Дискова херния - 1

• 218 369
  • 730
  •   1
Отговори
# 540
Искам горещо да ви препоръчам един кинезитерапевт Николай Колев 0898 63 26 18. Работи много методи за лечение на дискови фернии, но най-вече с Терапия Боуен.

Моят съпруг има дискова херния на С5 и С6. Имаше зверски болки, започна да му изтръпва ръката, а ние бяхме на косъм от развод, защото той беше направо свиреп от болка. Направиха му операция при Д-р Брусарски. Абсолютно неуспешна, болките продължиха. Не можеше да се вози в кола без яка. И така един ден случайно ни препоръчаха Ники. Не мога да ви опиша какво облекчение изпитва сега мъжа ми ( и аз разбира се). Болката изчезна вече се чувства пълноценно и не носи яка. Grinning

# 541
Искам горещо да ви препоръчам един кинезитерапевт Николай Колев 0898 63 26 18. Работи много методи за лечение на дискови фернии, но най-вече с Терапия Боуен.

Моят съпруг има дискова херния на С5 и С6. Имаше зверски болки, започна да му изтръпва ръката, а ние бяхме на косъм от развод, защото той беше направо свиреп от болка. Направиха му операция при Д-р Брусарски. Абсолютно неуспешна, болките продължиха. Не можеше да се вози в кола без яка. И така един ден случайно ни препоръчаха Ники. Не мога да ви опиша какво облекчение изпитва сега мъжа ми ( и аз разбира се). Болката изчезна вече се чувства пълноценно и не носи яка.

Супер  Peace  От София ли е човекът?

Да, от София е! Много е добър!

# 542
  • Казанлък
Здравейте!
Бих искала да споделя с вас информацията относно промоцията на инжекциите Discus Compositum в един немски сайт. За което трябва да благодаря на webdevil  Hug
В момента 10 ампули струват 11.25 евро + доставка около 20 евро. Мисля че си струва да се поръчат няколко опаковки наведнъж.

https://shop.apotal.de/produkte/suche.html;jsessionid=CBB517492E … BB62CFF0B31F.web3

Благодаря ви и на двамата  Hug
Колко евро е доставката до тук? Че не ми се регистрира  Laughing
Цените са без ДДС което в Гермния мисля, че е 19%

Мисля,че цените са с включен ДДД. Не разбирам немски,но превеждам страниците с чичко Гугъл, а там пише... Всички цени са крайни в € включително по закон данък добавена стойност както и евентуалните транспортни разходи (виж § 4).   Simple Smile

Свързах се с рускоговоряща служителка там и това е нейният отговор:
Discus compositum cтоит: 10 Amp. 11,25€

100 Amp. 99,95€

Пересылка на Болгарию до 3 кг вес: 25,25€
свыше + 0,70€ -1,00€   за кг.
 Заказать можете через меня или по www.apotal.de

C Уважением: Наталья

Ще я питам още подробности,но се надявам webdevil да получи доставката много скоро и да обясни всичко подробно  Praynig

# 543
Здравейте!
Бих искала да споделя с вас информацията относно промоцията на инжекциите Discus Compositum в един немски сайт. За което трябва да благодаря на webdevil  Hug
В момента 10 ампули струват 11.25 евро + доставка около 20 евро. Мисля че си струва да се поръчат няколко опаковки наведнъж.

https://shop.apotal.de/produkte/suche.html;jsessionid=CBB517492E … BB62CFF0B31F.web3

Мисля,че цените са с включен ДДД. Не разбирам немски,но превеждам страниците с чичко Гугъл, а там пише... Всички цени са крайни в € включително по закон данък добавена стойност както и евентуалните транспортни разходи (виж § 4).   Simple Smile

100 Amp. 99,95€

Ще я питам още подробности,но се надявам webdevil да получи доставката много скоро и да обясни всичко подробно  Praynig

Чакам с нетърпение,лошото че утре е петък и сигурно чак понеделник вторник ще дойдат в Русе Thinking

# 544
  • София
Препращам мнение от dir.bg относно питане за по-специфичен ЯМР  Rolling Eyes
http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Board=doctor&Number=195 … ollapsed&sb=5

# 545
Здравейте!

100 Amp. 99,95€

Ами и аз с него превеждах и май ме е  заблудил  newsm78 аз гледах * какво означават.

# 546
Препращам мнение от dir.bg относно питане за по-специфичен ЯМР  Rolling Eyes
http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Board=doctor&Number=195 … ollapsed&sb=5

Hakama, не съм регистрирана и не мога да отговоря на това запитване директно, но ако ти имаш възможност им предай моето предложение:
има творен тип ЯМР в 30-та поликлиника в гр. София, кв. Обеля (до спирката на Метро-то), медицински център СПЕКТЪР.
Този така наречен ОТВОРЕН ТИП прилича малко като на капсулите за солариум. Отстрани е отворен по цялата дължина. Ако не намерят сами информацията за мед. център (аз съм ги намирала в Интернет), ще се опитам утре да пусна от вкъщи телефоните за контакт, защото в момента съм на работа до късно.
Апаратурата е добра, лично ми е препоръчната от известния д-р Христо Георгиев, който изписва инжекциите Дискус композитум.

# 547
  • Димитровград
Здравейте!Ето ми го и резултата от ЕМГ:

Скоростта на провеждане по двигателните влакна на изследвание влакна на изследваните нерви е в норма.Намалени са амплитудите на М-отговорите от M.EXTENSOR DIGITORUM BREVIS SIN.Липсват F-вълните за Л5 двустранно.Леко е намалена амплитудата на H-рефлекса от M.SOLEUS DEX.

ЕМГ данни за предно-коренчева увреда Л5 двустранно,задно-коренчева увреда S1,S2 в дясно.По-изразени са промените за Л5 в ляво.

Аз нищо не разбирам и от това,само искам някой вече да ми каже какво ми е и да ми помогне,защото е непоносимо.

# 548
Ами по това което пише,май не е много зле.Проблемите определено са на л5 с1 тс,на л4 л5 протрузията не създава проблем.И при мен ЕМГ показа,лека преднокоренчева увреда в дясно.Ама си мисля,че нерва,няма как да се възтанови на 100%.
Може би малко нивалин по схема или във физ.терапията.Не знам какво да ти кажа,всяка операция предизвиква нови сраствания.
Къде ти е отслабнал крака?

# 549
  • София
При мен физиотерапията май даде  обратен ефект този път..... Sad ...Подозирам тази лампа, която ме нагрява...не я харесах още от първия път и май е взаимно...... Rolling Eyes

Сковах се от сутринта, следобяд беше непоносимо и викнахме невролог у дома. Изписа ми Волтарен инжекции 5 дни, темпалгин таблетки  и мазане  с Топогел. Малко ми олекна след инжекциията и ми просветна.....

Според него е видно,че терапията само с хапчета не е достатъчна и са необходими инжекции. Не ми изписа кортикостероиди....незнам защо......

Чудя се дали да сменям доктора....все мълчи, изписва си афламил и нищо друго. Не може да виждаш, че кризите зачестяват и да продължаваш с едно и също без да опитваш друго лечение, за да облекчиш състоянието. Обадихме му се днес по някое време..."Ами трябва да дойдете или викайте бърза помощ...."

Дано инжекциите помогнат, защото ми идва вече доста тежко понасянето на това заболяване.

# 550
mila71 ,според мен не зависи много от доктора или от вида лечение.Всички хапчета действат противовъзпалително.Това,че сега си на инжекции,не означава,че скоро пак няма да получиш криза.Аз лично съм се оправяла от аулин и профенид на хапчета,но съм имала случай ,когато и дексаметазона не ми е помагал.Забележи,кое предизвиква кризите,ако можеш се предпазвай по някакъв начин...
Можеш да помолиш да ти сменят процедурата във физ.терапията,макар,че мисля,че не си се влошила от лампата.Представиси,че си на море и те заболи кръста от слънцето.

# 551
При мен физиотерапията май даде  обратен ефект този път..... Sad ...Подозирам тази лампа, която ме нагрява...не я харесах още от първия път и май е взаимно...... Rolling Eyes

Сковах се от сутринта, следобяд беше непоносимо и викнахме невролог у дома. Изписа ми Волтарен инжекции 5 дни, темпалгин таблетки  и мазане  с Топогел. Малко ми олекна след инжекциията и ми просветна.....

Според него е видно,че терапията само с хапчета не е достатъчна и са необходими инжекции. Не ми изписа кортикостероиди....незнам защо......

Чудя се дали да сменям доктора....все мълчи, изписва си афламил и нищо друго. Не може да виждаш, че кризите зачестяват и да продължаваш с едно и също без да опитваш друго лечение, за да облекчиш състоянието. Обадихме му се днес по някое време..."Ами трябва да дойдете или викайте бърза помощ...."

Дано инжекциите помогнат, защото ми идва вече доста тежко понасянето на това заболяване.
Тази лампа се нарича "РАДАР",на мен също не ми влияе добре!В момента правя физиотерапия-Интерферема+ултразвук със дийп рилийф,и ми е доста по-добре!

# 552
  • Димитровград
mila,aha,е права.Понякога и със стероиди и на мен не ми е минавало,а понякога особено в началото ми минаваше само от една,две свещички профенид.И аз не мисля,че си се влошила от тази лампа,просто болката се е засилила и търсиш някакво обяснение,но не е задължително да е от това.И на мен в санаториума ми правиха такава лампа,ако е същото казва се биоптрон.
Aha,крака ми го измерваха над коляното,иначе аз досега никога не бях се замисляла за това да си меря краката.Това обаче не ме притеснява толкова много колкото постоянната силна болка,немога изобщо да седна дори да ям.Лошото е,че сега не намалява и като легна,незнам кой път да хващам вече.Много е трудно и за нас и за хората около нас,особено тези които не са го изпитвали и като кажат,абе разбирам те,ама стегни се малко и се депресирам и изнервям още повече,защото знам,че всъщност нищо не разбират! Cry

# 553
Аз съм виждала,веднъж на баните,как мерят крака на един чичко.Мен никога не са ме мерили.Моят видимо беше отслабнал в седалишната част и областа на ставата.
Не знам какво да ти кажа,защо не помислиш за лечение в чужбина.Нали има разни фондове!Попитай може би в здравната каса или личния  Hug.

# 554
  • Димитровград
Aha,мислила съм и за този вариант,но заради случай като този http://www.lechitel.bg/newspaper.php?s=3&b=116,съм малко скептично насроена.Едвали някой ще ми обърне внимание.

Общи условия

Активация на акаунт