!
. Пожелавам от сърце на всички мами да се сдобият скоро с по една такава
. Съпружията да се стягат и да купуват
.
. Едно пране трябва да се раздели на 2 поне за сушенето, за да не се намачкат дрехите и да ги изсуши като хората.
.

Ама учи в Ерих Кестнер , та мноо учат там, почти денонощно 

Подхлъзнах се и цопнах по нос
май съм си разтегнала сухожилията на ходилото, защото едва си стъпвам на крака 
довечера го чака разправия, а и от утре ще слизам всеки ден докато обяви фалит от количествата бензин, които смятам да изгоря
!
, как тъй се цопна беее, сЯ к'во ш' праиш? Ужас, много е гадно, аз съм се пльосвала по задник, напра'о звезди ми се привидяха тогаЗ...
! Благодаря
!
.
.

засега... 
Нашата мина вчера и в урината му излязоха някакви бактерии, та днес пускам стерилна да видим има ли дзвер в тъмното 

)

Как и се отразява Фризовома? Максо не е повръщал откак го пие.
Май трябваше по-рано да го почна...

Сори за падането. 

аз с Макси получавам дежа вю.

Бяхме по работа - аз де, а таткото гледаше Лорката. Поостанахме и още един ден и беше много приятно 
Иначе като я държа за ръчички, много обича да ходи. Не се притеснявам, че не пълзи като другите деца. НЯкои деца просто не пропълзяват, направо прохождат. Примерът е мъжът ми
Като е бил бебе преди да проходи се е влачил по дупе, вместо да пълзи 
Май й хареса на девойката
Днес ще й спретна повечко.

! Няма да карам по ред, че ще пропусна някой.
!
! Снощи ме направи крива гъба.... станах поне 3 пъти да му подам биберона ! Кога ще се оправя само туй дете , ама ха ....
... Пък аз съм стриктна
! 

Аз направих на 2 пъти лупинга - единия път бях бременна 6 месец с Калина, а втория - 10 дена след секциото. Мъжа ми ми изхвърли собственоръчно чехлите, като преди това ми беше купил нови (да ми е жив и здрав) И превантивно ми забърсва банята щото съм с 2 леви крака. А сестричето на 10 - определено Дината ще я разсейва, но при желание и добра организация всичко е възможно 
Препоръчани теми