace Общо взето съм доволна, сега дано ги задържа Laughing

Успех на всички със захранването!

# 82
Добро утро и от мен, и аз отчитам успешни три дни но все още не съм се претеглила, ужасно мие студено и в моя корем също бушуваше трета световна война, днес на обяд мисля да хапна картофена салатка и според вас може ли домат?

# 83
Добро утро и от мен, и аз да се отчета с 3 успешни дни и 4 свалени кг. Сега хапвам една ябълка, а за обяд - варени картофи с малко лимон и зехтин  Peace
Много съм доволна от този детокс и чакам с нетърпение следващият  Simple Smile

# 84
  • под дъгата
Привет!Килограмите са -3,но в обиколките имам също промяна-не се измерих преди детокса,но по дрехите много добре усещам Party Как са вашите обиколки?Никой ли не мери там?
poli_hзащо да не може домат?И аз ще си хапна следобяд с картофките един.Ако е на салата внимавай с мазнината и солта.
Успешно захранване момичета,че то е по-трудно от гладуването.Понякога ми се иска да сдъвча всичко що е пред погледа ми Mr. Green
Калинке Малинкееее къде си?Да не се отказа този месец?

# 85
  • Бургас
Тук съм, тук...  Blush
Чета и си трайкам, щото малко неорганизирано и несериозно го правих този път. Като съм в офиса съвсем не мога да се организирам. За следващия път ще съм по подготвена.
Детокса ми беше 2 дни, но предимно на плодове, тази сутрин забравих да се измеря.
Днес може да продължа със сливите, пък довечера салатка, ще видим.
Но пък се чувствам лека и вчера ме похвалиха, че съм поотслабнала.  Simple Smile

# 86
 Здравей, buba_lina по късно ще се претегля и ще дам отчет за килограмите, но и аз съм намалила в обиколките, не съм се мерила но по дрехите ми личи пък и доста познати ми казаха че съм видимо отслабнала. Надявам се всички да задържим свалените кг.

# 87
  • Варна Моретооо...
Здравейте, отчитам успешен детокс! Кантара показа минус 3 кг. newsm68  знам че нещичко ще се върне към + но дано е малко.Звуците които издава коремната ми кухина са ужасяващи,като от Джурасик Парк Mr. Green
Вчера съм си купила едни картофки за салата ама и аз по-късно ще ги приготвя че имам опасения като  julisa и май дружно ще сме класици  Hug
poli_h Доматката има леко разхлабващ ефект и садържа кисилини (особенно сега ) newsm78 незнам ти си решаваш, аз не бих хапнала точно домат.
 buba_lina Много ми хареса стихчето. За авторката  smile3501 и расбира се   bouquet
И добре че я избива на поезия, защото човек като изгладнейййй, не се знае на къде ще го избие???
Аз още се надявам някой да ми оговори за слузоочистването с хрян.По точно храните по време на режима и как става след това въвеждането на млечните продукти?

Успешен ден дами.
И малко настроение от мен:http://vbox7.com/play:8c557e37

# 88
Цитат
poli_hзащо да не може домат?И аз ще си хапна следобяд с картофките един.Ако е на салата внимавай с мазнината и солта.

Според правилата на "добрите храни" и правилните съчетания на д-р Михайлов е много по-недопустимо съчетаване на въглехидрати с киселини,отколкото на въглехидрати с белтъчини.Във втория случай,ако са съчетани с прясна салата,тя донякъде неутрализира неправилната комбинация. А при първия случай се получава ферментация в стомаха,която води до лошо храносмилане,недобро усвояване на храната,образуване на газове и стомашни неразположения. Така,че ако ви се яде толкова домат,яжте го отделно от картофите,т.е направете инатервал между тях.

# 89
  • Варна
И аз завърших успешно  Party За обяд съм си приготвила "хайвер" от тиквички без мазнина. За вечеря ... не знам  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт