НОЕМВРИЙСКИ коремчета - 12 тема

• 23 665
  • 743
  •   1
Отговори
# 300
Добро утро на ранобудните гледам,че снощи е имало доста будуващи мамчета.И за тези,които са станали вече нека да изпием по едно   food010 Аз днес отново станах рано,нямам си вече киселини и си спя чудесно.Тази сутрин сме на кръщене на един малък мъж и Неси е много въодушевена.След малко и нея ще я будя.
pufpaf-добре дошла  сред нас.
Това е от мен и приятен уикенд!

# 301
  • София
didka banditka , мерси за кафенцето и весело изкарване на кръщенето  Hug

Аз пък да ви се оплача тази сутрин като се събудих с мъжа ми, който става за работа в 5.20ч и няма заспиване  Shocked И то не че ме тормози бебо нещо, ами аз като се замислих за това за онова иииииии...Ей на будна от тъмни зори! При мен пада голяма чуденка, защото ще записвам магистратура - дистанционно ми е много по-удобно, защото се ходи само 5 пъти(събота и неделя), материалите са подсигурени, абе въобще идеално; задочното е по 1месец като зимният семестър започва през ноември. Обаче дистанционното е 560лв, а  задочното 390лв, което си е от голямо значение. Пък и колегите ми от бакалавърската степен ще записват задочно  newsm78 Та ей такива неща ме държат будна мен  #Crazy

# 302
zuzi_pretty аз съм учила дистанционно и е мнго удобно, не го усетих кога мина. А за парите ако се чудиш, в дистанционното все пак са ти вклщчени всички материали, а в задочното като си купиш необходимите учебници може пак да ти дойде на тези пари. Аз задочно не съм учила, но си мисля, че с бебе ще е по лесно дистанционно.

# 303
добро утро, мамчета!
включвам се за кафето въпреки, че почти е изпито...включително и попарата на детето изядох  Mr. Green
Бях писала доста относно темата, която сте подхванали, но Ния натиска един ескейп и дотам бях. Няма да пиша отново, всеки сам си преценява обаче. аз лично заради некомпетентността на док. предпочитам да си проверявам информацията. но хора всякакви...

Смърфиетка и аз съм така с крачетата, вчера си купих едно сабо  и смятам с него да изкарам...пробвах всички възможни обувки, но нищо не ми беше добре...

Бебослава, мерси за инфото и аз това изчетох тук за тези кетони. но мисля да не ги мисля, защото гладуваща не съм... Mr. Green

# 304
Здравейте,минавам да ви пожелая хубави почивни дни Hug

# 305
Здравейте, момичета. Малчо гледа "Ну погоди" и аз съм пред компа  Mr. Green
корали, и аз съм на частна ЖК в Майчин дом. Ти при кой лекар си? Аз съм при Бейлерян и акушерка Рени. Също съм много доволна и не съжалявам за нито един лев, даден там. И първото те го следяха и израждаха. Наистина е жалко, че в БГ за да получиш човешко и нормално отношение трябва да плащаш повечко  Confused Но и в Щатите не им е на ниво здравната система, там много хора нямат никакъв достъп до нея поради невъзможност да плащат осигуровки.
Пожелавам ви приятен уикенд и само положителни емоции  Hug

# 306
аз съм съгласна изцяло с мнението на Терминатор......
моято гинеколожка е избрах от първият път..тук в женска консултация ..беше първият свободен час който имаше при нея и аз го взех...дори и да ми казаха че била много  #Crazyлоша #Crazy.....
..такова коректно отношение...бях очарована от първият си преглед..и така и до днес
да не говорим че за всички изследвания и прегледи ми дава толкова обстоини обяснения.....единственото нещо което пия е желязо защото наистина ми беше паднало много.....пиех фолиева киселина до скоро......за по доброто деиствие на сърдечната деиност......Когато е попитах дали няма да ми изпише витамини за бременни ме погледна строго и ми каза........вместо да пълниш гушите на  различни фирми и да си затрудняваш черният дроб..по добре си купуваи повече плодове и месо...с тез пари за витамини........
просто съм супер доволна и не съм си и помислила да отида дори на частно за да мина 4д........
тук при нас консултацията е всеки месец при доктора...които гледа на ехографа бебето и сърдечната деиност....а големите ехографии за целият период са 3.......
.......съжалявам само че докторката ми не може да присъства на раждането......
  bouquet  bouquet

# 307
  • В две мънички очи...
Сигурно няма идеална здравна система в целия свят въпреки че за Канада съм чувала много добри неща.
Но поне плащайки осигуровки би трябвало да получаваш някакво внимание, а не да си плащаме за такова. Раждането на дете трябва да е момент в който държавата да те стимулира и подкрепя, а не да се чудиш как да плащаш изследвания и да подготвяш нещата за бъдещия член на семейството.
Леле Терминатор тоя линк който пусна ме разби - за съжаление още една истина е това.

# 308
  • гр.София
Добро утро и от мен (макар че май вече е добър ден).

Добре дошла на Пуфпаф (и аз си те спомням от темата искам бебе Simple Smile)

Аз за съжаление и днес съм на работа, но утре смятам да съм пълна почивка.Ще ходим на вилата малко с наште и те да гледат малката аз да си почина.

Лек ден от мен на всички  Hug

# 309
Здравейте момичета, аз също приключвам с кафенцето вече  food010
Аз също си ходя само на прегледите по ЗК - един път в месеца. Всеки път, когато поискам гледаме бебо на видеозон, но си плащам по 10 лв., защото изразходих полагащите се два.  Не съм много доволна от лекарката, но пък смятам че беше излишно да плащам за пакета проследяване на бременност. Ходила съм и на двете морфологии и мисля, че те са напълно достатъчни......За сега и аз съм за Втора градска болница, без избор на екип, пък дано всичко е наред......

pufpaf  welcome аз също те помня от другата тема  Hug

# 310
Здравейте мацки, аз тази нощ за щастие си спях добре, но като станах в 6:00 за в тоалетна и след това едвааа заспах, даже се чувствах супер наспана, ама викам кво да правя в 6 часа...та сериозно се замислих дали да не стана и да го почна пая със сини сливи, който мислих за днес да правя  Mr. Green   Но...след няколко въртения, пак съм си заспала...остава пая за по-късно  Blush

Ами лек ден и приятен уикенд!!  Hug  И дано не вали, че да се поразходим малко  Wink

# 311
Здравейте Ноемврийски мами съжалявам,че нахлувам така в темата ви но днес се установи,че вместо декемврийска мама ще бъда ноемврийска живот и здрав....терминът ми беше за началото на декември,а сега според докторката ми е доста по вероятно събитието да се случи около20-25 ноември Praynig Hug Ако нямате нищо против да пиша и при вас Peace

естествено че си добре дошла........радвам се че от темата ИСКАМ БЕБЕ.....си тук...и аз те помня от там
...а пък на мен терминът ми е 26.11....но за всеки случаи казаха да сложа още 10 дена отгоре,тъи като не забременяващ от първият ден на менструациата...така че да не се преместя в декемвриики Joy Joy......важното е всичко да е ок
сега на 30 съм на третата морфологиа та ще видим колко е голяма и как е на мама бебата Hug Hug

# 312
а пък на мен терминът ми е 26.11....но за всеки случаи казаха да сложа още 10 дена отгоре,тъи като не забременяващ от първият ден на менструациата...така че да не се преместя в декемвриики
Това някой "компетентен" доктор ли ти го каза  Joy ... двете седмици преди овулацията са много важни и за това са включени при изчислението на самия термин. Друг е въпроса дали самата овулация е закъсняла или подранила, ама това трудно може да се каже  Wink

# 313
  • В две мънички очи...
Добре не е ли по-точно това което бебчето показва като размери да се има в предвид като термин?

# 314
pufpaf, добре дошла!  Simple Smile

Дарче, вие сега говорите ли за бебето в някакъв род и примерно да си знаете, че е момче/ момиче или сте объркани от доктора ?

jdesika, извинявай, но искам да те питам нещо и се надявам да не се обидиш. Някакъв проблем ли имаш с клавиатурата или нарочно са тези многоточия? Просто ми е много любопитно.  Blush

Ysabell, според мен най-сигурно е, още в началото 7-10 седмица да се определи термина, тогава най-точно се определя.  Rolling Eyes С нарастване на бременността вече, бебчето си расте според неговите си особености, а в началото всички са с еднакви размери.
Е, освен ако случаят не е като мен, да знам и часа на зачеване и по това да си броя термина. Аз затова си смятам на 14.11, пък по последна М- 06.11

Общи условия

Активация на акаунт